Jag är mycket nöjd med Joachim! Han har visat sig kompetent på alla sätt och vis och mycket kunnig och tillmötesgående!! Jag är så nöjd med mitt val av mäklare och kan varmt rekommendera honom till andra.
Joachim Sköld
Joachim Sköld är mäklare på HusmanHagberg Kungsbacka
.Joachim Sköld har varit registrerad mäklare sedan 2002-09. Joachim Sköld har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 151 omdömen med ett betyg på 4.8. Joachim Sköld har haft 32 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
Det är väldigt kul med affärer. Att få en säljares förtroende att förmedla dennes bostad men också att få hjälpa en spekulant att nå fram till ett beslut om att köpa en ny bostad. Det är roligt att få vara med i den processen och bidra till en lyckad affär.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i både uppåtgående och nedåtgående marknad. Varje marknad och varje bostad kräver sin unika lösning för att hitta rätt köpare och hjälpa dem genom processen. Jag brinner för det och är bra på att hitta lösningar som ger båda parter trygghet och möjlighet att komma vidare.
Vad gör du helst på fritiden?
Jag tar gärna en tur med båten tillsammans med min familj.
2023-11 - 2024-10
151 omdömen om Joachim Sköld
Joachim var väldigt trevlig, hjälpsam och lätt att få tag på. Han gjorde det där lilla extra som man önskar av en mäklare.
Väldigt lite kontakt men den vi haft har fungerat bra.
Tack för omdömet. Helt riktigt. När man köper en tomt man är så familjär med att man inte behöver gå på visning så blir det ju lite mindre kontakt. :-) Kul att ni är nöjda ändå och lycka till med framtida projekt.
Väldigt nöjda med Joachim. Trygg och proffsig genom hela processen. Joachim var den enda av de flertalet mäklare vi träffade som hade sakliga och rimliga argument för den prissättning på fastigheten han rekommenderade att försöka sälja för. Argument som baserades på erfarenhet och kunskap, vilket gjorde oss trygga! Ett betydligt högre slutpris än förväntat gjorde såklart oss alla glada, bra jobbat!
Väldigt trevlig och bra bemötande (även av mindre trevlig köparsällskap...) Tar reda på svar om han inte kan ge svar direkt. Taktfull hantering av känslosam säljare.
Visar stor erfarenhet och förslagrik
En otroligt duktig mäklare som är ärlig, engagerad och lyhörd.
Bra bemötande genom hela processen. Professionell mäklare som gör det lilla extra för att man ska känna sig nöjd. Kan verkligen rekommendera. Inget att klaga på 🌼
Det är bäst mäklare som jag känna
Vi köpte ett radhus som Joachim förmedlade. Han var tillmötesgående och tydlig inför försäljningen och hjälpte till att på väldigt kort varsel styra en förhandsvisning genom sin kollega. Ger ett seriöst och proffsigt intryck. Som köpare uppskattade jag också att få en mapp med all dokumentering av huset skickad till mig efter signering. Kommer högst troligt kontakta Joachim igen för framtida värdering och eventuell försäljning av bostaden.