Snabbt, smidigt och bra pris.
I.K.A Byggkonsult AB
Varmt välkommen till I.K.A Byggkonsult AB. Vi erbjuder energibalansberäkning, energideklarationer, VVS-ritningar och ventilation. Har ni planer på att bygga nytt är ni varmt välkomna. Om ni ska energideklarera er nuvarande bostad eller lokal är ni också välkomna. Förutom att vi har lång erfarenhet och god kunskap inom VVS...
75 omdömen om I.K.A Byggkonsult AB
Sedan starten hos Reco 2016
Det var roligt att höra! Jag la till en dagvattenbrunn. Brukar vara bra i ett dräneringssystem.
Väldigt proffsigt och bra bemötande. Behövde hjälp med energi verifiering och det var rak kommunikation och snabbt agerande. Mycket nöjd på alla plan.
Härligt att höra. Du får gärna sprida det vidare.
Hej Bästa snabbt och professionellt
Tack det var roligt att höra. Hoppas vi hörs mer och sprid gärna budskapet.
Mycket bra bemötande, snabb service och korrekta dokument till ett mycket bra pris
Tack roligt att höra och lycka till med byggprojektet
Professional och noggrann, rekommenderas
Tack för dom orden. Hoppas vi kommer att samarbete mer.
Sören har hjälpt oss med VVS-ritningar för en större tillbyggnad. Han är riktigt bra. Vi har haft flera möten och diskuterat lösningar fram och tillbaka. Han svarade våra frågor tålmodigt. Vi är riktigt nöjda med resultatet. Kan varmt rekommendera I.K.A Byggkonsult.
Roligt att du tycker så. Jag hjälper gärna till om det blir något mer.
U-värde av stughotell. I.K.A Bygglonsult levde upp till våra förväntningar med ett gott bemötande och ett proffsigt arbete. Christina
Roligt att höra. Hoppas vi kan samarbeta fler gånger.
Snabbt och bra hanterat uppdrag till ett konkurrenskraftigt pris! Mycket nöjd!
Roligt att du uppskattar arbetet
Trevlig bemötande och professionell rådgivning med snabb respons. Varmt rekommendera!!!
Det är roligt att du uppskattar mina ansträngningar att få det rätt.
Snabb leverans och god service! Vi fick en energideklaration med gott resultat.
Tack för att du tog dig tiden att svara och roligt att du blev nöjd.
Kompetent, kommunikativ och prisvärd.
Tack för dom orden! Lycka till med era projekt.
Naturligtvis! När jag hade kontakt med I.K.A Byggkonsult AB var jag imponerade av det vänliga och professionella bemötandet. Företaget levde upp till våra förväntningar genom att erbjuda en högkvalitativ vara eller tjänst som mötte våra behov på ett tillfredsställande sätt. Våran upplevelse var överlag positiv och vi kände er nöjda med affären eller tjänsten.
Vad roligt att ni blev nöjda. Hoppas också att ni kan genoföra åtgärder till en rimlig kostnad.
Snabba svar och jättebra utfört arbete,noggrann,rekommenderas!!
Trevligt att höra och tack för att du tog dig tiden att svara.
Professionellt utförd energideklaration och snabb respons och genomförande av besiktningen
Roligt att höra. Var det något mer du hade förväntat dig.
Vi fick ett trevligt bemötande redan vid första telefonsamtalet. Vi fick sedan en tid inom mindre än en vecka och mötet avlöpte smidigt. Vi är mycket nöjda.
Tack roligt att höra. Hoppas vi kan hjälpa dig någon mer gång
Fick snabb och professionellt hjälp till ett överkomligt pris.
Beställde energibalansberäkning. Gick snabbt och smidigt.
Snabb, vänlig och proffsig! Utförde uppdraget snabbare än förväntat.
Jag rekommenderar stark I.K.A Alltid bra jobb och snabb service
I.K.A Byggkonsult AB levererar alltid snabbt och proffsigt.
Vi fick ett väldigt bra bemötande och snabb återkoppling på vår förfrågan.
Mycket professionellt och väldigt bra bemötande.
Jag har jobbar i mer än 10 år i distance med företaget. De är kunniga, har snabba response & dessutom har bra pris
Snabbt Kompetemt Prisvärt Rekommendabelt
Vi har fått mycket bra hjälp med energibalansberäkning och verifieringar under en större renovering/tillbyggnad av ett timrat bostadshus från 1800-talet. Bra bemötande, snabb återkopplimg och prisvärt. Rekommenderar!
Bra och snabbt utfört arbete.
Mycket trevligt företag med bra service o mycket förståndig personal
Har hjälpt till med byggritningar och enklare kostnads- och energiberäkningar för värmesystem. Bra bemötande och har alltid hållit deadlines!
Jag beställde en Energi beräkning
Vi behövde snabb hjälpe med energiberäkning vilket vi fick till oss på 2 dagar!
Hej! Vi har anlitat I K A Byggkonsulten AB flera gånger och det alltid blivit bra resultat Hälsningar från Lars
Tack du har varit en bra sammarbetspartner också.
Är otroligt nöjd! Fick hjälp med energiberäkning, från det att jag skickade in uppgifter hade jag den på mejlen innan en vecka hade gått. Snabb och bra service :)
Får inte fakturan i tid utan påminnelse en månad efter. INTE BRA
Hej! Jag har tydligen missat att skicka ut fakturan. Trodde att jag hade skickat den med post. Ledsen för det inträffade. Hälsningar Sören Crofts I.K.A Byggkonsult AB
Lyhörd, krånglar aldrig och alltid på tå för att lösa eventuella problem.
Trevligt bemötande och professionell konsultation.
Snabb och professionell hjälp med min energiberäkning. Energikonsulten var kunnig, lättilgänglig och återkopplade snabbt. Rekommenderar deras tjänster starkt!
Snabbat, proffetionell & bra priser
Sakkunning och bra sammarbete och levererade i tid.
Mycket bra service och stöd, snabbt och smidigt
Gott bemötande lätt tillgängligt och jobbet är klar inom avtalat tid.
Fick ett bra bemötande, de var flexibla och levererade enligt tidplan.
Snabb, kompetent o smidig service!
Grymma på projektering! Super nöjd med samarbetet vi haft under åren.
Roligt att du är nöjd. Hoppas bygget och allting går bra.
Jag beställde en energiberäkning av nybyggnad. Jag är supernöjd med företaget, snabb och enkel service, finns inget att anmärka på
Väldigt nöjd, snabbt, prisvärt och i tid. Bra dialog under arbetet.
Har anlitat Sören för upprättande av inre- och yttre VVS för nybygge av villa. Sören har varit tålmodig för mina synpunkter även på små detaljer. Bra service med mängdlistor och flertalet revisioner ingick i offererat pris.
Kunde leverera snabbare än andra företag. Tillmötesgående och noggrann och levererade på utsat tid.
Toppen jobb, snabbt smidigt och prisvärt
Jag kan verkligen rekommendera I.K.A Byggkonsult AB. Vi behövde få fram en VA/ VS ritning på ett par dagar och Sören hjälpte oss på en mycket proffsigt sätt i både bemötande och resultat. Om inte Sören hjälpt oss så fort hade markentreprenörerna blivit stillastående, så vi är väldigt tacksamma för Sörens snabbhet och kunnighet i detta.
Bra konsultföretag och snabb leverans av VA-ritningar.