Allt löst på en och en halvtimme efter samtalet.
Jouren 24
Vi på Jouren 24 erbjuder dig akut hjälp dygnet runt i hela stor Stockholm med tjänster som rör VVS rörmokare, elektriker och spolning för alla typ av stopp i avlopp. Våra tekniker har många års erfarenhet inom sina nischar och de är certifierade och försäkrade så du kan känna dig trygg med att anlita oss. Oavsett om du behöver...
98 omdömen om Jouren 24
Sedan starten hos Reco 2023
Snabb hjälp. Trevlig personal både på tel och vid hembesök. Fick fort förtroende och inf om mitt problem. Det gick på 2 dgr trots att man måste göra en beställningsvara. Tider hölls och jag har redan rekommenderat Jour 24 till mina vänner. Vi kommer att ses igen om problem Uppstår....
Väldigt snabba att komma och åtgärda vattenläcka. Fick offert på ny vv beredare dagen efter. Kommer vara åtgärdat inom ngn dag
Lyckades inte lösa det akuta problemet. Oerhört dyra och otrevliga.
Supersnabb service, proffsigt vänligt bemötande, kommer att anlita dom igen om behov uppstår igen.
Allt OK Dom kom ganska snabbt ca 1 timmes väntan Ingen katastrof " 2 vänliga kunniga män . Väntar nu på en termostat som skall monteras
Kanonbra & snabb hjälp när det var vattenkris på söndagsmorgonen! Hela faktureringen & rotavdrag osv. var smidigt.
Kom med kort varsel och fixade felet på en kvart Pratade dålig svenska. Men varför 2man?
Tack för din feedback. Ibland åker vi 2st i våra bilar för om de varit på ett jobb som krävs tyngre lyft t.ex installera duschvägg eller byte av värmempanna så behkver man vara 2 man. Men vi har inte debiterat ditt arbete för 2 man så du vet. Hoppas du blev nöjd med vårt arbete.
Snabb och professionell service.
Bra bemötande och snabbt åtgärdat tros ett missförstånd mellan oss ett bra jobb.
Tack bästa Bengt för ditt fina betyg.
Mitt problem var att vid försök att stänga av vattnet med de båda kulventilerna började de att läcka. Vid 16 tiden ringer jag rör jouren 24 de svarar direkt vänligt och lovar skicka montör inom 1 tim. Jag kallar styrelsen i bostadsrättsföreningen informerar berörda grannar. Stänger av vattnet i fastigheten i källaren. Efter påringning kommer jouren kl 17:20. Jag hjälpte honom med att sätta på vatten till fastigheten i källaren. Vid senare tillfälle sätta på vattnet för att kontrollera om arbetet fungerade. Arbetet klart...
Tack för din feedback Magnus, Jourbesök med akut utryckning på sena kvällar är tyvärr dyrare än planerade jobb på dagtid. Om det är något i din faktura som inte överensstämmer med den prislista som vi i regel utan undantag alltid skickar ut till kund innan de bekräftar så får du mer än gärna kontakta oss igen så lovar jag att vi gör det rätt isåfall. Kul att höra att du var nöjd med vårt bemötande och service iaf. Önskar dig en fin helg😊
Lyssnade inte och skickade fel personal som inte kunde hjälpa till. När vi klagade fick vi ingen respons. Riktigt dåligt kundbemötande.
Hej Jessica, vad tråkigt att höra att du fick denna upplevelse. Ring oss gärna imorgon så vi kan reda ut vad som gick snett och göra det rätt för dig isåfall. Fråga efter Kai i växeln. Med vänlig hälsning, Kai Jouren 24
Trevligt bemötande i tel Fick hjälp rätt så fort Hade stopp i avlopp spolning
De kunde inte lösa problemet med elpannan utan sa att jag behövde tillkalla en elektriker hos dem som hade annan kompetens. Istället anlitade vi ett annat företag där en VVS tekniker kom ut som löste problemet med elpannan.
De sa: vad du än gör, slå inte av strömmen. När de sen kom så var det just det enda de gjorde och det löste problemet med larmet på värmepumpen tillfälligt. Det kostade 5 500 spänn. Tack för hjälpen, eller?
Tack för din feedback Jesper. Vi har ju tyvärr alltid en fast avgift för Jourutryckning på kvällstid som det var i ditt fall. Innan återstart återställde vi även felmeddelande i system, kontrollerat och funktionskontrollerat trycket i pannan innan omstart. Du är välkommen att höra av dig ifall felmeddelande uppstår igen. 🫶
Vänlig, noggrann rörmokare som såg till att arbetet blev bra utfört. Kan rekommenderas!
Utmärkt bemött av Jouren. Önskade hjälp och fick den hjälp jag behövde. Jag behövde hjälp med att åtgärda ett spolningsfel på min toalettstol. Jag fick hjälp samma dag och felet åtgärdades.
Bra att ni kunde svara på helgen men när priset är otydligt i kommunikationen och fakturan blir betydligt högre än vad som sagts så kollapsar förtroendet totalt
Var ju snabba på att höra av sig per mobil, gjorde ett bra jobb, men det blev en större kostnad än beräknat. Dyra alltså.Köpte en ordinär köksblandare m DM
Snabbt och smidigt, dock ganska dyrt!
Att sätta dit en gummipropp under diskbänken, mitt på dagen, en vardag, kostade mig 6329!kr. Knappast rimligt. Känner mig så lurad, men också dum eftersom jag inte läste det sms som skickades. Vid beställning borde företaget varna för höga kostnader. Hälsningar från en fattig pensionär Annika
Hej Annika, Du hade akut läckage och vi var behjälpliga med det och skickade en duktig och trevlig rörmokare som hjälpte till. Tråkigt att du missade våra priser för akut Jourutryckning. Känns inte som en skriftlig varning hjälper om man inte läser sina sms innan man bekräftar beställning. Jag håller med dig att det är kostsamt att boka hjälp akut och vi försöker ändå hålla marknadspriser för Jourhjälp. Kollade på din faktura nu och den landade på 4619kr som jag ser. Kan det vara någon annans faktura du hänvisar till med...
Trevlig och snabb service - både via telefon samt rörmokaren som kom och fixade i badrummet. Rörmokaren höll mig uppdaterad via telefon om när han skulle komma. Rekommenderar absolut och kommer använda nästa gång!
Ringde efter en rörmokare med rotavdrag efter c:a en timma kom en rörmokare . Jobbet tog 15 min. . Efter en timme kom en till rörmokare. Sms:ade kvinnan i jouren och har svaret kvar. Det var bra skrev hon och fick en räkning som är obetald på ca: 5.500 sek.
Tack för ditt feedback Hans. Ser att du beställde ditt jobb på jour kvällstid vilket är lite dyrare tyvärr. Hoppas du är nöjd med vårt arbete trots att det gick fortare än du förväntade dig.
De svarade snabbt, och en rörmokare var på plats efter ca en halvtimme. Rörmokaren var kunnig och arbetade effektivt såvitt jag kunde bedöma. Inga synpunkter.
Blev bra bemött, hade beställt två uppdrag, avlopps-spolning och täta läckage vid diskbänken. Arbetet utfördes bra, dock kunde rörmokaren inte ett ord svenska men vi kom vidare på engelska, men kan tänka mig att andra äldre människor kan uppleva det svårt. Jag beställde tjänsterna samtidigt men fick i alla fall två framkörnings avgifter och två administrationsavgifter,, dvs två fakturor istället för en .
Vi fick snabbt hjälp från proffsig rörmokare när vår toalett slutade fungera. Trevligt bemötande och en snabb service
Vår kökskran gick sönder och behövde bytas. Från första telefonsamtal till färdigt jobb tog det knappt tre timmar. Proffsigt, trevligt och är supernöjd. Priset var dock något högt men det var ju fredag eftermiddag och snabba puckar.
Otroligt snabb och välskött service! Jag skickade in mitt ärende via Jouren 24 hemsida runt kl 20 på kvällen och fick en bokning med en rörmokare redan morgonen därpå. Bra information om kostnaden. Rörmokaren ringde och informerade oss när han var på väg, vilket vad i varje fall inom den avtalade tidsramen. Vi kommer säkert anlita dem igen om behovet skulle finnas och kan varmt rekommendera Jouren 24!
Hej jag väntar fortfarande på fakturan
Inget fel på tjänsten i sig men orimligt dyrt. Ja, jag vet att jour kostar (och ska kosta) mer, och ja, jag borde kollat priset innan. Om tiotusen kr ex material, före rot-avdrag, för femton minuters ganska okomplicerat arbete en tidig vardagkväll känns rimligt för dig, så kör. Men för mig känns det orimligt och kan därför inte rekommendera.
Arbetet genomfördes smärtfritt
Kom i tid och jobbade bra. Bra bra bra bra bra
Trevligt bemötande per tel. Bra förklaring av vad jag kunde förvänta mig av jobbet. Duktig underentreprenörer som var noggrann
Okej Det var bra jobb som de fixa
Det var bra Dock en aning för dyrt
Stopp i stam i källare och läckage under semesterhelg. Ringde och problemen löstes. Bra jobbat under denna knepiga tid .
Snabb service och bra kontakt per telefon.
Bra service, snabb vvs-åtgärd. Högt pris
Snabba och trevilga Lämnat rent och snyggt efter avslutat jobb
Vänligt bemötande och snabbt och effektivt åtgärda de av mitt problem
De gjorde ett bra jobb och kom ganska omgående när jag ringde.
Vi upptäckte att det läckte från badrumskranen och ringde då till Jouren. Dom lovade att komma samma dag! Det gick väldigt bra. Dom ringde och sa att dom blivit lite sena men det gjorde inget! Dom bytte ett par kopplingar och sen var det klart! Det hela gick mycket professionellt.
Toppenservice! Trevligt och proffsigt bemötande - jag fick hjälp inom några timmar utan att det debiterades som jourarbete (rinnande toastol). Hantverkaren ringde i förväg och berättade vilken tid hen skulle komma, höll tiden och städade efter sig. Jättetrevligt bemötande både före, under och efter utfört arbete. Jag rekommenderar dem varmt!
Tack snälla för ditt fina omdöme. 🫶😊
Två trevliga killar kom inom 3 timmar efter jag ringt! Löste problemet snabbt och till belåtenhet.
Alldeles för mycket pris för den lilla insatts som blev utfört...byte av spolknapp på toalett ..tid 10 min..kostnad efter rotavdrag 4889 kr..Maria Lindstedt
Väldigt nöjd. Dom kom snabbt på plats, bra kommunikation under hela processen.
Tack så mycket för ditt fina omdöme.😊🫶
Snabbt och trevligt bemötande och rådgivning via sms en lördag morgon, när vi drabbats av vattenskada. Rörmokare snabbt på plats. Avfuktare levererades inom ett par timmar. Försäkringsbolaget tog fakturan.
Snabbt och proffessionellt. Hittade felet snabbt, valde att byta ut vattenlåset efter diskussion. Fixat!
I en stressad situation ringde jag till Jouren 24 som höll hög service och framförallt ett lugnt bemötande som skapade trygghet i min situation med läckande vattenrör. De bad om information för att förbereda åt den montör som skulle skickas ut. Montör på plats inom 45min-1h som även han var lugn och uppfattades som rutinerad. Kan varmt rekommendera detta företag!
Jouren 24 kom till oss mycket snabbt. Det var lite språksvårigheter som de löste via kollegor och telefon på ett mycket bra sätt. Det läckage vid spolning vi hade på vår golvmonterad standardtoa visade sig vara en spricka i porslinet då reparatören började arbeta, så då behövdes hela toastolen bytas ut. Helt förståligt! Men att det då blev ett helt nytt uppdrag var mer underligt. Så vi fick två fakturor att betala. Total kostnad drygt 19'000 kronor, inkl moms, efter skattereduktion, tyckte jag var väldigt dyrt (material...