Karlaplanstandläkarna

Karlaplanstandläkarna

karlaplanstandlakarna.se
  • BadgeFourYears
Boka tid Ring 08-509 230 85 Dela

Välkommen till Karlaplanstandläkarna! På Lützengatan 1 i Stockholm hittar du Karlaplanstandläkarna. Vi är din personliga tandläkare med kliniken belägen på Östermalm. Under de många år som vi har haft vår tandläkarmottagning öppen så har vi sett hur våra patienters tänder blir bättre och bättre. Eftersom vår tandhälsa har...

281 omdömen om Karlaplanstandläkarna

Sedan starten hos Reco 2021

Ann-Marie L
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Jag har blivit bra bemött men är inte nöjd. Jag satte in en krona och den har orsakat mig så mycket besvär och kostnader. Jag fick gå till en bettfysiolog och då visade det sig att det var mycket som var fel, kronan var fel slipad, bettskenan jag fick av KT var inte bra. Så kort sagt litar jag inte på mottagningen. Ryktet säger också att KT är väldigt dyra.

Svar från Karlaplanstandläkarna

Hej Ann-Marie och tack för denna återkoppling! Detta är just ett av våra sätt att mäta våra patienters kundnöjdhet på. Vi tar det på största allvar, särskilt om man som patient är missnöjd med omhändertagandet! Vi har försökt att kontakta dig för att höra närmare om vad det är som du upplever som felaktigt, dock utan framgång. Vi tycker nämligen att vi har kostnadseffektivt levererat en krona samt bettskena till dig av högsta möjliga kvalité både vad avser material och utförande. Eftersom du besväras av bettfysiologiska...

Björn J
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Jag hade tappat en krona som blev fastsatt igen Det var vad som behövdes, så jag är nöjd.

Ingrid M
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Pålitliga, professionella och vänliga. Skapar ett lugn och en trygghet genom sitt bemötande med patienten.

Cosimo S
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Hjälpsamma, trevliga, bra råd, jättebra!!

Magnus T
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Mycket professionellt bemötande på alla plan

Ulrika E
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Jag blir alltid vänligt bemött. Professionella och omtänksamma vid behandling.

Jonas S
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Mycket trevligt bemötande och lyhörd personal. Utrustning av högsta kvalitet.

Valters P

Väldigt bra och proffesionellt

Ida N
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Är supernöjd med min upplevelse. Mia fick mig att känna mig lugn och trygg, genom att bland annat förklara vad hon gjorde på ett tydligt sätt. Kan verkligen rekommendera Karlaplanstandläkarna!

Marios H

Fantastisk service och omhändertagande

Carola C

Alltid vänligt bemötande Kunnig personal Tillmötesgående

Inga-Lill C
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Ett trevligt och varmt mottagande Lätt att känna sig avslappnad. Glad och trevlig personal.

Lea R
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Både Mia och Michael har räddat min mun. Har aldrig blivit så bra bemöt eller känt mig så trygg hos tandläkare förut . De vill verkligen hjälpa än och är så noggranna . Och nu är jag inte rädd längre! Så tacksam för all hjälp. GÅ HIT!

Svar från Karlaplanstandläkarna

Vilket superfint omdöme Lea! Vi är så glada att kunna hjälpa dig med både tänder och tidigare tandläkarskräck!

Bibi H
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Enormt trevligt bemötande. Kändes tryggt seriöst och proffsigt hos tandl Michael. Hade lite akuta besvär och fick snabbt hjälp med mina problem. Kan starkt rekommendera denna klinik.

Birgitta J
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Hej! Jag besökte min tandhygienist och hon gjorde en ordentlig genomgång av tänderna. Vi gjorde en plan till våren och det kändes bra. Jag är en nöjd kund.

Birgitta C
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Alltid trevligt bemötande.av personalen. Mycket duktiga tandläkare,de är verkligen proffs på sitt arbete. Min tandhygienist Sara är mycket duktig.Noggrann.Känner mig trygg efter besök hos er.

Agneta K
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Professionella och mycket trevliga.

Admir A
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Jag hade nyligen ett besök hos Karlaplans tandläkarna och vill dela med mig av min erfarenhet. Mottagningen har en fräsch och trevlig miljö som får en att känna sig välkommen. Personalen, särskilt tandsköterskan Isabelle, gav ett mycket gott intryck med sitt vänliga bemötande. Tandläkarna och tandhygienisterna utförde ett utmärkt arbete. Mina tänder känns nu renare och fräschare än på länge. Det är tydligt att de lägger stor vikt vid noggrannhet och patientens välbefinnande. En liten rolig detalj: När jag lämnade...

Svar från Karlaplanstandläkarna

Tack snälla Admir! Vi kan inte annat än hålla med, Isabelle är en klippa! 🧡 Vi är glada att kunna lämna dig med den känslan.

Karin P
Skrev om Karlaplanstandläkarna

All personal är jättetrevliga och noggranna

Martin H
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Mycket proffsigt bemötande. Kände mig lugn och trygg genom hela undersökningen och fick förklarat för mig allt som Mia gjorde. Bonuspoäng för TVn i taket man kunde titta på söta sälar som simmade runt.

Hanna S
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Hjälpsam personal, familjär och varm stämning!

Charlotte E
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Den bästa tandläkarupplevelsen jag haft. Blev väldigt väl bemött av Mia och hon tog sig tid att göra mina tänder superfina!

Svar från Karlaplanstandläkarna

Åhh, tack! Och tack för att du valt att gå till just oss!

Helena W
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Alltid trevligt och proffsigt bemötande!

Peter V
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Trevlig personal och proffsigt genomförande.

Anna-lena B
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Väldigt professionella man kände sig trygg med att de visste vad som skulle göras och kunde förklara på ett pedagogiskt sätt lugna och förtroende skapande . Har bara positivt att säga om mina många besök med omfattande ingrepp som förlöpte bra tack vare dessa yrkeskunniga tandläkare och hygienister

Svar från Karlaplanstandläkarna

Tack Anna-Lena! Och va bra allt blev tillslut :D Teamwork!

Johan T
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Korrekt och personligt bemötande , lyssnar och ger bra råd. Noggrann vid rengöring av tänderna, förväntningarna infriades.

Mats L
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Proffsigt och vänlig personal. Flexibla med tider när man har skuta behov

Charlotte L
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Varmt, proffsigt, tryggt bemötande! 100% omhändertagande. Mia är helt underbar, den bästa tandläkaren, så tacksam över att kunna få gå hos henne.

Svar från Karlaplanstandläkarna

Vi är glada att få rå om dig och är tacksamma att du valt oss! ses snart :)

Margareta P
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Alltid trevligt att komma till er, trots min tandläkarskräck!! Känner mig väldigt trygg och väl omhändertagen av Mia och hennes team!

Skönt att höra att du känner dig trygg hos oss! Det är A och O. Tack! ❤

Lotta K
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Känns väldigt serviceinriktat, professionella och noggranna.

Muje Agneta T
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Trevligt bemötande,i en hemtrevlig praktik med perfekt smärtfri behandling. Vad mer kan önskas?

Karin S
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Proffsigt och vänligt bemötande. Jag har stor respekt för tandläkarens och tandsköterskans yrkesskicklighet.

Maria S
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Trevligt och proffsigt bemötande av både sköterska, tandläkare och hygienist ( som var exceptionellt noggrann )

Monica T
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Blev mkt väl bemött. Fick min tand fixad på bästa sätt. Bra upplevelse även om jag sedan barnsben har svårt för tandläkare.

Diana R
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Jag har alltid haft mycket stor tandvårds rädsla, men efter att besökt både mia och michael hos karlaplanstandläkarna har jag ingen rädsla kvar. Jag gick först dit på grund av mycket problem och smärta i en tand och nu i efterhand har jag inga besvär kvar alls. Noggranhet i arbetet,tydlighet i tal och bra hygien är några av de egenskaper som jag upplevde. Tandsköterskorna var också lika duktiga och trevliga. Det som hjälpte mig med att bli av med tandvårds rädslan (förutom det fina/lugna bemötandet) var deras lugna stämning...

Svar från Karlaplanstandläkarna

Tack snälla du, vilken fin recension 🧡 Vi är så glada att vi kunde hjälpa dig!

Daniéla K
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Kan varmt rekommendera! Vänligt och proffsigt bemötande. Väldigt fräscha och trevliga lokaler och förtroendeingivande personal. Både tandläkare och tandsköterska var väldigt informativa och lyhörda under mitt besök och hela behandlingen. Allt sammantaget skapade en känsla av trygghet och tillit.

Monica W
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Min tandläkare Michael Ermenc har jag haft i drygt 20 år. Han gör alltid hundraprocentiga arbeten, ger bra tips och förslag. Karlaplanstandläkarna har också bra tandsköterskor och tandhygienist.

Cecilia O
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Blev mycket bra bemött och tom uppringd efter ingreppet för att höra att jag mådde bra. De lever upp till mina förväntningar.

Svar från Karlaplanstandläkarna

Tack för att du väljer att gå till oss :)

Piotr K
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Mihael är en fantastisk, skicklig och trevlig tandläkare. Har inget att anmärka på. Rekommenderas helhjärtat!

Ulf H
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Känns alltid som professionella. Alltid bra service och bra förklaringar till vad som behöver göras med dina tänder.

Monica R
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Snabb men dyr, 2738 kr för 15 minuter.

Svar från Karlaplanstandläkarna

Tack för din feedback Monica, vi tar det till oss!

Alexander Z
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Fint bemötande och trevliga tandläkare samt hygienister

Roland L
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Fint bemötande och snabb behandling. Att rekommendera.

David E
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Jättenöjd! Fick precis den hjälp jag behövde inom 24 timmar.

Gustaf L
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Rakt igenom serviceinriktade, skickliga och pålitliga. Läget är även mycket trevligt. Rekommenderas starkt.

Svar från Karlaplanstandläkarna

Tack snälla du för de orden, det värmer verkligen!

Johan B
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Mycket bra hantering i sin helhet

Fredrik S
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Alltid trevligt och proffsigt bemötande. Jag har bytt gamla lagningar och träffat tandhygienist då jag inte varit bra på att använda tandpetare. Hade önskat kalenderinbjudan även skickas med länk så att det läggs in i iPhone-kalender istället för bara sms.

Amanda E
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Otroligt fint bemötande av alla medarbetare! Duktiga, professionella, engagerade och trevliga!

Svar från Karlaplanstandläkarna

Tack, va fint skrivet av dig. Vi är glada att du valt att komma till oss!

Mona M
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Trevligt bemötande och gott handlag

Elisabeth O
Skrev om Karlaplanstandläkarna

Välkomnande. Proffsigt. Har stor tillit till deras kunnande.