Mäklare i Kungsbacka

8 rekommenderade mäklare i Kungsbacka kommun

• Fastighetsbyrån Kungsbacka

Verifierat företag
    2,195 omdömen
    Funderar du på att flytta i eller till Kungsbacka? Vi på Fastighetsbyrån har koll på området i och nära Kungsbacka. Kontakta oss för ett samtal om dina bostadsplaner!
    Sarah L
    Sarah L: Trevligt bemött God tillgänglighet Snabb och smidig kommunikation
  • Driver du mäklarfirma i Kungsbacka?

• Välkommen till Svensk fastighetsförmedling och oss på kontoret i Kungsbacka! Vi erbjuder en modern mäklartjänst och hjälper dig hitta drömboendet här i Halland.
    Per N
    Per N: På en marknad som ibland kan vara oberäknelig har Jessica genomfört försäljningen på ett lugnt, tryggt och hela tiden professionellt sätt, vilket har varit otroligt viktigt och lugnande för oss som säljare. Ett glatt sätt har också hela tiden funnits där. Vi kan varmt rekommendera Jessica för en lyckad bostadsaffär.
  • Välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling!
    Magnus E
    Magnus E: Lisa är en mäklare utöver det vanliga. Mycket kompetent, proffesionell och kunnig. Vet hur man tar prospekts och får dem att må bra och känna sig trygga i affären. Lisa är en glad, sprallig och positiv person Kan varmt rekommendera Lisa som mäklare. Lisa levererar.
  • HusmanHagberg Kungsbacka

Verifierat företag
    710 omdömen
    Välkommen till HusmanHagberg och oss på kontoret i Kungsbacka! Vi hjälper dig med med en trygg och säker bostadsaffär.
    Shabana S
    Shabana S: Joachim Sköld är en mäklare med gedigen kunskap. Efter en lång process så har Joachim engagerat sig från början till slut med en professionell bemötande. Vi kan varmt rekommendera er Joachim Sköld.
  • Alexander D
    Alexander D: Sålt lägenhet i Lunden, Göteborg och är supernöjd med allt. Helene har satt mig i fokus under hela säljprocessen och varit väldigt kommunikativ och noga i sitt jobb. I samband med det är Helene väldigt trevlig och tillmötesgående och man märker verkligen att hon sätter sina kunder i fokus - stor elogé till Helene!
  • Eva Mia Maria Kim W
    Eva Mia Maria Kim W: Genomgående fantastiskt bemötande och service, över förväntan. Anders är duktig, trygg och bra på att uppfatta både önskemål och behov och möta dessa. Mycket lyhörd och bra kommunikation, lätt att få tag på vid behov, alltid svar på alla mina frågor. En seriös och kunnig mäklare som jag upplever även tog väl hand om alla potentiella köpare. Kan med glädje rekommendera honom!
  • Mikael A
    Mikael A: Bra. Allt gick smidigt och vi fick köpa innan budgivning eftersom vi tittat i området innan.
  • Driver du mäklarfirma i Kungsbacka?

• Mats H
    Mats H: Bemötande var mycket bra när vi skulle sälja vårt hus. Malin Tjernberg var mycket proffsig i sitt bemötande och i sitt sätt att sälja vårt hus.