experience with Ramzi Hamam at HusmanHagberg Kista was Good.
Ramzi Hamam
Ramzi Hamam är mäklare på HusmanHagberg Kista
.Ramzi Hamam har varit registrerad mäklare sedan 2011-07. Ramzi Hamam har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-12 och har fått 347 omdömen med ett betyg på 4.8. Ramzi Hamam har haft 66 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
347 omdömen om Ramzi Hamam
Bra bemötande och försökte hjälpa säljare och köpare. När köpet var klart det var smetigt att få allt gjort. Bra kunskap och hjälper köpare med all nödvändiga information och document. Professional mäklare med bra kunskap om object, område och processen.
Ramzi visade en professionell inställning och hade god kunskap om marknaden. Jag uppskattade hans ärlighet och att han var lyhörd för mina önskemål under försäljningsprocessen. Vi hade en smidig kontakt genom hela processen.
Väl bemött, är proffsigt, lugnt, engagerad, lyhörd och flexibel.
Jag uppskattar att han talar klarspråk och är tydlig. Dessutom pofessionell och erfaren förstås. Tack för bra samarbeten.
Tillgänglig, hjälpsam och professionell i sitt bemötande.
Vi har varit i kontakt med Ramzi både som köpare och säljare. Nu senast var vi i kontakt med honom såsom säljare. Han är en oerhört erfaren, professionell och lösningsorienterad mäklare. Han har oerhört god kunskap om den lokala marknaden i Kista. Därtill är han väldigt lyhörd för kundens behov och situation. När han sedan förstått kundens situation och behov gör han sedan sitt yttersta för att åstadkomma bästa möjliga resultat. Han är oerhört smidig och enkel att ha att göra med. I samband med vår försäljning befann...
Hej Aslan här jag tycker att Ramzi har varit mycket väl engagerad har väglett oss på ett bra sätt professionellt på sitt arbete väldigt väldigt trevlig grupp jobbade de med
Han verkar vara snäll kille och en bra mäklaren. Han var tydlig och förklarade saker på ett bra sätt.
Jag har haft bra upplevelse av Ramzi,