- Vi sågs inte före kontraktskrivningen. Annars en mycket trevlig mäklare.
Mimmi Vu
Mimmi Vu är mäklare på HusmanHagberg Uddevalla
.Mimmi Vu har varit registrerad mäklare sedan 2023-05. Mimmi Vu har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 41 omdömen med ett betyg på 5.0. Mimmi Vu har haft 14 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
41 omdömen om Mimmi Vu
Mimmi är en enastående säljare när det gäller att förklara om försäljning av hus och har god kunskap om fastighetsmarknaden i denna stad. Hon har bra relationer med kunderna. Om jag i framtiden skulle vilja köpa eller sälja, skulle jag välja Mimi, och jag rekommenderar alla vänner att välja Mimi också.
Tack snälla för ditt fina omdöme! Hoppas du kommer trivas 🤗
En pärla på alla sätt! Behjälplig med alla frågor och funderingar jag hade och fanns alltid där när jag undrade över något. Rekommenderar Mimmi starkt och även hennes kollegor som visat oss andra objekt som vi var intresserade av!
Tack Anette för ditt fina omdöme och ditt förtroende!
Väldigt trevligt och lätt att göra med . . 😊
Tack för omdömet! Detsamma till er 😊
Mkt engagerad och otroligt professionell person! Alltid glad och inga frågor för svåra! Mäklaren Mimmi Vu rekommenderas varmt!
Tack för fina omdömet och ert förtroende! 😊
Mycket trevlig och synnerligen energisk. Klok och noggrann. Lätt att samarbeta med.
Tack för fina omdömet och ert förtroende! 😊
Från intresse till köp var Mimmi en professionell mäklare som visade kunskap och gav mig den rådgivning jag behövde för att göra mitt första köp av bostad. Jag är helt klart nöjd och vill man ha en mäklare som gör det lilla extra för sina kunder behöver man inte leta länge, Mimmi Vu står till er tjänst!
Tack Patrik för dina fina ord! Hoppas du kommer trivas 🤗
Ett fint bemötande. Upplevde henne som mycket ambitiös och proffsig . Har inget att anmärka på angående försäljningen .
Tack för ditt fina omdöme! :)
Det här är det första huset vi ska köpa och vi behöver hjälp och vägledning angående vårt köp. Mimi hjälpte oss med det och guidade oss genom köpprocessen på ett enkelt sätt och med tålamod. tack
Tack Fatemeh för ditt fina omdöme! ☺️
Hon försökte mycket väl att hemköpen gjordes snabbt och på ett rättvist sätt
Tack för ditt fina omdöme! 😊