Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt är mäklare på HusmanHagberg Nacka

Emma Bivstedt har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Emma Bivstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-02 och har fått 239 omdömen med ett betyg på 4.9. Emma Bivstedt har haft 31 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

239 omdömen om Emma Bivstedt

Sedan starten hos Reco 2018
Robert G
Nacka strand

Mycket kunnig, erfaren, engagerad och ärlig mäklare.

Helen K
Nacka strand

Hjälpsam, proffsig, duktig, pålitlig, mkt bra service. Återkopplar snabbt, stort engagemang.

Sigrid G
Ektorp

Emma gav ett förtroendegivande intryck. Hade hoppats på att det inte skulle bli alltför komplicerat, kan säga att det gick mycket smidigt. Det som var frustrerande var bankernas säkerhetstänk, vilket jag naturligtvis har förståelse för.

Göran G
Ektorp

Jag upplevde Emma som mycket kunnig och erfaren. Framför allt är Emma extremt noga samt hjälpsam när det krånglar under vägen i köpprosessen. Det kändes tryggt att köpa bostad med hjälp av Emma. Göran

Julia T
Kvarnholmen

Vi har tagit hjälp av Emma att sälja våra 2 senaste boenden och har varit precis lika nöjda varje gång. Emma är så proffesionell och duktig, vi rekommenderar henne varmt!

Anders S
Kvarnholmen

Blev bemött på ett lugnt och rutinerat vis. Snabba och tydliga återkopplingar och flexibel. Bra ordning och reda vid skrivning! 5/5!

Andreas D
Ektorp

Emma brinner för det hon gör och är både professionell och effektiv.

Rebecka L
Nacka strand

Fick direkt en kontakt med Emma som var vårt självklara val av mäklare. Vi har tidigare goda erfarenheter av hennes jobb som mäklare. Efter ett första personligt möte hade vi fått all den information som vi behövde. Hon gav oss tydliga tips och råd inför fotografering. Vi uppskattar hennes professionalism, kompetens och uppriktighet. Hennes kunskaper om rådande marknad stämmer överens med verkligheten vilket inger en realistisk bild av en kommande försäljning. Vi kände oss trygga med hur hon sedan hanterade budgivning och kontraktsskrivning.

Tetyana T
Nacka Centrum

"Mäklare var proffsigt och trevligt. Äffären gick smidigt.

Martin A
Ektorp

Emma gav sig inte utan arbetade hårt med att få vår bostad såld till bästa pris.