Snabba svar & väl bemött, topp!
Malin Fuierer
Malin Fuierer är mäklare på HusmanHagberg Österåker Åkersberga
.Malin Fuierer har varit registrerad mäklare sedan 2015-02. Malin Fuierer har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 153 omdömen med ett betyg på 4.8. Malin Fuierer har haft 43 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
153 omdömen om Malin Fuierer
Min andra försäljning där jag anlitar Malin och hon gör rakt igenom ett proffsigt jobb med utmärkt resultat. Rak, tydlig och med sinne för affärer samt alla parters perspektiv - det inger förtroende!
Proffsig, trevlig, på tårna! Snabb i kommunikation och väldigt hjälpsam. Skulle välja Malin igen!
Har bara positivt att säga om Malin! Kan varmt rekommendera henne som mäklare! Tydlig, kunnig och lätt att få tag på
Professionell och saklig. Rekommenderas.
Proffsig och kunnig. Snabb att återkoppla. Glad och trevlig.
Vi fick en personlig visning innan Visningshelgen på tisdagen och nästkommande kunde vi underteckna köpekontraktet för den nya bostaden. Allt gick smidigt och bra utfört till vår fulla nöjdhet. Malin utförde allt som en kunnig fastighetsmäklare.
Malin är proffsig och och lyhörd över önskemål. Hon höll mig informerad och återkopplade under hela processen, vilket uppskattas mycket. Jag kan varmt rekommendera Malin. .
Malin har varit toppen att ha som mäklare. Proffsig, trevlig, alltid tillgänglig med bra bemötande,. Vi har fått löpande information och uppdateringar om försäljningen och svar direkt på eventuella frågor och funderingar. Kan varmt rekommendera henne som mäklare.
Malin är en professionell, lyhörd och kommunikativ mäklare. Svarar snabbt vid frågor och hela säljprocessen gick väldigt smidigt. Kan varmt rekommenderas!