Från första mötet visade Abbe ett otroligt engagemang och professionalism som gjorde hela försäljningsprocessen till en väldigt positiv upplevelse. Det var tydligt att Abbe har en djup kunskap om marknaden och en genomtänkt strategi för att uppnå bästa möjliga resultat för oss som säljare. Abbe har en fantastisk fingertoppskänsla för att hantera både visningar och förhandlingar och fick både oss och potentiella köpare att känna oss trygga och väl bemötta. Vi är oerhört glada över att vi valde just Abbe som vår mäklare....
Abbe Karakus
Abbe Karakus är mäklare på HusmanHagberg Kista
.Abbe Karakus har varit registrerad mäklare sedan 2020-02. Abbe Karakus har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 94 omdömen med ett betyg på 4.8. Abbe Karakus har haft 72 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
94 omdömen om Abbe Karakus
He is a professional and really good in his job. He is patient, transparent and calm with his clients.
En mäklare med stort engagemang och proffsighet. Kändes tryggt från start till mål! Kan vi varmt rekommendera.
Vi kan verkligen rekommendera Abbe. Professionell och engagerad mäklare som kan sin sak. Vi är jättenöjda. Perry och Christina
All eloge till Abbe Karakus som absolut i särklass är en av de bästa mäklarna jag har haft kontakt med. En otroligt professionell och engagerad mäklare som gjorde köpet till en fantastisk positiv och trygg upplevelse. Jag ger mina allra varmaste rekommendationer och kommer definitivt välja honom vid framtida sälj eller köp.
Trevlig mäklare med hög kompetens, han ordnade en snabb och proffsig försäljning och fick en mycket nöjd kund !
Enbart positiv erfarenhet av Abbe. Trevlig kunnig och tillmötesgående.
Abbe Karakus :fin bemötande och hjälpsam
Abbe är informativ, målmedveten och enkel att samarbeta med. Jag kommer absolut använda honom som mäklare för framtida försäljningar. Jag rekommenderar honom varmt!
Abbe är så aktiv och trevlig. Vi sålde lägenheten i bra pris efter andra visning