Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt är mäklare på HusmanHagberg Nacka

Emma Bivstedt har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Emma Bivstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-02 och har fått 263 omdömen med ett betyg på 4.9. Emma Bivstedt har haft 33 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

263 omdömen om Emma Bivstedt

Sedan starten hos Reco 2018
Camilla W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Bivstedt en del av HusmanHagberg Nacka
Nacka strand

Emma sålde min lägenheten i Nacka och gjorde det med bravur! Enkel att kommunicera med och enormt bra på att ge en råd i försäljningen. Kände mig trygg och uppdaterad längst med hela processen! Rekommenderar henne varmt!!

Berk A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Bivstedt en del av HusmanHagberg Nacka
Nacka strand

Underbar hjälp med hela köpet! Smidigt och proffesionellt. Rekommenderar starkt

Fredrik S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Bivstedt en del av HusmanHagberg Nacka
Kummelnäs/Vikingshill

Emma har rutin och ett brett nätverk kopplat till marknaden i Nacka. Emma är kunnig, lösningsorienterad och alltid beredd att lägga ner det engagemang som krävs. Vi har både köpt och sålt bostad med Emma som mäklare och har i båda fallen varit mycket nöjda.

Jan Bengt Göran S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Bivstedt en del av HusmanHagberg Nacka
Kummelnäs/Vikingshill

Jag har i egenskap som både säljare och som köpare upplevt Emmas kvalifikationer. Hon ger ett väldigt balanserat och professionellt intryck i sin mäklarroll som ger trygghet till både säljare och köpare.

Lina Elisabeth L
Skuru

Emma är en mycket kunnig, dedikerad och målmedveten mäklare! Hon lotsade oss genom denna komplicerade process på ett tryggt och kompetent sätt - både hon och resultatet av försäljningen överträffade mina förväntningar. Kan varmt rekommendera!

Anders Erik L
Skuru

Vi är supernöjda med att ha valt Emma som mäklare när vi sålde vårt hus! Professionell och väldigt engagerad och noggrann. Hon guidade oss genom varje steg, och trots en snabb process lämnade hon inget åt slumpen.

Madeleine Ingrid Marie W
Lännersta

Emma är en extremt kunnig, engagerad och lyhörd mäklare. Vi kände oss trygga genom hela processen och vill verkligen rekommendera Emma. Hon ger sig inte förrän både säljare och köpare är nöjda! Ett superproffs helt enkelt. /Madeleine

Jouko Antero L
Lännersta

Emma är helt i en egen liga. Lyhörd och snabb i vändningarna. Kunnig, kan hantera människor utifrån deras olika personligheter. Lämnar inget åt slumpen och som kund känner i alla fall jag mig avslappnad i goda händer. Jag skulle kunna rekommendera Emma till absolut vem helst…. Helt enkelt, gillar Emma skarpt 🔆

Emelie P
Köpte sitt hus med hjälp av Emma Bivstedt en del av HusmanHagberg Nacka
Lännersta

Emma var proffsig från dag 1 och hade svar på alla våra frågor. Hon blev sen en trygghet genom budgivning och kontraktsskrivningen för oss köpare. Förklarade väl där vissa saker var lite oklara för oss. Märker att hon varigt länge i branschen.

Cecilia Annika S
Eknäs

Emma ger ett professionellt bemötande, kunnig om bostadsmarknaden. Hon har också ett ödmjukt förhållningssätt. Hon inger förtroende och har en förmåga som få, att se helheten, att både köpare och säljare ska bli nöjda.