Snabba svar & väl bemött, topp!
HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Välkommen till HusmanHagberg Österåker Åkersberga! Allt fler söker sig till kommunen Österåker/Åkersberga för att hitta en villa, lägenhet eller radhus. Våra mäklare kan sin marknad och vi jobbar ständigt för att göra bättre bostadsaffärer som ger nöjdare kunder. Letar du bostad i Skärgårdsstad, Österskär, Svinninge, Margretelund,...
447 omdömen om HusmanHagberg Österåker Åkersberga
Sedan starten hos Reco 2019
Min andra försäljning där jag anlitar Malin och hon gör rakt igenom ett proffsigt jobb med utmärkt resultat. Rak, tydlig och med sinne för affärer samt alla parters perspektiv - det inger förtroende!
Kunnig, trevlig, snabb att återkoppla. Levererar det som är överenskommet på bästa sätt. Allt löper på snabbt och smidigt under trevliga former. Klara och tydliga svar och besked.
Proffsig, trevlig, på tårna! Snabb i kommunikation och väldigt hjälpsam. Skulle välja Malin igen!
Pege är jätte trevlig och snäll och profesional👍👍.
Har bara positivt att säga om Malin! Kan varmt rekommendera henne som mäklare! Tydlig, kunnig och lätt att få tag på
Professionell och saklig. Rekommenderas.
Mycket professionellt intryck redan från första mötet på ett annat objekt. När hon ringde om intresse för det objektet så kom hon snabbt med följd frågor och tips. Väldigt tillmötesgående när det kom till en privatvisning och om hon inte hade svar på frågorna vi ställde så fick svar dagen efter och sen gick allt som på räls!
Vi träffade Isabel på en visning av ett annat objekt, där hon sedan vid uppföljningen av intresset där frågade om övriga områden vi var intresserade av och tipsade då om den kommande bostad vi till slut köpt! Otroligt proffsigt agerat och fick oss som köpare att känna oss sedda, inte alla mäklare som lyckas med det!
Fick förtroende för Isabel vid första mötet. Hon var påläst, och lyssnade på hur jag ville genomföra försäljningen .Höll mig uppdaterad under resans gång och var tillgänglig för mina frågor. Dessutom en trevlig person. Mycket nöjd!
Isabel är professionell, kunnig och trygg i sin yrkesroll. Hon har varit lyhörd, kommunikativ och flexibel under försäljningens gång 🌟 Såklart får hon 5/5 av mig 😍
Proffsig och kunnig. Snabb att återkoppla. Glad och trevlig.
Jag fick ett otroligt trevligt bemötande, jag fick även snabb, bra och smidig hjälp med allt som behövdes. Är så nöjd som man kan bli med Isabel Abelin som mäklare.
Trevlig och strukturerad mäklare som hjälpte till att landa en trygg affär
Vi fick en personlig visning innan Visningshelgen på tisdagen och nästkommande kunde vi underteckna köpekontraktet för den nya bostaden. Allt gick smidigt och bra utfört till vår fulla nöjdhet. Malin utförde allt som en kunnig fastighetsmäklare.
Malin är proffsig och och lyhörd över önskemål. Hon höll mig informerad och återkopplade under hela processen, vilket uppskattas mycket. Jag kan varmt rekommendera Malin. .
Isabel är en fantastisk och väldigt flexibel mäklare! Hon löser problem och är lyhörd. Väldigt snabb och smidig affär! Uppfyllde alla önskningar och lite till. Hon kan sin sak och det märktes! Kan varmt rekommendera henne till alla! Så otroligt nöjd med Isabel.
Hon är en mycket trevlig person och en bra mäklare.
bra, mycket hjälpsam och snabb på att svara på frågor osv.
Isabel är lyhörd och har gett oss väldigt bra service. Skulle definitivt använda Isabel nästa försäljning vi gör och kommer rekommendera henne till vänner och bekanta. Vi sa vad vi sökte i en mäklare och vad vi ville veta. Isabel gav oss precis de vi sökte. Så nöjda!
Lung, lyhörd och kunnig mäklare. Rekommenderas varmt.
Vi är nöjda med Peges insatser vid vår husförsäljning. Vi är dock lite fundersama till att vi aldrig skrivit något avtal angående mäklartjänster eller arvode. Pege har varit vänlig och hjälpsam genom hela processen. MVH Charlotte och Lars
Malin har varit toppen att ha som mäklare. Proffsig, trevlig, alltid tillgänglig med bra bemötande,. Vi har fått löpande information och uppdateringar om försäljningen och svar direkt på eventuella frågor och funderingar. Kan varmt rekommendera henne som mäklare.
Isabel inte bara levde upp till, utan överträffade, alla de (högt ställda) förväntningar vi hade. Hon går verkligen "above and beyond" för att räta ut alla eventuella frågetecken och för att säkerställa att man som säljare (och köpare) är trygg genom hela försäljningen. Hon är otroligt kommunikativ, kunnig och pålitlig och med god marginal den mest proffsiga mäklare vi har haft med att göra.
Väldigt nöjda med vårt val av Isabel som mäklare! Isabel är kommunikativ, tillgänglig och hjälpsam i alla situationer. Därtill har Isabel varit ett viktigt stöd i frågor som har rört såväl försäljning av vår nuvarande bostad, som råd och tips kring vårt köp av en en ny bostad. Högsta betyg även från oss!
Hej Mycket trevlig, så fint bemötande om hon skulle ringa så ringde hon den tid hon sa. Hon är också otroligt representativ för arbetet som Mäklare. Hon kunde svara på allt, var det något hon inte kunde på en gång, min man frågade om räntorna på ett lån i föreningen hon tog reda på det och han fick svar via mail. Superbra tjej. Var rädd om henne
Isabel har varit ett tryggt och proffsigt stöd i försäljningen av vår bostad! Hon har varit lätt att få tag på, uppdaterat snabbt och svarat på alla våra frågor. Utöver det har hon varit till stor hjälp med att leta efter ny bostad, där hon sagt från första början att hon gärna hjälper oss med att läsa protokoll och vägleda oss genom den djungeln. Hon har haft en helhetssyn och förstått vår situation. Isabel har varit precis den mäklaren som vi behövt! Hösta betyg :)
Malin är en professionell, lyhörd och kommunikativ mäklare. Svarar snabbt vid frågor och hela säljprocessen gick väldigt smidigt. Kan varmt rekommenderas!
Jag upplevde Malin som trevlig och hjälpsam, en smula pushig att få beslut tagna med väldigt kort varsel men jag kan också förstå att man vill ge säljaren den mest komprimerade upplevelsen som är möjlig. Som förstagångsköpare är processen obekant men jag skulle säga att Malins insats var ungefär vad jag hade förväntat mig av en erfaren mäklare. Hon känns lätt att fråga om saker, självsäker i sin kompetens och proffsig.
Mycket trevlig, kontroll på detaljer och lyhörd. Snabb återkoppling en mäklare att lita på.
Vi har bara gott att säga om vår mäklare. Hon är oerhört professionell, tydlig i sin kommunikation och möter både säljare och köpare på ett mycket förtroendeingivande sätt. Kommer vi köpa eller sälja något igen, är det Malin vi vill vägledas av! Claes och Carolina
Hon var trevlig man fick ett bra mottagande när man kom på visningen jättebra
En jätte trevlig tjej. Som var lätt att få tag på under hela köpet. Hjälpsam och förstående i en för mig stressig situation.
Otroligt trevlig och duktig mäklare. Lätt att få tag på och återkopplar snabbt
Mycket nöjda med Isabel som mäklare. Isabel är förtroendeingivande från start och hon förmedlar trygghet och lugn väldigt påläst och anträffbar hela tiden , även fast hon hade semester . Isabel är mycket engagerad, kunnig och driven. Jag kan verkligen rekommendera Isabel
Mycket bra, lugn, trygg och mycket yrkeskunnig. Proffessionellt utförande av sitt arbete som mäklare.
Vi blev mycket professionellt behandlade och Pege har varit väldigt hjälpsam och tillgänglig för frågor.
Malin gav ett genuint intresse för både huset samt för att hjälpa till med försäljningen på bästa sätt. Hon höll mig uppdaterad under hela processen och jag kan varmt rekommendera Malin som mäklare.
Pege är toppen! Vi har anlitat honom ett flertal gånger och är alltid lika nöjda.
Duktig och engagerad. En riktig kämpe!
Mycket nöjda med Isabel som mäklare. Isabel var förtroendeingivande från första start och det höll hela vägen. Hon förmedlade trygghet och lugn genom hela processen. Isabel är mycket engagerad, kunnig och driven.
Förtroende givande, anträffbar, påläst och mycket driven att utföra ett bra jobb på ett professionellt sätt
Mycket kompetent och engagerad.
Kunnig trevlig och engagerad Hjälpsam när man behöver det
Snabb och smidig affär. Pege svarade på alla frågor vi hade 🙂 Rekommenderar varmt
Jag upplevde Robert som mycket lyhörd och lugn. Hela försäljningen hanterades snabbt, professionellt och levde upp till mina höga förväntningar. Allt från fotografering till visning utfördes med flexibilitet och anpassades efter mina förutsättningar och behov. I stunder av rådvillhet ingav Robert förtroende och kom med kloka inspel och resonemang som gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Min magkänsla vid första mötet/värderingen var rätt; jag är mycket nöjd med mitt val av mäklare.
PG förstod situation vi var i och Hjälpte oss till fullo
Han är Ödmjuk, en god lyssnare, ger ett proffsigt bemötande. Vi kände oss trygga med Robert från första stund , fotografering, besiktning, tills dess att huset blivit sålt. Skulle helt klart kontakta han igen i framtiden om ny försäljning blir aktuell.
Seriös och supertrevlig. Bästa mäklaren jag använt.
Vi var köpare i affären med Isabel som mäklare och vi upplever henne som positiv, lugn, förtroendeingivande och vi fick snabb och bra återkoppling 🌟