Johan W:
Varning!!! Använda Active Inredning & Montage 2007 för att montera upp ett nytt Ikea Kök!
Jobbet skulle ta två veckor totalt blev försenat med drygt 3 veckor. Sedan när vi skulle få lov att äntligen flytta hem på fredagen var inget byggstädat utan istället låg det bara en lapp på golvet vid dörren. Tyvärr så har vi(killarna som skulle byggstäda) fått fel nycklar av målaren så vi kan inte göra det.
Försökte få tag i någon ansvarig men ingen svarade.. Jättekul att kom med familjen på en fredag kväll och behöva byggstäda till 02:00 på natten.. Ingen ursäkt, ingetting utan efter mycket om och men skulle vi i allafall slippa betala för byggstädningen..
Nej aldrig mer... Vad som gör mig ännu mer förbannad är att att idag när vi skulle beställa ett nytt IKEA kök (köpt en ny lägenhet på gärdet som verkligen är i behov av ett nytt kök) rekommendera IKEA personalen mig att kontakta Active Inredning & Montage. Jag hoppas verkligen alla ser min + alla andras rekommendationer genom Reco + Google innan de väljer Active Inredning..
Henrik O:
Använt deras Björk Studios för konferens. Mörka lokaler utan fönster, bra service på plats, men otroligt överprisad mat och fika, vilket i kombination med otydligt offertunderlag från deras kontor gör att det inte går att rekommendera.
Irina S:
Några punkter som förklarar varför du INTE skall välja detta företag:
1) min säng, som hade två månaders leveranstid enligt avtalet, levererades först efter fyra månader och hade några allvarliga monteringsdefekter;
2) när jag påpekade defekterna och krävde att dessa skulle åtgärdas, blev herr Livingood otrevlig, ville inte kännas vid några av felen och påstod att jag gjorde en höna av en fjäder (som de stora monteringssprickorna i virket var enligt honom);
3) det var först efter att jag kontaktat kommunens konsumentvägledare och hotat företaget med anmälan till Allmänna reklamationsnämnden som herr L. ens ville lyssna på mig och blev lite trevligare i tonen;
4) efter två mail där jag bifogade bilder på skadorna och ställde krav på åtgärd BLOCKERADES min e-postadress av företaget!
5) de avtalade tiderna för arbeten i mitt hem sköts upp eller ställdes in vid minst fyra tillfällen, några gånger pga "brådskande uppdrag" på annat håll, och tider hölls allmänt dåligt tills jag sa ifrån på skarpen och nämnde min kontakt med konsumentvägledaren;
6) trots att jag hela tiden krävde att de skadade delarna skulle bytas ut och inte spacklas / fogas / målas över och herr L. till slut gick med på detta, fick jag igår (fem månader efter att avtalet ingicks!) ett skåp med en övermålad spegelsida och man ser tydligt en avvikande färgnyans där sprickan satt. Herr Livingood tror uppenbarligen att jag är dum i huvudet.
Om du, trots allt detta, ÄNDÅ väljer att anlita Livingood, gå aldrig med på en avbetalningsplan utan välj alternativet 50 % i handpenning + 50 % efter leverans och betala ALDRIG hela kostnaden förrän du är helt nöjd med produkten. Avbetalningen är nämligen räntefri men INTE kostnadsfri (som herr L. påstår), den går inte att pausa, och i mitt fall rörde Livingood inte ett finger förrän hela beloppet (34000 kr) var inbetalt. Det är ju som bekant mycket svårare att kräva tillbaka sina pengar i efterhand än hålla dem inne tills man är nöjd med produkten / tjänsten.
Per C:
Försökte beställa men efter att ha valt betalningssätt och fyllt i allt skulle betalning bekräftas och fick hela tiden upp att ordern inte kunde genomföras och en kod: 98D2586B. Efter att ha ringt kundservice!? och pratat med någon engelsspråkig gick det i alla fall inte att genomföra ordern. Uselt!
Eero H:
Värdelös service, nonchalant bemötande, dyr. Trots mail, brev, tel.samtal inget svar. Kan inte rekommendera produkten alls pga det. Rent ut sagt den jävligaste och sämsta servicen någonsin i alla kategorier. Synd då produkten är bra.
Oliver Ö:
Beställde en matta härifrån den 16 november. Ringde 4 ggr under 5 veckors tid efter gjord beställning, gällande status på leveransen. Fick inget vettigt svar någon av gångerna. 4:e och sista gången jag ringde fick jag till svar att mattan skulle komma inom 1-2 arbetsdagar. Väntade ytterligare 1 vecka, och då, 6 veckor efter gjord beställning, fick jag ett e-postmeddelande att mattan är slut hos leverantör.
Tycker det är dåligt att det skall ta 6 veckor att få ett sådant svar.
Se upp när ni beställer saker härifrån! Produkterna kan vara slut i lager hos leverantören, och personalen i butiken har noll koll. Likväl kan alltså produkter vara på display i web-shoppen, trots att de egentligen inte finns.