Linus är väldigt lyhörd och har ett professionellt bemötande. Han kan marknaden med hög prestation på prisbilden. Linus ville inte ge oss en fantasi värdering samtidigt som han lyssnade in vad vi behövde och ville ha. Han levde upp till sitt åtagande och vi fick vad vi behövde. Vi rekommenderar Husman Hagberg och Linus Bermont starkt. Dels det goda bemötandet och den lättillgängliga kontakten samt att vi sålde huset snabbt för priset vi kom överens om.
Linus Bermont
Linus Bermont är mäklare på HusmanHagberg Helsingborg
.Linus Bermont har varit registrerad mäklare sedan 2021-02. Linus Bermont har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 57 omdömen med ett betyg på 4.8. Linus Bermont har haft 17 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
57 omdömen om Linus Bermont
Väldigt trevliga och kompetenta mäklare. Vi kommunicerade mest på sms, men det passade oss och vi kände att i kunde ringa när som helst. Försäljningen gick så fort och smidigt att det spelade ingen som helst roll, vi fick absolut den information och det omhändertagande vi kände vi behövde. Supersmidig affär - kan verkligen rekommendera Husman Hagberg i allmänhet och Linus Bermont i synnerhet.
Professionell, tillgänglig, lätt att samarbeta med, kunde inte haft en bättre mäklare.
Jättebra på alla sätt och vis!
Seriös engagerad Struktuerad servisminded
Veldig hyggelig megler, har svart kjapp på mine spørsmål og ordnet opp med kontrakt, visning og depositum betaling.
Linus är en sympatisk person. Han har mycket framåt anda och ser möjligheter. Han har lyckats med att sälja ett objekt till önskat pris trots lågkonjunktur och höga de räntorna. Vi rekommenderar honom varmt!
Kanon mycket trevlig o super duktig. Super nöjd 💯
En helt suverän ung men mycket kompetent och erfaren mäklare! Positiv, tydlig och säker - och de råd han gav var perfekta! De höll hela vägen fram till försäljning! Mycket bra bemötande! Ibland lite svår att nå på telefon, men, han återkom snabbt 9,5 av 10 ggr! Lysande! ETT MYCKET STORT TACK!!
Mycket trevligt bemötande. Försäljningen gick över förväntan.