Patrik Skarström

Patrik Skarström

Patrik Skarström är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Hisingen

Patrik Skarström har varit registrerad mäklare sedan 2018-03. Patrik Skarström har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 529 omdömen med ett betyg på 4.9. Patrik Skarström har haft 61 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

529 omdömen om Patrik Skarström

Sedan starten hos Reco 2018
Melvin M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Patrik Skarström en del av HusmanHagberg Göteborg Hisingen
Centrala Hisingen Wieselgren

Blev från start mött på ett vänligt och professionellt sätt av Patrik och det höll i hela vägen. Han höll mig uppdaterad under tiden samt var alltid snabb med svar. Sammanfattningsvis var min upplevelse väldigt bra.

Alan K
Köpte sitt hus med hjälp av Patrik Skarström en del av HusmanHagberg Göteborg Hisingen
Tuve

Mycket trevlig kille och svarar alltid eller återkommer alltid på telefon. Kan svara på dina frågor och är ärlig. Träffat många mäklare men han ger mig den vanligaste känslan. Engagerar sig i sina kunder och har gott med tålamod.

Simon Olof A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Patrik Skarström en del av HusmanHagberg Göteborg Hisingen
Centrala Hisingen Wieselgren

Utöver att han sydde ihop en snabb försäljning i en svår marknad var Patrik nästan alltid tillgänglig, även utanför normal arbetstid, och behjälplig även med sådant som en mäklare inte måste göra. Dessutom fantastiskt trevlig och väldigt genuin!

Umesh K
Hisings Kärra

It has been very nice experience with Patrik as he is always available to discuss anything. He guides you as and when you need any help. It was a smooth transaction with all details required to know for us.

Pooja R
Hisings Kärra

I am happy with the time to time guidance and support . He is approachable whenever needed. His kind and humble nature Is an additional quality to make the communication intact and clear .

Emma H
Centrala Hisingen

Kunnig, hjälpsam, lyhörd, enkel att prata med! Patrik tog hand om allt och jag behövde inte oroa mig för något! Undrade jag något var han snabb att svara och enkel att diskutera olika alternativ med! Valde Patrik för att han kunde området väldigt väl, samt var både omtänksam och professionell samtidigt! Rekommenderar varmt!

Emelie M
Centrala Hisingen Hildedal

Vänlig, hjälpsam och professionell mäklare!

Joakim K
Centrala Hisingen

Bra bemötande, snabba svar vid frågor, omedelbar respons vid kommunikation på SMS, smidig hantering av processen. Inget att klaga på. Positiv upplevelse.

Mohanad Hosam A
Tuve

Jag blev bemött på ett professionellt och respektfullt sätt, mäklaren va lätt och prata med och levde upp till förväntningarna

Dino T

Jättebra, förtroendeingivande!