Jag tycker Jonas skötte affären och allt runt omkring mycket proffesionellt. Jag gillar att han har båda fötterna på jorden och glimten i ögat. En så stor affär kan kännas läskig men med rätt mäklare går allt smidigt!
Jonas Lindquist
Jonas Lindquist är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Hisingen
.Jonas Lindquist har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Jonas Lindquist har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 315 omdömen med ett betyg på 4.9. Jonas Lindquist har haft 40 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
315 omdömen om Jonas Lindquist
Jonas var både kunnig, service minded och trevlig, en bra kombination som mäklare och det kändes som att han var mån om att både köpare och säljare skulle känna sig nöjda.
Jonas är väldigt engagerad och har en hög kunskap om området generellt men också föreningen specifikt. På en svår marknad har han mött våra behov på ett väldigt bra sätt.
Mycket kunnig och trevlig mäklare som trots darrig marknad lyckades sälja lägenheten på kort tid. Rekommenderas varmt!
Jonas hade ett positivt och inspirerande sätt och ett gediget kunnande. Han hanterade försäljningen av vår lägenhet på ett tryggt och säkert sätt. Vi är mycket nöjda!
Trevlig och professionell. Känner mig trygg att få ett korrekt hanterande av affären.
Toppenbra bemötande, och Jonas lever upp till alla förväntningar. Vi är jättenöjda!
Utmärkt bemötande från dag ett, alltid trevlig och med en positiv inställning även i utmanande situationer. Jonas är kunnig och väl insatt i området. Professionell och driven med ett stort engagemang och samtidigt en personlig prägel som skapade trygghet genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Trevlig och kunnig på området. Enkel att ha att göra med.
Rakt, oflummigt och tydligt. Påläst och förtroendeingivande gav en snabb affär. 5*