Underbar mäklare! All kommunikation var tydlig, transparent och ärlig. Förklarade alla aspekter av att köpa en lägenhet för första gången. Lugnt och med en känsla för humor, vilket jag uppskattar.
HusmanHagberg Enskede
Välkommen till HusmanHagberg i Enskede! Vi har funnits här på Stockholmsvägen 1 i Gamla Enskede sedan 1993 och förra året sålde vi drygt 250 bostäder i södra Stockholm. Det tycker vi visar på att vi är en lokal mäklare som kan söderort. Har du precis börjat titta på bostäder i vårt område? På vår hemsida kan du se alla våra...
2119 omdömen om HusmanHagberg Enskede
Sedan starten hos Reco 2017
Mycket bra bemötande under hela försäljningsprocessen, fick väldigt bra hjälp från start till mål. Och tips utöver min försäljning som handlade om köp av bostad. Väldigt uppskattat. Väldigt nöjd! Kommer anlita Allan igen vid kommande försäljningar.
Proffsig, kunnig, skarp, rak på sak och tydlig. Hjälper med alla frågor. Svarar dygnet runt. 100% nöjd
Professionell, noggrann, flexibel och arbetar ambitiöst så jag som kund ska känna mig trygg.
Vi är mycket nöjda över mäklaren! Hon är genomgående professionell, informativ och lagomt personlig!
Mycket proffsigt och trevligt bemötande!
Marcus är en en kunnig och trygg mäklare som ger en bra information, lätt kommunicera med och jag rekommenderar honom varmt.
Rekommenderar varmt Johan som mäklare. Har sålt med två andra mäklare tidigare och Johan överträffade de andra två med sin professionalism, kunnighet och kommunikation gentemot mig som säljare. Det är stressande att sälja sin bostad, men Johan genomförde försäljningen med fingertoppskänsla och eftertanke , vilket resulterade i ett mycket bra pris innan planerade visningar. Hans assistent, Cecilia, ska också nämnas i detta sammanhang.
Trevlig, professionell, kunnig och enkel att ha och göra med. Jag rekommenderar verkligen Allan!
Med Marcus blev det en väldigt lugn köpprocess trots att vi var stressade över det faktum att vi behövde ett specifikt tillträdesdatum. Marcus navigerade detta på ett sätt så att både vi och säljaren blev nöjda. Ett plus också för Marcus vänliga och personliga stil.
Professionell, kunnig och vänlig.
Vänlig, lyhörd, proffsig. Affärsmässig och seriös men inte hård.
Ola har hela vägen från första mötet till försäljning varit den bästa mäklaren jag kan föreställa mig. Lyhörd ,inkännande , professionell och samtidigt personlig. Jag har känt mig delaktig i alla beslut. Vi hade en trög försäljning så kontakterna blev många. Alltid med vänligt och stöttande bemötande. Den som får Ola som mäklare får den bästa!! Märta Jahn
I egenskap av köpare har jag mött Allan Mohmand. Allan har under vår köpprocess bemött oss med tydlighet och engagemang. Han har gjort processen enkel genom proaktiv och tydlig kommunikation. Som mäklaren håller han en hög servicenivå, ger en rättfärdig bild kring förväntningar och har en mycket god lokalkännedom. Tack Allan för en trygg och enkel köpprocess.
Väldigt bra service från första stund, bra kunskap och dök det upp några frågor från vår sida så fick vi svar så fort som möjligt.
Fläckfritt från början till slut. Förutom att sälja till ett mycket bra pris kände vi oss trygga och respekterade och fick tips i processen som var adekvata och anpassade till vår ork och ambition. Allan låg också steget före hela tiden och besvarade frågor innan vi hunnit ställa dem. Vi är mycket glada över att ha valt Allan som hjälpte till att minska stressen, han är snabb när det behövs och tar tid på sig när det behövs.
Vänligt och proffesionellt bemötande! Underlättade i alla processer. Enkel att få tag på och alltid snabb med svar.
Genom en mycket hög servicenivå samt ett proffesionellt och trevligt bemötande gav Marcus en trygg och förtroendeingivande känsla under hela köpprocessen. Vi är mycket nöjda och skulle själva anlita Marcus vid en eventuell framtida försäljning.
Jag fick ett jättebra bemötande av Johan( och även hans kollega Cecilia. ) Allt var väldigt tydligt och strukturerat. Jag kände att jag kunde höra av mig närhelst med frågor och funderingar angående försäljningen . Jag rekommenderar Johan och Husman Hagberg, det var enkelt och bra .
Har anlitat Marcus som mäklare vid två tillfällen och varit lika nöjd varje gång. Marcus är en väldigt sympatisk, engagerad, tillmötesgående och kunnig mäklare. Rekommenderas varmt!
Läste mycket bra om Johan och fick det bekräftat. Driven, trevlig och effektiv!
Det här är en mäklare man kan känna sig trygg med. Han har gått igenom processen med oss och gett oss alternativ att fundera på då det funnits fler vägar att gå. Han har gjort ett fantastiskt jobb och överträffat alla våra förväntningar.
Marcus var mycket kompetent och trevlig, enkel att samarbeta med och gjorde ett otroligt bra arbete i samband med vår försäljning av vårt hus. Han hjälpte oss hela vägen och förklarade varenda steg så att allting var bara flöt på.
Trevlig o social. Minsta uppdatering meddelades så jag hela tiden hade full överblick över processen. Nöjd med utfallet.
Marcus har genomgående varit oerhört professionell och varm i sitt bemötande. Kommunikationen har varit tydlig och effektiv genom hela processen, och jag fick det pris jag önskade. Jag kan varmt rekommendera Marcus!
Mycket trevligt bemötande, säker på att både säljare och köpare känner trygghet genom hela processen med Vincent.
Professionell. Trevligt. Sympatisk. Effektiv.
Engagerad, informativ och väldigt ihärdig.
Utmärkt och professionellt bemötande och agerande.
Ola har varit tillgänglig, snabb i sin återkoppling och trevlig i sitt bemötande. Information har getts på er begripligt sätt på så vis att han använder lätta termer och känns öppen för frågor. Ola upplevs som kompetent och kunnig inom sitt område. Sammantaget väldigt nöjd!
Mycket trevlig ung dam. Påläst. Det hon inte var 100% säker på tog hon snabbt reda på. Vi hade godmanskap och det var inga problem hon inte kunde lösa.
Stort tack Freddy för fint omdöme! Har varit en ära att få hjälpa er sälja ert fina hus och det har varit mycket lärorikt. Stort tack för att jag fick chansen att hjälpa er med er försäljning . Bästa Josephine
Bra. Engagerad och återkommer alltid som utlovats.
Enkel kommunikation. Effektiv process. Väldigt nöjd!
Vi är supernöjda med Marcus som mäklare. Väldigt rak och tydlig i kommunikationen. Det var aldrig några frågetecken längs vägen. Vi kändes oss väl omhändertagna och är nöjda med vårt köp!
Johan gjorde att vår försäljning blev smidig och trygg, trots tröghet på marknaden. Trevligt och proffsigt bemötande hela vägen.
Trevlig, bra på att kommunicera och ger ett väldigt ärligt intryck. Denna gång var jag köpare men kommer höra mig av till Vincent den dag jag ska sälja!
Känner mig trygg att göra bostads affär med Vincent🙂
Väldigt nöjd med Vincent som mäklare!
Johan gjorde det så bra som möjligt
Ambitiös, rak, trevlig. Såg verkligen till att få jobbet gjort
Professionellt och trevligt bemötande. Allt sköttes smidigt och det var trygg kommunikation längs vägen.
Proffsig mäklare! Smidig kontakt.
Fantastisk! Johanna var tålmodig, hon hanterade vår köp process med empati och förståelse. Framförallt var hon proffesionellt rakt igenom!
Väldigt proffesionellt, förväntningar på slutpris kanske inte motsvarades, men det kändes mera som marknadens fel än mäklaren. Rekommenderar varmt!
Jag sålde min lägenhet med stor hjälp från Johan. Allt gick snabbt och smidig och han var tillgänglig, snabb på svar och stöttande längs vägen. Jag skulle absolut sälja med honom igen!
Fantastiskt bemötande, alltid lika trevlig och förstående. Vi hade inga superhöga förväntningar mer än att få lite svar på våra frågor, men blev extremt positivt överraskade av all den tid och energi som vi fått ta del av. Känns som att upplevelsen av att köpa den här bostaden gjordes extra speciell genom ett så fint bemötande.
Funkade bra med allt och varit nöjd med köpet
Grymt bra upplevelse av vår försäljning! Johan inte bara hjälpte oss att få ett riktigt bra pris på våran bostad utan var dessutom ett värdefullt och viktigt bollplank när vi skulle köpa ny lägenhet. Vi ser fram emot att anlita honom igen den dagen vi ska flytta på nytt.
Johan är professionell ' ansvarsfullt och snabbt att svara på telefon oavsett tid och dag.
Trevlig, professionell och omtänksam - bästa kombon på en mäklare. Rekommenderar verkligen Johan!