HusmanHagberg Nacka

HusmanHagberg Nacka

• BadgeEightYears
4.9

Välkommen till oss på HusmanHagberg i Nacka! Här hittar du mäklare med god koll på Nackaområdet och bostadsbranschen, och som kan anpassa affären efter din specifika situation. Vi är inte bundna till några som helst banker eller försäkringsbolag och vi har verkligen stor passion för mäklaryrket, lägenheter, villor, radhus,...

533 omdömen om HusmanHagberg Nacka

Sedan starten hos Reco 2017

Nadia E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tomas Eriksson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Tyresö strand

Trevlig mäklare som upplevdes professionell.

Marcus J
Ektorp

Emma har varit professionell från början till slut med ett lugn och proaktivt driv genom hela processen. Hon är ihärdig och beslutsam med gott tålamod.

Camilla W
Nacka strand

Emma sålde min lägenheten i Nacka och gjorde det med bravur! Enkel att kommunicera med och enormt bra på att ge en råd i försäljningen. Kände mig trygg och uppdaterad längst med hela processen! Rekommenderar henne varmt!!

Berk A

Underbar hjälp med hela köpet! Smidigt och proffesionellt. Rekommenderar starkt

Fabian C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Wilma Danell Magnefelt en del av HusmanHagberg Nacka
Ektorp

Väldigt trevlig och mycket professionell hjälp.

Moa N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Wilma Danell Magnefelt en del av HusmanHagberg Nacka
Ektorp

Det var ett super smidigt samarbete där Wilma höll och lede mig genom hela processen. Fick även höra av köparna att dom tyckte hon var duktig och förtroendeingivande. Det hela ledde till en snabb affär som jag blev mycket nöjd med :)

Christoffer N
Ektorp

Wilma är mycket tydlig och snabb med att svara på frågor. Hon gav ett mycket förtroendegivande intryck och var mycket engagerad. Vi kände oss trygga med henne!

Fredrik S
Kummelnäs/Vikingshill

Emma har rutin och ett brett nätverk kopplat till marknaden i Nacka. Emma är kunnig, lösningsorienterad och alltid beredd att lägga ner det engagemang som krävs. Vi har både köpt och sålt bostad med Emma som mäklare och har i båda fallen varit mycket nöjda.

Jan Bengt Göran S
Kummelnäs/Vikingshill

Jag har i egenskap som både säljare och som köpare upplevt Emmas kvalifikationer. Hon ger ett väldigt balanserat och professionellt intryck i sin mäklarroll som ger trygghet till både säljare och köpare.

Pia O
Ektorp

Jag är jättenöjd med Wilma som mäklare. Hon gjorde ett proffsigt jobb och var lyhörd för mina önskemål. Hon ger ett väldigt trevligt och sympatiskt bemötande.

Wictoria Nathalie N
Ektorp

Köp lägenhet. Bemött av Wilma på ett jättebra sätt, trevlig, kunnig och hjälpsam. Hon hade koll på allt och såg verkligen till så att affären gick så smidigt som möjligt. Rekommenderar henna varmt.

Jens S
Skrev om Tomas Eriksson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta

Thomas är bäst, inlyssnande och smidig. Kan varmt rekommenderas. Jens Sönnergaard

Lina Elisabeth L
Skuru

Emma är en mycket kunnig, dedikerad och målmedveten mäklare! Hon lotsade oss genom denna komplicerade process på ett tryggt och kompetent sätt - både hon och resultatet av försäljningen överträffade mina förväntningar. Kan varmt rekommendera!

Anders Erik L
Skuru

Vi är supernöjda med att ha valt Emma som mäklare när vi sålde vårt hus! Professionell och väldigt engagerad och noggrann. Hon guidade oss genom varje steg, och trots en snabb process lämnade hon inget åt slumpen.

Madeleine Ingrid Marie W
Lännersta

Emma är en extremt kunnig, engagerad och lyhörd mäklare. Vi kände oss trygga genom hela processen och vill verkligen rekommendera Emma. Hon ger sig inte förrän både säljare och köpare är nöjda! Ett superproffs helt enkelt. /Madeleine

Jouko Antero L
Lännersta

Emma är helt i en egen liga. Lyhörd och snabb i vändningarna. Kunnig, kan hantera människor utifrån deras olika personligheter. Lämnar inget åt slumpen och som kund känner i alla fall jag mig avslappnad i goda händer. Jag skulle kunna rekommendera Emma till absolut vem helst…. Helt enkelt, gillar Emma skarpt 🔆

Emelie P
Köpte sitt hus med hjälp av Emma Bivstedt en del av HusmanHagberg Nacka
Lännersta

Emma var proffsig från dag 1 och hade svar på alla våra frågor. Hon blev sen en trygghet genom budgivning och kontraktsskrivningen för oss köpare. Förklarade väl där vissa saker var lite oklara för oss. Märker att hon varigt länge i branschen.

Kerstin Maria H
Västra Orminge

Mycket trevligt bemötande. Wilma mycket lugn och hade en saklig framställan om annons, visningstider.. Mycket positiv och det fanns inga hinder för Wilma att fortsätta med visningar när jag tyckte att spekulanterna sa nej på ett mycket konstigt sätt. Det kändes tryggt. Jag träffade två mäklare till, men valde Wilma.

Zamand H
Västra Orminge

Wilma har varit lyhörd, tillgänglig och förstående till mina behov. Jag upplevde henne ambitiös och driven i yrket. Jag skulle rekommendera henne. //Zamand

Meklit Mesfin D
Västra Orminge

Wilma var mycket hjälpsam och såg snabbt till att jag fick svar på alla frågor. Hon hade bra bemötande och han var så trevligt. Hon hjälpte mig med allt jag är så tacksam att jag hade henne så nöjd med köpet och allt. Jag rekommenderar Wilma 🙏💐

Meklit Mesfin D
Skrev om HusmanHagberg Nacka

Wilma var mycket hjälpsam och såg snabbt till att vi fick svar på alla frågor. Hon hade bra bemötande och han var så trevligt. Hon hjälpte mig med allt jag är så tacksam att jag hade henne så nöjd med allt. Jag rekommenderar Wilma 🙏💐

Cecilia Annika S
Eknäs

Emma ger ett professionellt bemötande, kunnig om bostadsmarknaden. Hon har också ett ödmjukt förhållningssätt. Hon inger förtroende och har en förmåga som få, att se helheten, att både köpare och säljare ska bli nöjda.

Jan Bengt Göran S
Eknäs

Ger ett väldigt förtroendefullt intryck som ger trygghet till både köpare och säljare. Precis som en mäklare skall vara

Ulf Stefan W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Castman en del av HusmanHagberg Nacka

Snabb Lyhörd Kunnig Hjälpsam Flexibel Trevlig Mycket tack

Magdalena S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tomas Eriksson en del av HusmanHagberg Tyresö Älta
Kvarnholmen

Mycket erfaren och trygg försäljning med Tomas och Emma. De har kämpat på med försäljningen i en just nu svår marknad. Hela tiden med en positiv anda och övertygelse. Hela processen har varit mycket smidig och vi har alltid fått snabba och tydliga svar på våra frågor och funderingar. Super proffsigt från start till slut. Vi skulle gärna anlita Tomas igen vid försäljning eller för att köpa nästa bostad.

Jürgen V
Kvarnholmen

Tomas hanterade försäljningen mycket professionellt i ett fortfarande besvärande marknadsläge. Tillsammans med sin kollega Emma kämpade de på och jobbade systematiskt med alla delar av försäljningsprocessen, från start till mål. Vidare bra med regelbundna uppdateringar och vägledningar till oss som säljare gör att vi varmt kan rekommendera Tomas.

Banu S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Castman en del av HusmanHagberg Nacka
Nacka Centrum

Emma was helpful at every stage and provided quick responses, guiding us very accurately. In the Swedish real estate market, where we had no experience, she made us feel secure. We are very grateful for all her assistance.

John H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Tamm en del av HusmanHagberg Nacka
Centrala Nacka

bra på att återkoppla, professionell och trevlig!

Denise E
Nacka strand

Emma var mycket effektiv, skötte allt smidigt och stämde av med mig emellanåt. En enkel och effektiv process med en mycket kunnig och kompetent mäklare. Jag rekommenderar starkt Emma Bivstedt på HusmanHagberg Nacka!

Jennifer N
Skogalund

Detaljerad, trevlig och kunnig.

Janna E
Skuru

Jag blev mycket bra bemött, jag hade inte så höga förväntningar, men ju mer vi hade kontakt desto starkare blev mitt förtroende. Jag kände mig sedd och hörd och respekterad. Jag ger Emma högsta betyg.. Bästa hälsningar Janna Engblom

Gustav Linton V A
Nacka Centrum

Vilket superproffs! Engagerad, dedikerad, smart, lyhörd och väldigt rolig att sälja lägenhet med. Rekommenderar Emma med all rekommendation jag befogar över!

Tord H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Tamm en del av HusmanHagberg Nacka
Fisksätra

Trevlig, snabb och påläst. Husmanhagberg har jag alltid anlitat.

Monica S
Krokhöjden

Hjälpt mig fullt ut på alla plan. Kan varmt rekomnendera!

Gunilla L
Nacka strand

Trevlig, gör sitt jobb. Svarar på obekväm arbetstid och ringer upp annars. Försöker hjälpa till även med frågor som inte är hennes ansvar.

Anette N
Östra Orminge

Trygg, duktig och ambitiös! Vi är så nöjda med henne som mäklare!

Marwin F
Nacka strand

Emma är en pålitlig och grym mäklare som lägger ned det lilla extra i allt för att få igenom en bra försäljning för alla parter. Rekommenderar henne till alla som vill sälja i Nacka området.

Lars N
Telegrafberget

En fantastisk mäklare som alltid fanns tillhands och svara på mina frågor. Alltid trevlig och vänlig och framför allt mycket mycket kunnig .

Julia M
Nacka strand

Emma var lyhörd, intresserad och hängiven mäklare! Hon var närvarande och kunde snabbt svara på frågor som uppstod under försäljningens gång.

Frida Å
Skrev om Emma Castman en del av HusmanHagberg Nacka

Så otroligt nöjd med Emma - proffsig, snabb, lyhörd och så mycket mer! Otroligt duktig mäklare!

Emma C gillar detta
Liza S
Västra Orminge

Emma är en fantastisk mäklare! Hon svarar på alla ens frågor snabbt, är tillmötesgående och driven! Hon gjorde ett toppenjobb när vi sålde vår lägenhet!

Linnea L
Ektorp

Emma är väldigt trevlig och kompetent. Fick redan från början känslan av att hon var mån om mig som kund och väldigt pedagogisk när hon förklarade saker. Kan varmt rekommendera henne!

Ida F
Jarlaberg

Lugn och trygg och proffsig på alla sätt och vis. Emma guidade oss genom köpet på bästa möjliga sätt.

Robin V
Jarlaberg

Emma är trevlig och uppträder professionellt. Hon mötte våra förväntningar.

Anna L
Ektorp

Wilma var mycket hjälpsam och såg snabbt till att vi fick svar på alla frågor. Rekommenderar att köpa lägenhet med Wilma som mäklare.

Lars N
Ektorp

En fantastisk mäklare som är kunnig , Tillmötesgående och alltid tillgänglig. M.a.o en riktig stjärna..

Robert G
Nacka strand

Mycket kunnig, erfaren, engagerad och ärlig mäklare.

Helen K
Nacka strand

Hjälpsam, proffsig, duktig, pålitlig, mkt bra service. Återkopplar snabbt, stort engagemang.

Sigrid G
Ektorp

Emma gav ett förtroendegivande intryck. Hade hoppats på att det inte skulle bli alltför komplicerat, kan säga att det gick mycket smidigt. Det som var frustrerande var bankernas säkerhetstänk, vilket jag naturligtvis har förståelse för.

Göran G
Ektorp

Jag upplevde Emma som mycket kunnig och erfaren. Framför allt är Emma extremt noga samt hjälpsam när det krånglar under vägen i köpprosessen. Det kändes tryggt att köpa bostad med hjälp av Emma. Göran