Hör alltid av sig inför en städning. Städerskan kommer alltid i tid. Städar mycket bra
Jabs Service
Jabs Service är fyra år företag som har god kompetens inom städning. Vi har arbetat i branschen i många år, och god kvalitet till rimlig kostnad. Vi levererar trygg och miljömärkt städning som ger den härligt fräscha känslan av ett rent hem redan när du öppnar dörren. Vi har flera nöjda kunder och anpassar oss efter kundernas...
31 omdömen om Jabs Service
Sedan starten hos Reco 2021
Jabs är duktiga på tidshållning vilket är viktigt. Städar bra och har koll på hur jag vill ha det.
Jabs Service gör underverk med vår lägenhet!
Vi är supernöjda med Jabs Service!
Tack Olle , Det är vårt mål att alla kunder ska vara nöjda så länge ni anlita Jabs Service som hushåll städ-tjänsten.
Mycket engagemang, Jag är super nöjd.
Vad snällt och jag är glad när kunderna är också glad och nöjd. Stort tack! Jacqueline
Tillägg till tidigare omdöme. Hälsningar Ingrid Pettersson
Väldigt proffsigt. Gör en storstädning första gången för att sedan kunna hålla bra nivå
Stort tack Erika för recensionerna! Vi hoppas kunna fortsätta leverera en bra kvalitet inom städservice så att du blir nöjd varje gång. Vi ses igen om några veckor. vänliga hälsningar Jacqueline
Jag har använt mig av Jabs tjänster under ungefär 2 år och resultaten har varit tillfredsställande och professionellt utförda. Kontakten är alltid mycket god, de är effektiva och professionella, men framförallt väldigt trevliga! 5/5!
Allt var toppen, absolut toppen!
Trevlig personal och bra städat. Jag är nöjd!
Punktlig. Noggrann och gjorde rent allt ordentligt.
Proffsiga och trevliga på alla sätt!
Jabs gör ett bra jobb och kommer i tid.
Bemötande: Vi kunde prata och förstå varandra fullständigt. Förväntningar osv: Hade hoppats att fönsterputs skulle omfatta även ett extra bullerglas men blev avrådd m
Vi är mycket nöjda med städningen och det trevliga bemötande.
Alltid bra service och nära relation till medarbetarna
Bra kommunikation och trevligt bemötande, samt utmärkt städtjänst till rimligt pris.
Jabs är bra. Lätt att kommunisera med. Jag har inget att klaga över.
Duktig VD som gärna hoppar in när hennes medarbetare inte själva kan städa. Däremot önskar jag gärna att medarbetarna timar sina tider, då jag upplever att de inte sällan går tidigare än vad som är schemalagt och då upplevs inte hemmet fullt så städat som det annars skulle kunna vara.
Jabs har hjälpt oss hålla fint hemma länge nu och vi är tacksamma för servicen och flexibilitet som kan behövas när man har småbarn!
Superbra! Duktiga, trevliga och serviceminded!
Jättebra städning, flexibelt och alltid bra bemötande!
Vi är väldigt nöjda med Jabs! Jacqueline är supertrevlig och är väldigt proffsig.
Bra och personlig service som jag uppskattar.
Väldigt profesionellt bemötande. Allt gick smidigt till utan något krångel.
Stor tack Majed
Mycket bra 👍. Skinande rent blev det.
Stor tack .........JF
Mycket professionella och trevliga. Det blev skinande rent! Inget att klaga på!
Stor tack Emelie!!!!
Trevlig, duktig, noggrann. Rekommenderar
Stor tack Zaneta
Trevlig städpersonal som man kommer bra överens med. Även utmärkt städning
Stor tack Nils!!!
Bra städning och trevligt bemötande
Mycket välbemött sv personalen. Jag ville ha hjälp med städning, att bli av med damm. Personalen är väldigt trevlig, tillmötesgående, flexibel. Jag är nycket nöjd
Stor Tack Zsuzsanna