Hampus Berglund

Hampus Berglund

Hampus Berglund är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Centrum

Hampus Berglund har varit registrerad mäklare sedan 2017-04. Hampus Berglund har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-01 och har fått 170 omdömen med ett betyg på 4.8. Hampus Berglund har haft 24 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

170 omdömen om Hampus Berglund

Sedan starten hos Reco 2020
Mustafa Latif A

Vi köpt ett hus nyligen. Fastigheten har tre lägenheter. Vårt plan har ändrats, därför har vi tänkt att sälja fastigheten. Annan Mäklare PS var hos oss och att planera försäljningen. Mäklaren PS reagerat direkt när vi nämt hur mycket boarea, sa, det kan inte stämmer ang boarea. PS kollat på lantmäteriet och framkommit att huset inte registrerat på vårt namn än, trotts vi hade tillträdet i 2-3 månader sedan. Vi köpt en tjänst, besiktningsman, uppmätning. Det bekräfta en stor fel på boarea. Sen har set framkommit att taklägenhet...

Dan G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hampus Berglund en del av HusmanHagberg Göteborg Centrum
Johanneberg

Blev bemött bra och respektfullt. På en tuff marknad var förväntningarna inte allt för höga. Hampus jobbade hårt för hitta lösningar. Jag fick snabbt förtroende för Hampus. Hans argument för fördelarna med min bostad var Starla.

Håkan W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hampus Berglund en del av HusmanHagberg Göteborg Centrum
Johanneberg

Vänlig, trevlig och noggrann och bra information.

Mikael R
Landala / Egnahem

Tillmötesgående, uppriktig och bra på att hålla mig uppdaterad.

Jens T
Lorensberg

Hampus jobbade verkligen för att vi skulle få sålt lägenheten. Bra idéer med hur vi skulle se på utvecklingen och bra förslag till oss..

Svar från Hampus Berglund

Stort tack för förtroendet att hjälpa er med er bostadsaffär! Lycka till med ert nya magiska hus 🙏🏼

Ulla M
Stampen - Prippska Tomten

Mycket engagerad och kunnig samt försående.

Martin B
Gårda

Professionellt skött! Och en väldigt bra ordvits…………………….

Marcus B
Fredriksdal / Johanneberg

10/10 väldigt bra service och kunskap.

Fredrik V
Fredriksdal / Johanneberg

Toppen! Lyhörd och bra. Snabb återkoppling.

Anna-Karin A
Johanneberg

Jag känner att Hampus har varit tillgänglig vid frågor och har haft ett "lösningsfokus". Exempel att nämna, Hampus löste på en söndag så vi kunde ställa in min sons cykel på adressen som han skall flytta till. Hampus till och med fixade ett lås till förrådet !! Han uppträder proffesionellt och jag känner förtroende för honom.