Qpaqex:
Var köper man bäst cigarrer i Malmö? Jo här!
Här kan allt ifrån nybörjare till proffs få sitt. Enormt kunniga. Enormt bra utbud. De tar sig tid, även om jag har dumma frågor. Priserna är ibland helt otroligt låga. Speciellt om man jämför med andra.
Även om du inte röker cigarr är ett besök en upplevelse! Ett av Malmös många guldkorn.
Jag har fått sådan service här att jag måste säga det är en av de tre bästa butikerna jag varit i, runt om i världen. Finner inte ord hur nöjd jag är som kund!
Ami H:
Det här är ett ställe jag gärna rekommenderar! Här finns allt från möbler till kläder och smycken importerade från Asien. Läckra lampor i massor, större skänkar och hyllor i vackert mörkt trä. Affären är i två plan och glöm verkligen inte att leta dig ner för trappan och in i alla prången. Längst, längst in finns en säng som jag önskar hade fått plats i mitt sovrum, den skulle verklígen göra sig där! Istället har jag fått nöja mig med en lampa formad som en geckoödla i en meters storlek, men det är inte det sämsta!
Vill också säga att det är sannerligen prisvärt!!!
Stare M:
Det är ni som sålde det här 27-åriga burkar med svenskt "kött" till Polen. Ni som företaget och civiliserat folk är inte värda ett skit! Ni är bara en cancerböld på Sveriges vackra kropp!