Fredrik Thulin

Fredrik Thulin

Fredrik Thulin är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Centrum

Fredrik Thulin har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Fredrik Thulin har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 289 omdömen med ett betyg på 4.8. Fredrik Thulin har haft 35 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

289 omdömen om Fredrik Thulin

Sedan starten hos Reco 2014
Tova H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Thulin en del av HusmanHagberg Göteborg Centrum
Kungshöjd

Jag tycker att Fredrik är en utmärkt mäklare!

Oskar O
Kungshöjd

Fredrik var toppen! Rekommenderar varmt honom som mäklare.

Victor L
Johanneberg

Fredrik är duktig på att ena parter. I en tuff marknad lyckas han se till så båda går vinnande. Rekommenderar Fredrik!

Pontus H
Kungshöjd

Fredrik gjorde ett mycket bra jobb med försäljningen av min lägenhet. Från start till avslut var processen smidig och välorganiserad. Han var tillgänglig, tydlig i sin kommunikation och gav bra råd.

Kenny H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrik Thulin en del av HusmanHagberg Göteborg Centrum
Kungshöjd

AFFÄREN ÄNNU EJ AAVSLUTAD Mycket trevlig och vänlig Bra och trevlig vid kontakt på kontoret med mig och säljare.

David L
Almedal/Johanneberg

Bytte mäklare på vägen och det blev väldigt bra med Fredrik. Kan varmt rekommendera honom.

Oscar L
Johanneberg

Super duktig och noggrann mäklare som under hela pressen såg till att vi köpare kände oss trygga och hörda.

Martin S
Inom Vallgraven

Levererade det jag förväntade mig på ett korrekt sätt

Marie P
Almedal/Johanneberg

Bra bemötande. Fick svar på de frågor vi ställde. Tydlig information i samband med kontraktskrivning.

Ulf P
Almedal/Johanneberg

Fredrik gav ett mycket professionellt intryck.Hade bra svar på alla frågor. Skapar även en mycket god atmosfär.