Tydlig, serviceminded, en toppen mäklare!
Emma Persson
Emma Persson är mäklare på HusmanHagberg Gällivare
.Emma Persson har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Emma Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 7 omdömen med ett betyg på 5.0. Emma Persson har haft 7 försäljningar sen 2024-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-08 - 2024-10
7 omdömen om Emma Persson
Tack snälla Ellinor för ett fint samarbete. Lycka till med allt som väntar, ni vet var jag finns om det är något framöver :)
Trevlig och duktig mäklare. Kan varmt rekommendera!
Tack Maria för din reco och för ett fint samarbete. Stort lycka till med det nya som väntar :)
Bra bemötande! Snabb att få kontakt med Trevlig och kunnig 😊
Tack snälla Emma! Så spännande med husköp. Hoppas verkligen att du kommer trivas, önskar dig all lycka till. Vi ses på tillträdet :)
Bra bemötta,trevlig och kunnig
Tusen tack Karin för ditt omdöme! Tack för ett bra samarbete och förtroendet att förmedla er stuga.
Mycket trevlig och duktig.Hon har tagit kontakt flera ggr och informerat allt som hände .Vi är väldigt nöjda med henne.
Tack Ann-Gret för din reco! Tack för att jag har fått hjälpa er med försäljningen. Det har varit ett nöje :)
Emma var proffsig och kunnig. Det hon inte kunde svara på direkt kollade hon upp så vi som köpare fick svar. Hon är mycket tillmötesgående med en glad och trevlig utstrålning kändes det lätt att prata med henne. Vi har även blivit bra bemött av Camilla och Sandra som också är kunniga och trevliga på Husman Hagberg och som har svarat på frågor eftersom vi en längre tid har letat efter en stuga.. Christer och Lotta
Tack Christer och Lotta för era fina ord! Tack för att jag har fått hjälpa er att hitta er efterlängtade stuga. Lycka till med allt, hoppas att ni och hunden kommer att trivas.
Otroligt trevlig och proffsig. Snabb och tydlig i kommunikationen. De frågor jag hade som hon inte hade svar på direkt tog hon snabbt reda på!
Tusen tack Isabella för din Reco! Så glad jag blir, hoppas verkligen att du kommer trivas i din nya stuga. Vi ses på tillträdet :)