Qpaqex:
Var köper man bäst cigarrer i Malmö? Jo här!
Här kan allt ifrån nybörjare till proffs få sitt. Enormt kunniga. Enormt bra utbud. De tar sig tid, även om jag har dumma frågor. Priserna är ibland helt otroligt låga. Speciellt om man jämför med andra.
Även om du inte röker cigarr är ett besök en upplevelse! Ett av Malmös många guldkorn.
Jag har fått sådan service här att jag måste säga det är en av de tre bästa butikerna jag varit i, runt om i världen. Finner inte ord hur nöjd jag är som kund!
Inger L:
Mycket, mycket högt servicemedvetande! Toppenfint bemötande, trots att företaget gissningsvis är av grossist-karaktär och nog egentligen inte är riktat mot enskilda konsumenter. Enkla men mycket funktionella, snygga och prisvärda produkter.
Ami H:
Det här är ett ställe jag gärna rekommenderar! Här finns allt från möbler till kläder och smycken importerade från Asien. Läckra lampor i massor, större skänkar och hyllor i vackert mörkt trä. Affären är i två plan och glöm verkligen inte att leta dig ner för trappan och in i alla prången. Längst, längst in finns en säng som jag önskar hade fått plats i mitt sovrum, den skulle verklígen göra sig där! Istället har jag fått nöja mig med en lampa formad som en geckoödla i en meters storlek, men det är inte det sämsta!
Vill också säga att det är sannerligen prisvärt!!!
Erik T:
Oerhört snabba och synnerligen serviceminded. Antagligen bäst i Sverige inom sitt segment. De har även märken som är väldigt svår att hitta hos andra butiker, som Roja parfym till exempel. Rekommenderar verkligen.
Ola G:
Riktigt trevlig och charmig miljö, med mycket bra mat. Det italienska slår igenom hela tiden. Afternoon Tea var en höjdare. Plus för möjlighet till barn som kan leka runt utomhus. Vingården är spännande!
Johan W:
Varning!!! Använde Active Inredning & Montage 2007 för att montera upp ett nytt Ikea Kök!
Jobbet skulle ta två veckor totalt blev försenat med drygt 3 veckor. Sedan när vi skulle få lov att äntligen flytta hem på fredagen var inget byggstädat utan istället låg det bara en lapp på golvet vid dörren. Tyvärr så har vi(killarna som skulle byggstäda) fått fel nycklar av målaren så vi kunde inte städa.
Försökte få tag i någon ansvarig men ingen svarade.. Jättekul att kom med familjen på en fredag kväll och behöva byggstäda till 02:00 på natten.. Ingen ursäkt, ingetting utan efter mycket om och men skulle vi i allafall slippa betala för byggstädningen..
Nej aldrig mer... Vad som gör mig ännu mer förbannad är att idag när vi skulle beställa ett nytt IKEA kök (köpt en ny lägenhet på gärdet som verkligen är i behov av ett nytt kök) rekommendera IKEA personalen mig att kontakta Active Inredning & Montage. Jag hoppas verkligen alla ser min + alla andras rekommendationer genom Reco + Google innan de väljer Active Inredning..
Stare M:
Det är ni som sålde det här 27-åriga burkar med svenskt "kött" till Polen. Ni som företaget och civiliserat folk är inte värda ett skit! Ni är bara en cancerböld på Sveriges vackra kropp!
Ingmar J:
Detta är nog det i särklass sämsta företaget jag har varit med om, Aldrig tidigare mött så otrevlig person som tanten som är med och driver/äger detta,
Ett sätt mot människor som om att de skulle vara mindre värda?
Vad liknar detta när man är företagare?
Sedan att mygg produkten är utan like till fejkad är sanslöst att ingen tidigare stoppat detta
USCH OCH FY!!!