Klassiska städ

Klassiska städ

www.klassiskastad.se
  • BadgeFourYears
4.4

Välkommen till Klassiska städ! Vi är experter på flyttstäd och följer alltid mäklarsamfundets rekommendationer för hur en professionell flyttstädning skall gå till. Vårt mål är alltid att du som kund ska bli nöjd med vårt arbete, något vi måste lyckas med för att uppnå vårt andra mål som är att bli Jönköpings bästa städfirma....

330 omdömen om Klassiska städ

Sedan starten hos Reco 2021

Charlotta E
Skrev om Klassiska städ

Städningen utfördes utmärkt! Snabb återkoppling och smidigt att ändra datum.

Ingegerd D
Skrev om Klassiska städ

Upplevde kontakten med Klassiska städ som god men var tyvärr tvungen reklamera en del av städningen. Återkopplingen var snabb och ny tid bokades av nya ägaren av huset. Ersättning för kökslucka som gick sönder vid städningen utlovades det ersättning om till nya ägaren.

Margaretha L
Skrev om Klassiska städ

Noggrant, professionellt och trevlig personal.

Albin L
Skrev om Klassiska städ

Smidig bokning, bra resultat och trevlig personal.

Mariette B
Skrev om Klassiska städ

Supernoga och effektiva. Gammal spis såg ut som ny! Rekommenderas!

Gabriella E
Skrev om Klassiska städ

Jag anlitade Klassiska städ för en flyttstädning. Hyresvärden godkände inte städningen och skickade bilder. Det var smutsfläckar kvar på spisen, verkade helt ostädat på köksluckor och på insidan av luckorna: gammalt intorkat smuts satt kvar. Ej rent på golvet i toaletten. Ej snyggt inuti diskmaskinen. Smutsigt runt ett handtag och vägg i köket samt bakom toaletten och under handfatet. Jag kommer inte anlita Klassiska städ igen.

Birgitta P
Skrev om Klassiska städ

Trevliga killar o duktiga,snabbt utförande

Lennart J
Skrev om Klassiska städ

Trevlig och väldigt noggrann kommer att återkomma nästa gång när fönster behöver.Även rekommenderat er

Kicki E
Skrev om Klassiska städ

Det var betydligt bättre putsat på insidan , yttre finns mer att önska. Bemötandet var mycket trevligt! Det var fönsterputs av vinterträdgård. Är ganska nöjd

Anton F
Skrev om Klassiska städ

Besiktningen blev godkänd, enkel bokning och betalning!

Fiia W
Skrev om Klassiska städ

Flyttstäd: Blev godkänt lite på backning då dom ej tagit bakom elementen Samt ej torkat av städmedel från ugnen

Anna K
Skrev om Klassiska städ

Smidigt och enkelt att boka. Lyhörd för vilket datum jag önskade. Trevlig personal som arbetade hårt och metodiskt.

Johan T
Skrev om Klassiska städ

Rent och fint gjort och lätt beställningsprocess

Mattias S
Skrev om Klassiska städ

Rent och fint! Flyttstädet gick igenom besiktningen utan anmärkning.

Maria P
Skrev om Klassiska städ

Vi beställde en storstädning av lägenheten. Det blev bra, några tavelramlister och tavelhylla som var missade, fönsterbänk ej avtorkad, Ovanpå gardinstänger ej avtorkat. Annars var det bra.

Zah S
Skrev om Klassiska städ

Rekommenderas varmt och nöjd städning👌

Maria H
Skrev om Klassiska städ

Det blev rent inga problem lätta att ha med att göra.

Helene J
Skrev om Klassiska städ

En väldigt bra och billig städfirma.

Hanni Monica L
Skrev om Klassiska städ

Använder mig alltid utav -klassiska städ- och alltid lika nöjd. Succé!

Yvonne H
Skrev om Klassiska städ

Väldigt nöjd. Blir fler gånger. Trevlig kille som också.

Raimo C
Skrev om Klassiska städ

Det såg riktigt bra ut. Tack för hjälpen

Valbone M
Skrev om Klassiska städ

Bokade städning av min lägenhet och är mycket nöjd med resultatet. Kommer definitivt att boka fler gånger.

Madeleine A
Skrev om Klassiska städ

Väldigt rent å fint överallt. Snabba och trevliga

Daniel Å
Skrev om Klassiska städ

Flyttstädning. På det hela taget bra, men med några märkliga avvikelser. Det märkligaste var att de hade missat rengöra toalettstolen invändigt, vilket väl känns som det allra mest elementära att göra vid en flyttstädning. Det andra var att de av någon anledning hade lossat mjukstängninfsanordningen från toalettskåpet och sedan inte satt tillbaka den. Den tredje märkliga saken var att de hade tryckt ner en plastpåse med äppelskruttar i brevlådan. Förutom dessa märkligheter var städningen helt ok och vad man kan förvänta sig.

Lena E
Skrev om Klassiska städ

Missat städning under kyl o frys men snabbt åtgärdat efter telesamtal

Ingela G
Skrev om Klassiska städ

Trwvligt bemötande när jag besrällde städningen.Gulliga trevliga killar som städade. Dock lite slarviga. Tyvärr regn som gjorde att fönsterputsningen inte blev så bra.

Johnny D
Skrev om Klassiska städ

Vänliga, gjorde ett bra jobb! Tillmötesgående! Vi kommer anlita dem igen!

Gunilla L
Skrev om Klassiska städ

Allt fungerade bra och det var rent och snyggt efter deras arbete.

Tomas S
Skrev om Klassiska städ

.blev bra bemött trevliga personer Förväntade att det skulle bli bra och det blev bra Värt varje krona nu kan inte dom klaga på Städningen när dom besiktar lgh

Joakim N
Skrev om Klassiska städ

Riktigt bra service och snabb respons i kommunikationen.

Olof K
Skrev om Klassiska städ

Kom itid städningen gick fort. Tyvärr så var jag aldrig inne och kollade hur det blev, men fastighetsägaren har inte klagat så det måste har varit till belåtenhet.

Mikael G
Skrev om Klassiska städ

När en städfirma som berömmer sig själva om att vara "professionella" vänder i dörren för att dom upplever att "det luktar illa i lägenheten"…då är dom allt annat än professionella! Skäms !!!

Svar från Klassiska städ

Hej Mikael. Vi utför tyvärr inte den tjänsten bostaden behöver. Ni fick kontaktuppgifter av oss till ett företag som utför dom tjänsterna. Hoppas det ordnar sig för er. Mvh Martin Klassiska Städ

Anna T
Skrev om Klassiska städ

Fantastiskt bemötande, proffsigt och ändå personligt o hjälpsamma. Och ett ännu bättre arbete av flyttstäd som vi beställde. Mer än nöjda!

Annica L
Skrev om Klassiska städ

Jag är jättenöjd. Blev bemött mycket bra. De var mycket noggranna så det blev så fint. Jag köpte fönsterputs.👍

Suzana A
Skrev om Klassiska städ

Otroligt bra bemötande och hjälpsamma från första samtalet. Supernöjd och rekommenderar starkt klassiska städ för bra service och fint resultat.

Gerd G
Skrev om Klassiska städ

Bra återkoppling bra städat godkänt vid slutbesiktning Bra pris i jämförelse med andra städfirmor

Anton G
Skrev om Klassiska städ

Proffesionellt, hjälpsama! Väldigt bra jobb! Beställt flyttstädning sista minut och de hjälpte oss på det bästa sätt!

Iris S
Skrev om Klassiska städ

Flyttstäd perfekt utfört. Bra kommunikation vid beställningen. De som utförde jobbet pratade inte svenska var ett litet minus men det gick ok.

Annika J
Skrev om Klassiska städ

Fantastiskt fint jobb med min fönsterputs Trevlig personal Noggrant gjort Kommer anlita dem igen såklart Tipsar till mina bekanta

Maria P
Skrev om Klassiska städ

Bra bemötande och bra information.

Ali S

Medgörliga, trevliga och noggranna

Nina T
Skrev om Klassiska städ

Helt efter förväntan, bra kommunikation, bra städat och de som flyttade in var nöjda

Lotta A
Skrev om Klassiska städ

Tyvärr ingen som pratade svenska, annars gjorde de ett bra jobb med fönsterputsning. Trevliga människor, kommer att återkomma 🤗

Maria C
Skrev om Klassiska städ

Min vän hade anlitat dom innan och va väldigt nöjd. Bokade deras flyttstäd. De va så dåligt städat, de hade inte städat alls bakom kyl/frys, de va kladdigt bakom spisen och skräp kvar på spisen och öppna spisen va massa stearinrester kvar. Ringde och pratade med en trevlig man som skulle städa om. De städade om hela lägenheten men hade missat nere i toan och alla elementen så det fick jag städa om själv vid besiktningen av lägenheten två dagar senare. Så missnöjd när man ändå betalar för tjänsten.

Tomas O
Skrev om Klassiska städ

Det var helt ok - möjligen hade jag missat attmeddela spröjsade fönster -

Pontus H
Skrev om Klassiska städ

De gjorde ett oklanderligt arbete.

Vesna N
Skrev om Klassiska städ

Superbra städat! Nöjd med hela processen, från kontakt till slutstädning.

Robert L
Skrev om Klassiska städ

Mycket bra utfört arbete, bra pris. Rekommenderas!!

Nebile K
Skrev om Klassiska städ

Blev jätte nöjd med deras fönster putsning .

Kristin K
Skrev om Klassiska städ

Mycket väl utfört jobb! Fönstren blev strålande rena. Smidiga med kontakt och betalning. Kommer att anlita dem igen och kan starkt rekommendera företaget.