Jonatan var väldigt välkomnande och professionell under visningen. Han gav svar på alla våra frågor, var mycket välinformerad om lägenheten, föreningen och allt som ingår i bostadsrätten. Detta var vår första erfarenhet av att köpa bostadsrätt och Jonatan var förstående och guidade oss genom hela processen. Budgivningsprocessen gick väldigt smidigt och Jonatan höll regelbunden kommunikation med oss. Vi uppskattar mycket att han var flexibel när det gällde att boka tider och hjälpte oss att få en möjlighet att titta närmare...
Jonatan Bernhed
Jonatan Bernhed är mäklare på HusmanHagberg Göteborg Hisingen
.Jonatan Bernhed har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Jonatan Bernhed har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 119 omdömen med ett betyg på 4.9. Jonatan Bernhed har haft 31 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
119 omdömen om Jonatan Bernhed
Vi är supernöjda med hur Jonatan hanterade försäljningen av vår lägenhet. Han var professionell, tillmötesgående och gav bra råd under hela processen. Vi uppskattade hur snabbt och enkelt allt gick, och kände oss alltid välinformerade och trygga. Vi kan varmt rekommendera Jonatan till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare.
Trevlig och tillmötesgående mäklare. Lätt att få kontakt med via Mail eller telefon. Engagerad och kunnig.
En mycket engagerad och trevlig mäklare. Skulle inte tveka att använda honom igen om behov uppstår.
Allt fungerade som förväntat! Vi är nöjda! Jonatan gjorde ett fint jobb.
Lugn och positiv och lyckades få till ett bra avtal, som jag är nöjd med..
Bra bemötande, flexibel och tydlig kommunikation
Jonatan har skött vår försäljning av lägenheten på ett ödmjukt och mycket professionellt sätt. Vi är supernöjda med hans insats..
Jonatan var väldigt lätt att ha att göra med och samarbetet fungerade mycket bra.
Jonatan är mycket proffesionell och skötte försäljningen.väldigt bra!