Varning varning. Nu är nytt bolag på g med namnet JI Byggservice. Samme Janne som förr. Alla ni som skall renovera hemmet, lycka till. Hoppas att ni googlat och läst på innan så ni kan undvika skojare som denna.
J Fastighet & Byggservice AB
9 omdömen om J Fastighet & Byggservice AB
Otroligt seriös och kunnig personal samt ett pålitligt bolag. Snabbt, prisvärt och trevligt bemötande. Varmt rekommenderas! Vi fick hjälp
Vore det min lägenhet visste jag vad jag skulle göra !!! Jag skulle renovera hans ansikte !! sen skulle han garanterat byta yrke !! var lite tuffa inte fega ta saken i egna händer ! Det är ert hem de våldtar !
håller med! fuskbyggarna den 11 april, vi är med i programmet..
Jag renoverade ett badrum och en WC med hjälp av Annedal Bygg. Det goda intryck jag fick från första början, höll i sig genom hela processen
Skojare helt och fullt, hade möjligheten funnits att ge noll i betyg hade jag gjort detta. Får se när fuskbyggarna drar igång sitt program, för filmat och förberett har de i alla fall redan gjort.
Detta är ett riktigt skitföretag som drivs av dömda kriminella, vad ni än gör, anlita inte alessio och hans kumpaner !!
Oerhört noggrann och duktig på att tillsammans med kunden komma fram till lösningar. Rekommenderas varmt!
Det värsta vi varit med om. Arbetet har fått göras om efter att brister upptäckts. Arbetsledaren var mycket oproffsig. Skador på möbler, golv etc.
Vasastan lägenheten - totalrenovering Vi köpte en 3:a i Vasastan som behövde totalrenoveras och jag och min fru hade aldrig renoverat nå
De håller tiden och levererar väldigt högt standard. Aldrig nån problem att genomföra en ändring.
mycket professionellt.
Vi har anlitat Enskedebyggarna AB vid två ganska omfattande renoveringar av vårt femtiotalshus. De har innefattat bl.a. att flytta en bärand