Emma brinner för det hon gör och är både professionell och effektiv.
Emma Bivstedt
Emma Bivstedt är mäklare på HusmanHagberg Nacka
.Emma Bivstedt har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Emma Bivstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-02 och har fått 233 omdömen med ett betyg på 4.9. Emma Bivstedt har haft 33 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
233 omdömen om Emma Bivstedt
Fick direkt en kontakt med Emma som var vårt självklara val av mäklare. Vi har tidigare goda erfarenheter av hennes jobb som mäklare. Efter ett första personligt möte hade vi fått all den information som vi behövde. Hon gav oss tydliga tips och råd inför fotografering. Vi uppskattar hennes professionalism, kompetens och uppriktighet. Hennes kunskaper om rådande marknad stämmer överens med verkligheten vilket inger en realistisk bild av en kommande försäljning. Vi kände oss trygga med hur hon sedan hanterade budgivning och kontraktsskrivning.
"Mäklare var proffsigt och trevligt. Äffären gick smidigt.
Emma gav sig inte utan arbetade hårt med att få vår bostad såld till bästa pris.
Trevlig, engagerad och väldigt snabb på återkoppling. Kan varmt rekommendera Emma som mäklare!
Emma är väldigt trevlig att ha att göra med, varmt och personligt bemötande och samtidigt mycket proffsig och strukturerad. Det märks att hon har lång erfarenhet i branschen.
Emma är väldigt bra på att hålla oss uppdaterade. Emma är väldigt erfaren och vi kände oss trygga med henne genom hela processen.
Hon var supertrevlig och kompetent. Svarade snabbt och gjorde det lilla extra för oss som köpare. Rekommenderar verkligen henne till den som letar mäklare i Nacka
Bra upplevelse från visning till tillträde. Gott bemötande och god kommunikation.
Emma är en oerhört varm och välkomnande individ, som gör att köpet känns tryggt och säkert. Väldigt informativ också och tar hand om allt från början till slut.