Jonas är kanon på alla sätt. Lyssnar till våra behov och det blev som han förutsa. 10av 10
Jonas Lindquist
Jonas Lindquist är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Hisingen
.Jonas Lindquist har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Jonas Lindquist har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 338 omdömen med ett betyg på 4.9. Jonas Lindquist har haft 43 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
338 omdömen om Jonas Lindquist
Andra gången jag använder Jonas och denna gången som säljare utav min bostad. Blev otroligt nöjd förra gången och är ännu nöjdare nu när jag är på säljsidan. Jonas är proffsig, noggrann och tar sig alltid tid att förklara om något är oklart. Raka rör och försäljningsrekord i BRF: en. Kan inte ge annat än högsta betyg.
Mycket trevligt och bra bemötande
Toppklass genom hela min försäljning! Jonas är professionell och väldigt trevlig. Kan varmt rekommendera honom.
Jonas hade ett trevligt och personligt bemötande genom hela processen.
Trevligt, rakt och professionellt mottagande av Jonas. Våran förväntan var en snabb affär med ett bra pris och Jonas levererade över förväntan både i snabbhet och det pris han fick ut. enkel affär tack vare Jonas expertis.
Vi är mycket nöjda med Jonas som mäklare vid försäljningen av vår lägenhet. Han är trygg, har god kännedom om marknaden och vårt område samt ett stort nätverk av kunder. Vi uppskattade särskilt att han höll oss löpande underrättade och alltid återkom snabbt när vi sökte honom. Vi kan varmt rekommendera Jonas, både för säljare och köpare! Karina och Jonas Öhjne
Vi är helnöjda med Jonas! Professionell, ärlig och tillgänglig. Rekommenderas starkt!
Kändes tryggt, proffsigt och personligt. Lösningsorienterat.
Förtroendeingivande och kunnig mäklare!