Marcus H:
Jag skulle inte rekommendera någon att åka till Tage Rejmes Bil i Norrköping om du har skador på din bil!
Jag fick lackskador på min bil för några år sedan och det vart försäkringsarbetet av Rejmes i Norrköping genom @tre kronor försäkring som löste det.
Nu efter ca 3 år efter reparationen kommer rost på exakt samma ställen som reparerades (så troligen dålig underarbetade).
Det enda vad den kontaktpersonen på Rejmes kunde säga till mig var att det inte längre finns någon garanti!
Men han tyckte också att det var märkligt!
Så då vet ni alla om att när man lämna sin bil där att det blir skit efter flera år!!!
Tack Tage Rejmes Bil för att ni inte stå för den här,
och dålig TreKronor för att ni ta ingen ansvar alls!!!!
Niclas S:
Min i stort sett nyinköpta bil går sönder nära Motala. Skobes konstaterar att det behövs en ny motor för 20.000, jag transporterar bilen hem, säljer den vidare på annat håll till skrotvärde och köper nytt.
Nya köparen konstaterar nu att det bara behöver bytas startmotor (1.000) och jag kallad för "lilla vännen" av Skobes och ombedd att gå till allmänna reklamationsnämnden för att få ersättning.
Dels har Skobes inte gjort en komplett felsökning och gett felaktiga rekommendationer för vad som krävs för att få igång bilen. Dels har jag förlorat en hel del pengar då jag säljer en i stort sett fungerande bil till skrotvärde och behövt köpa en ny.
Jag är säker på att Skobes också gör gott arbete, men jag vill ändå rekommendera att andra som är i liknande sits som jag varit att vara försiktiga i kontakten med det här företaget.