David was very good and we satisfied with his service
David Chamaon
David Chamaon är mäklare på HusmanHagberg Kista
.David Chamaon har varit registrerad mäklare sedan 2022-02. David Chamaon har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 18 omdömen med ett betyg på 4.9. David Chamaon har haft 26 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
18 omdömen om David Chamaon
Jag är oerhört nöjd med mitt val av mäklare! Från första mötet till slutet av försäljningen visade han stor professionalitet, engagemang och kunskap. Han var alltid tillgänglig för frågor, gav bra råd och skapade en trygg och smidig försäljningsprocess. Tack vare hans insatser kunde jag sälja min lägenheten, och jag kan varmt rekommendera hen till alla som vill ha en pålitlig och skicklig mäklare.
David är mycket seriös och har stor lokalkännedom. Han är en toppenmäklare
Han har bra bemötande, lyhörd och respekt. Vi är nöjda med honom.
Vi är så glada att vi valde David som mäklare . Han har över vår förväntan gjort allt han kunde för att sälja vår lägenhet. Vi har haft kontakt hela tiden och blivit informerade vad som händer . Han är lyhörd duktig och bra på alla sätt som en mäklare ska vara . Om jag säljer min bostad igen vill jag anlita David ingen tvekan .
Jag tycker att David var väldigt behjälplig och var tydlig att informera hur försäljningen går till.Jag är mycket nöjd.
David är proffsig, är ordningsam samt duktig på att kommunicera.
David var mycket lätt att arbeta med och hanterade försäljnngen mycket professionellt. Jag är nöjd med resultatet och skulle gärna anlita David igen.
Very good ⭐️⭐️⭐️🌟🌟🌟 I am very proud! With David sir:)
David är en hjälpsam och redig mäklare. Jag rekommenderar honom.