Carolina J:
Super trevlig tjej som fixade spraytan på mig. Jag kände mig välkommen och att hon hade avsatt gott om tid, utan att stressa på. Kunnig och informerande. Så trevligt besök !
själva tanningen vart super snygg! Höll ca 6 dagar och nästan det bästa - jag blev inte fläckig. Det liksom bara rann av mig suggestivt. Jag har, efter att besökt andra ställen utan goda resultat, äntligen hittat min salong att besöka när det är dags att bli brun och fräsch! :) rekommenders verkligen!
Owe W:
Har haft så stora problem med min rygg att jag inte kommer upp ur sängen på morgonen, utan att jag får rulla ut från sängen. så jag blev rekommenderad att gå till Hälsofrid där jag träffade Liza Grape som efter 1 timmes behandling tog tag i min trasiga rygg
Dagen efter åkte jag skidor och är så överlycklig nu
Kan varmt rekommendera Liza och hennes behandlingar
och då har jag innan Lizas behandlade händer provat på både den ena efter den andra massören och kiropraktorn
Stort tack
Anna-karin M:
Mycket professionella både i utförandet och bemötandet. Man blir lugn och trygg! Roligt att möta personer som tycker om det de gör och att de så generöst delar med sig av sina kunskaper och ger goda råd. Har du inte besökt dem än så kan jag varmt rekommendera dig att göra det!
Sabina D:
Jag älskar att komma till Missniss när man varit stressad, det är alltid bra och fin energi i deras lokaler. Alltid professionella välgjorda behandlingar.
Jag använder mig av alla Exuviance produkter och även Jane Iredale sminket, de är klockrena för mig! Jag som även har och alltid haft känslig eksemhy har aldrig haft bättre produkter än dessa. Mina bästa rekommendationer och Shala är en pärla!
Alexandra:
Superfin skönhetssalong med lyxkänsla till humana priser! Har varit på behandlingar upprepade gånger hos Anita och hon är verkligen mån om en och noggrann i ditt jobb! Blir alltid lika nöjd! Var och soldushade nylingen och fick ett strålande resultat. Jag kan varmt rekommendera Madame Beaute!
Maria Synöve I:
Jag brukar vara försiktig med att döma. Men jag vill lämna detta omdöme för att varna dem som funderar på att gå till Beauty Clinic by sisters.
Jag beställde en "plasma iq" behandling via Lets deal. Tänkte, vad fint att kunna göra en lite skönhetsjustering utan ngt onaturligt.
Kontakten var urusel. Deras hemsida fungerar ej, desvarar bara per sms. Tjejen jag hade kontakt med skickade sms mitt i natten. När jag väl kom dit sa hon inte ens hej, hon sa bara, kom in.
Lasersticken gjorde jätte ont trots att jag fick en bedövningssalva.
Detta var den 1 mars. Idag, den 18 april har jag fått brännmärken efter hennes usla angrepp. Hon brände så djupt. Har hört mig för av andra ställen som utför detta och de blev chockerade över hur hon hanterat detta. Så jag vill verkligen inte rekommendera NÅGON att gå dit.