Personligt och genuint bemötande, flexibel och lättillgänglig samt informativ. Som köpare gick processen smidigt med Axel.
Axel Eriksson
Axel Eriksson är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Centrum
.Axel Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2020-02. Axel Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-05 och har fått 96 omdömen med ett betyg på 4.9. Axel Eriksson har haft 12 försäljningar sen 2024-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-03 - 2024-10
96 omdömen om Axel Eriksson
Trevlig att ha o göra med, känns genuin. Bra upplevelse från köpar-sidan.
Med Axel möttes vi av professionalism från dag ett. Bra koll på marknaden kombinerat med god lokalkännedom gjorde att vi satte rimliga förväntningar direkt från start. Regelbunden uppdatering/återkoppling genom hela processen skapade trygghet. Men framförallt så var det ROLIGT att sälja bostad med Axel, något vi värderar högt. Varm rekommendation rakt igenom.
Grymt bra bemötande och där vi direkt kände att Axel var rätt man för jobbet. Från första möte till kontraktsskrivning har Axel varit behjälplig, drivande och lyhörd.
Mycket bra mäklare , välj honom
Trevlig, supersnabba svar, tydlig, hög energi, bemötte våra önskemål bra
Axel är mycket trevlig och entusiastisk över såväl köpare som säljare. Kort tid för återkoppling vid diverse frågor.
Bra bemötande. Alltid trevlig, respektfull och glad. Våra förväntningar möttes då mäklarn konstant vart snabb med att svara på frågor eller tagit reda på information vi velat ha. Inga konstigheter. Mäklarn fick oss att känna oss trygga och hans glada bemötande gjorde upplevelsen väldigt bra.
Hade jag sålt 100 lägenheter hade Axel sålt 100 av dem, han är fastighetsmäklarnas Zidane, säljarnas Leonardo Da Vinci och Sverige The Rock. Supernöjd, rekommenderar starkt!
Jag vill varmt rekommendera Axel Eriksson på Husman Hagberg Göteborg Centrum. Axel är en engagerad och kunnig mäklare. Han gav oss värdefulla råd både under och efter köpprocessen. Alltid tillgänglig och med snabb återkoppling. Axel är inte bara en duktig mäklare utan också en mycket positiv och trevlig person.