Jesper Lindqvist

Jesper Lindqvist

Jesper Lindqvist är mäklare på HusmanHagberg Vallentuna

Jesper Lindqvist har varit registrerad mäklare sedan 2015-02. Jesper Lindqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 261 omdömen med ett betyg på 4.9. Jesper Lindqvist har haft 36 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det bästa med att arbeta som mäklare är att få det genuina "Tacket" när du hjälpt människor genom viktiga skeden i livet. Att i sådana situationer dessutom lyckas överträffa någons förväntningar är en kick som är få förunnat.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Min starka sida är att jag snabbt kan bygga ett förtroende. Jag har alltid varit övertygad om att bra affärer byggs på stor tillit. Att besitta just dom verktygen är enligt mig den viktigaste egenskapen hos en fastighetsmäklare. Om du vill se fler anledningar till varför du ska välja just mig kan du läsa mina omdömen här på Reco.

Vad vet vi inte om dig?
Jag är fortfarande aktiv inom ishockeyn och spelar idag efter uppehåll på 6 år i Ormsta HC.

2024-04 - 2025-03

261 omdömen om Jesper Lindqvist

Sedan starten hos Reco 2018
Anders L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jesper Lindqvist en del av HusmanHagberg Vallentuna
Hägernäs Strand

Väl påläst och väldigt serviceinriktad. Högsta betyg!

Björn Fredrik L
Östra Bällsta

Vi är mycket nöjda med Jesper, som på ett professionellt och engagerat sätt hjälpte oss att sälja vårt hus. Han är ärlig och jordnära vilket gjorde att vi fick ett väldigt bra förtroende för honom. Hans noggrannhet och omsorg om detaljer gjorde att vi kände oss väl omhändertagna från början till slut. Vi kan varmt rekommendera honom till alla som söker en pålitlig och kunnig mäklare!

Rikard L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jesper Lindqvist en del av HusmanHagberg Vallentuna
Kragstalund

Kunnig, hjälpsam,lätt att prata med,väldigt trevlig,är väldigt nöjd med Jesper och rekommenderar honom till andra

Annika G
Västra Bällsta

Jesper har mött oss på ett väldigt professionellt sätt , vi har både sålt och köpt bostad med hans hjälp. Väldigt proffsig. Jesper motsvarade våra förväntningar med råge. Kan rekommendera honom alla dagar i veckan. Om vi ska byta bostad igen så kommer vi vända oss till Jesper.

Alfred J
Köpte sitt hus med hjälp av Jesper Lindqvist en del av HusmanHagberg Vallentuna
Västra Bällsta

Bra mäklare med tydlig och effektiv kommunikation. Jesper har hög tillgänglighet och är hjälpsam.

Erik Gustav Wilhelm H
Västra Bällsta

10/10 från första kontakt till försäljning.

Oskar K
Köpte sitt hus med hjälp av Jesper Lindqvist en del av HusmanHagberg Vallentuna
Ormsta

Jesper är mycket professionell i sin roll som fastighetsmäklare. Väldigt trevlig och enkel att ha kontakt med under hela processen. Svarar på alla frågor även under udda tider på dygnet. Alla dokument och information skickas som utlovat. Vi var på köparsidan.

Frida Maria Eleonora B
Sålde sitt hus med hjälp av Jesper Lindqvist en del av HusmanHagberg Vallentuna

Har både köpt och sålt bostad med Jesper som mäklare och det har fungerat mycket bra. Stort engagemang, kunnig och lätt att samarbeta med. Rekommenderar!

Björn Fabian L
Sålde sitt hus med hjälp av Jesper Lindqvist en del av HusmanHagberg Vallentuna

Extremt stor hjälp i processens samtliga steg! Stort tack!

Sofia W
Solgårdsgärde

Engagerad, proffsig och hjälpsam!