Övrigt i Västmanland

Kungsör  (2 st)
Surahammar  (2 st)

Topp 25 övriga företag i Västmanland

• Moni S
    Moni S: Sveriges bästa chokladmakare - utan överdrift!!! Och dessutom enligt mig - Sveriges bästa tårtmakare. Varför köpa en tråkig tårta på ICA när man kan få uppleva himmelriket med en från Mälarchocolaterie? Det låter som överdriven reklam men jag har provat mycket choklad och bakelser på alla möjliga ställen i Sverige och jag återkommer alltid till att MC i Västerås är bara bäst!
  • Joel B
    Joel B: En flygskola helt inriktad på att utbilda piloter i flygteori. Skolchefen har ett stort engagemang i utbildning vilket gör utbildningen riktigt bra och intressant. Det finns stor flexibilitet hos instruktörerna och skolan i övrigt vilket ger en bra känsla av att ha inflytande över sin egna utbildning. I övrigt trevliga lokaler och bra fikamöjligheter.
  • Daniel
    Daniel: Aioliburgaren håller världklass, lokalerna i övrigt lämnar lite att önska.
  • 22 omdömen
    FREDRIK L
    FREDRIK L: Efter 4 år och 6 månader bestämde jag mig att lämna. Allt fungerade klockrent med Binero bakom spakarna men så snart Websupport tog över har det bara gått utför. Tack vare Websupport har jag förlorat annonsintäkter eftersom att jag varit tvungen att återkalla hemsidor och appar. De erbjöd sig att prioritera mitt konto i migrationen till deras nya miljö, WOW VAD GENERÖST! Hade de gett mig 1 års fritt webbhotell som plåster på såren efter alla jävla problem som man fått stå ut med så hade jag kunnat tänka mig att stannat kvar men inte ens detta fick man. Anledningen till att man har varit kvar hos dessa idioter är för att man tappat orken att börja en flytt av alla hemsidor och därav bara betalat för att hålla allt i drift. AKTA ER FÖR DESSA, fick bevisat svart på vitt att de skiter fullständigt i sina kunder, hade de helhjärtat velat ha kvar mig som kund hade de gått med på mitt krav om fritt webbhotell. Kommer ALDRIG återvända eller rekommendera dessa. Hade jag kunnat ge -5 i betyg så hade Websupport förtjänat det väl! Rekommenderar alla som ser den här recension att lämna innan det är för sent, passa på medan ni har orken kvar!
  • Nafiseh H
    Nafiseh H: Jag flyttade mitt hus igår av det här företaget. Två personer gjorde det, Rashid och Jihad, de arbetade väldigt snabbt och exakt och jag är väldigt nöjd med vad de gjorde för mig. Jag trodde inte att flyttarbetet skulle bli klart så snabbt och exakt. Jag rekommenderar att du anförtror ditt arbete till detta företag om du planerar att flytta. De två killarna gjorde ett bra jobb och jag är väldigt nöjd med dem. Alla mina saker flyttades till det nya huset som det var. Inget var trasigt eller skadat. Tusen tack
  • 3 omdömen
    Tord Staffan Rune K
    Tord Staffan Rune K: Husmanskost, bra priser och trevlig personal gör att alla hantverkare i Norberg har Porten som sitt lunchställe. Ingen blir besviken vid ett besök på det stället.
  • 2 omdömen
    Jan J
    Jan J: Kul även för vuxna. Vi var på besök som en del av en kompis 30 års-firande. Ett varningens finger dock till alla som är lika otränade som jag: det är svettigt! Prisvärt och trevlig personal. Hade jag haft barn själv skulle jag nog besöka stället ännu oftare.
  • Lina P
    Lina P: Instämmer med föregående skribent men tillägger även att deras lunch buffé är väldigt god och kan ätas för ett rimligt pris!
  • Andreas M
    Andreas M: Skälbyhallen har god mat till rimliga priser. Riktigt god kebabsås! Livsmedelsavdelningen är däremot inget att hurra för. Väldigt litet sortiment till höga priser.
  • 2 omdömen
    E
    E: Friskis och svettis har hottat upp sig och har numera riktigt bra utbud var det gäller pass och ett snyggt fräscht gym. Som student är det riktigt värt då korten är till rabatterade priser. Att det ligger nära stan är också en fördel.
  • Maria E
    Maria E: Fräscht och varierat utbud med trevlig personal! :)
  • Anita K
    Anita K: Vi fick ett tryckimpregnerat staket i lösvirke uppsatt kring en tomt på ca 1500 kvm av två snabba och mycket trevliga snickare, som inte ville ta några onödiga pauser, utan bara en snabblunch. De snickrade också till några extra grindar och lite annat småfix i anslutning till staketet.
  • Pernilla A
    Pernilla A: Grekisk rulle fantastiskt god. Bara ett problem... Den är för liten!!! 🥰 Bemötandet var toppenbra! Tack för en fin upplevelse!
  • Olle L
    Olle L: Tycker Karl är jävligt duktig och han har gjort underverk för min ländrygg när jag knappt kunnat ställa mig upp pga smärta.
  • Emanuel H
    Emanuel H: Bra grabbar som gör ett bra jobb, lite svåra att få tag på ibland pga mycket att göra men väl värt det att försöka igen. De installerade en frånluftsfläkt på taket för att förbättra inomhus luften, stor skillnad på före och efter.
  • 17 omdömen
    Cilla E
    Cilla E: Verkar skrämmande hur Optio arbetar med sitt förvaltarskap
    Bengt B
    Bengt B: Öppen och trivsam gemenskap. Positiva signaler i undervisningen.
    Miranda W
    Miranda W: Fina lokaler med läcker inredning, trevlig personal och utsikt över Stora torget gör Rob´s café till ett efterlängtat nytillskott i Västerås cafévärld. Här funkar det att läsa, jobba och umgås. Dessutom ett stort plus att Rob's har öppet till sent på kvällarna, något som fick Västerås Knitters att förlägga sin senaste Stickcafékväll här :-)
    Christer B
    Christer B: Mycket seriöst avseende massage och prisvärt.Trevligt och varmt bemötande.
    K
    K: Riktigt bra Kebab ! Pizzorna har jag inte provat och Pastan som fanns här för många år sedan är borta för länge sedan... Dock lite dyrt !
  • Christian D
    Christian D: Mycket goda hamburgare!
    Bengt A
    Bengt A: Club Artis ger dig rikliga möjligheter till att stimulera och förverkliga din konstnärliga utövning.
  • Christer H
    Christer H: En bostadsrättsförening mellan landsvägen (Råbyleden) och skogen, men ändå med gångavstånd till butiker och centrum.
  • E
    E: Efter ombyggnaden har denna butik blivit mycket bättre! Spännande mat och bra pris på grönsaker. Strunta i hemköp som ligger mitt emot och är svinigt dyrt!
    Hanna S
    Hanna S: Ingen skulle få jobb utan dessa.