Kristina Ö:
Mycket bra butik! Har köpt saker både online samt från butiken, allt fungerar smidigt! De har bra sortiment och bra beskrivning av sakerna, jag är supernöjd med allt jag köpt och återkommer hit hela tiden. Skönt att veta att allt de säljer är garanterat äkta vara. Jag rekommenderar verkligen denna butik, den är mitt lilla smultronställe här i Sthlm!
Magnus G:
Väldigt fint hantverk på deras smycken och en väldigt charmig och personlig liten butik på söder.
Jag beställde ett halsband med personlig gravyr och blev mycket nöjd.
/Magnus
Anna B:
det är värt en liten omväg för den här honungen!!! Nyslungad honung vid säsong och förkylningshonung hör till utbudet. Martin som säljer och tillverkar honungen är supertrevlig!
Noll V:
Köpte en innebandyklubba per postorder, som visade sig ha en liten, liten spricka vid skruven som fäster bladet vid skaftet. Ringde och reklamerade. Ombads ta ett foto på skadan och mejla det, så skulle jag nog kunna få ett ersättningsblad.
Förvånande nog fick jag istället hela summan återbetald - trots att klubban inte är obrukbar!
Vilken service och vilken frikostighet. Det ända jag kan "gnälla" på är att jag inte fick nå´t meddelande från Innebandy24 om detta, utan pengarna hade bara plötsligt krediterats mitt visakort.
Men det är en petitess - rekommenderar varmt innebandy24.se!
Jonas på Juvelia:
Ruggigt trevliga och kunniga! Härlig feeling i butiken och älskar surret. Bara att komma in och ta en god kaffe och snacka lite med Jimmy o Co är fantastiskt trevligt. Dessutom VINNER de STORT och OFTA! Ta rygg på deras andelssystem!
Keep Up The Good Work!
Lisa E:
Jag är supernöjd med LCN beauty school i Nacka! De som jobbar här är supertrevliga & gulliga & har mycket kunskap! Jag har varit på LCN-veckan och varit på workshops genom dem!
Kommer definitivt fortsätta vara kund hos dem! Supernöjd!
Här kan man läsa en recention om LCN:
Lena C:
En av mina favorit skobutiker! Oavsett om jag behöver något eller inte så hittar jag alltid något icke tidigare upptäckt hål att fylla i skogarderoben. Hyfsat bra priser med bra kvalitet, lite sydländska influenser som är välkommet i stockholms annars ganska enkelspåriga skoutbud.
Hippie C:
Smarta Saker... inte så smarta som de tror.
Smarta saker har en hel del smarta saker men sällan är de speciellt användbara. De flesta produkter har större nytta som underhållning och det är sällan man faktiskt använder deras produkter mer än en gång. Det verkar inte som att de själva testar produkterna innan de börjar sälja dem. Har köpt ett flertal saker hos dem, många fungerar inte alls som de ska.
Priserna kan man också diskutera. Även om en del av deras produkter säljs unikt av dem i sverige är det ändå förvånansvärt många produkter som faktiskt går att hitta hos andra affärer, ibland för så lite som en tiondel av priset!
Tänk efter NOGA innan du köper något där. Chansen är stor att du får betala dyrt för något som inte fungerar som det ska eller som bara är kul en enda gång...
Ulrika C:
BLUFF! VARNING! Skickar tabletter som jag inte beställt och tar betalt. Jag reklamerar och returnerar, men ingen respons. Har skickat flera meddelanden, men de svarar inte. UNDVIK.
Maria H:
Företaget äger Montis. Glassbaren i Gallerian på Hamngatan. De kan ha Stockholms godaste glass. I vilket fall som helst är den hemlagad och italiensk och både smakar gott och ser snygg ut. Den är dock hiskligt dyr. Två kulor kostar någonstans mellan 40 och 50 kronor. Men kön som alltid är lång vittnar om att glassen ibland kan vara värt pengarna. Stället ligger mitt inne i Gallerian vilket gör att det aldrig kan bli särskilt mysig miljö. Men jag brukar oftast vilja gå ut i Kungsträdgården och äta glassen ändå :)
Anders P:
Använt de i flera år men tyvärr har det alltid brustit med återkoppling, hur lång tid det tar tills vi får hjälp samt i flera fall även kompetensen.