Om du funderar på att byta boende kan en bra början vara att få en bild av vad ditt nuvarande boende är värt och få rådgivning kring de olika delarna i bostadsaffären. Våra mäklare gör gärna en kostna...
Christina M:
Sebastian har varit klar och tydlig i sitt sätt att mäkla mellan sin uppdragsgivare och oss som köpare. Vi fick en snabbt tid för visning.
Han har lyssnat på våra åsikter om lägenheten och dess skick och framfört bud till säljaren som vi önskat. Att se lägenheten en gång till efter kontraktskrivning för att undersöka den närmare gick mycket snabbt och smidigt. Helt enligt våra önskemål. Toppen service! Alltid på plats i tid.
Ett litet extra önskemål var att få en objektbeskrivning utskriven och vips var den skickad med posten. Pluspoäng!
Vi hade dock önskat att det funnits tid innan tillträdet att få godkänna flyttstädningen men är nu nära tillträdet och hoppas att eventuella missar går ju att lösa senare. Vilket han upplyste oss om att det oftas brukar lösa sig.
Sebastian har alltid varit tillgänglig och återkopplat snabbt tillbaka, inom kort.
Vi kan varmt rekommendera Sebastian till vänner och bekanta om de har behov av en proffsig mäklare.
Om vi själva skulle behöva i framtiden kommer vi att anlita honom.
Jag har själv arbetat inom mäklarbranschen och träffat många olika mäklare. Tycker att Sebastian är en lagom puschig, rak och ärlig, vilket är en mycket bra kombination!
Mvh
Från nöjda kunder