Från första kontakt har vi upplevt en professionell, engagerad och lyhörd inställning. Victor var alltid tillgänglig för att svara på frågor och vägleda oss genom hela processen med lugn och expertis. Det var tydligt att han hade djup kunskap om marknaden och såg till att vi kände oss trygga i varje steg. Tack vare hans insats hittade vi vårt nya hem och hela köpprocessen gick smidigt och enkelt. Super trevlig och skön mäklare!
Victor Isaksson
Victor Isaksson är mäklare på HusmanHagberg Täby
.Victor Isaksson har varit registrerad mäklare sedan 2015-02. Victor Isaksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-01 och har fått 261 omdömen med ett betyg på 4.9. Victor Isaksson har haft 60 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
261 omdömen om Victor Isaksson
Mycket kunnig. Positiv, trevlig och glad visste vad han gjorde
Jättenöjd med Victor som mäklare! Han är otroligt kunnig, aktiv och genuint engagerad. Upplevde honom som stöttande under hela processen. Rekommenderas varmt!
Bra, öppet, ärligt sätt. Enkel att få tag i och är snabb på att återkoppla vid ev. frågor.
Victor, är mäklaren som får saker att hända, en målmedveten mäklare med ett positivt förhållningssätt ,som ingav förtroende, vi är mycket nöjda.
Lyhörd och engagemang för mitt behov av boende. Förtroendeingivande och positiv.
Proffisionell och mycket bra kommunikation !
Victor är en super trevlig mäklare. Han ser verkligen till att para ihop rätt person till rätt bostad.
Schysst kille! Ringde med väldigt lite framförhållning att jag ville komma på visning, fick komma dit samma dag som jag ringde! Utöver det har det varit bra info och tydligt vad som ska göras med det hela
Snabb, lyhörd och med integritet.