Denna gång ville jag bli lite mindre ljus, men ändå blond och som vanligt perfektion utfört av Catta. Blir alltid bemött med repekt och får ett ärligt förslag på vad man kan tänkas göra. Rekommenderar varmt!
Jätte duktig fransstylist som lyssnar på dig och utför ett profesionellt och välskött jobb till rimliga priser och med trevligt bemötande. Rekommenderar varmt!
Sara
Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. Efter flera frisörer har jag landat rätt. Bästa Jennifer
vänliga tillmötesgående Naglarna blev jättebra även ögonbrynen Däremot blev jag besviken på duschen som gjorde att jag blev brun.
Allt försvann när jag duschade försiktigt nästa dag. så det var ingen höjdare. Annars allt bra!!!
glad och trevlig personal med en lösningsorienterad inställning till deras tjänster. Bra kundbemötande och lugn atmosfär. man känner sig omhändertagen.
Jag har gjort både naglar och ögofransförlängning.
Snäll personal men de strulade för mycket med bokning och fick vänta 30 min pga. försening på plats och dessutom blev inte fransarna bra och alla tappades inom 1 vecka. Trotts att jag gjorde där flera tillfällen, så lyckades inte hon få till det, plus att hon ryckte för hårt i mina egna fransar när dem sattes fast så jag kände att flera av mina egna lossnade innan. Gick hos en annan och fransarna är kvar även nu när det gått 3 veckor och där kändes det inte ens att hon rörde mina fransar. Stor skillnad när man jämför olika salonger. Jag håller på testar olika för att hitta de bästa ställena!
Gjorde kemisk peeling, hade kanske önskat lite bättre information om vad som sker och hur huden kan reagera efteråt och hur den bör skötas dygnen efter.
Mycket kompetent gäng och härlig stämning, man vill komma tillbaka. Har fått rådgivning om allt från hudkrämer till smink och gjort olika typer av behandlingar. De lever upp till mina förväntningar och har ett väldigt bra individuellt kundfokus, de får dig att känna dig speciellt och vad som är det bästa för just dig som kund.
Väldigt proffesionell, saklig, värm och trevlig attityd av perfekt trevliga personalen. FIVE BEAUTY rekommenderas värmt till alla som vill att deras hud ska tas hand om på det bästa möjliga sättet.
Ögonfransförlängning.Utförandet skedde under ett ständigt snytande vilket oroade mig. Hon sa att det var den starka ögonkrämen som påverkade henne. Vid slutförd behandling var jag alldeles svullen,men hon påstod att det skulle gå över på en halvtimme. Tog kontakt då rödögdheten ej gick ner.Fick träffa en ny person som bara skyllde på allt och andra. Nej!! Varning!! Dessutom otrevligt bemötande.
Jag har gått till Nea i cirka 4 år nu och blir alltid lika nöjd!
Supertrevlig, inlyssnande, proffsig och jag blir alltid nöjd med resultatet. Kan varmt rekommendera!
Amanda var väldigt trevlig, men lite osäker.
Det blev lite ojämnt klippt och det fick rättas till. Stylingen blev inte alls bra tyvärr. Trist med tanke på prislappen.
Min dotter slingade och klippte sig samtidigt och hon blev nöjd med sin frisör trots att hon verkade stressad då hon hade en kund som väntade, dubbelbokat?? Sen förstod jag inte varför paketet som promotades på IG inte gällde för min dotter då det var vad vi bokat.
Med vänlig hälsning,
Susanne
Jag hade köpt en Let´s deal för att förlänga ögonfransarna, vilket jag också gjorde. Men innan jag gick hem hade jag också gjort en filler i läpparna och kände mig mycket nöjd.
Bemötandet och behandlingen var proffsig och jag känner fullt förtroende för personalen. Jag kommer säkert att återvända för nya behandlingar.
Det måste ha blivit någon snurr på linan med min blekning. Jag bokade klippning och balayage och det finns ingen som kan se en skillnad på tonerna i mitt hår, inte ens jag. Det har tidigare varit som en dans på rosor att klippa sig hos Creative Headz, jag har inte behövt ”beställa” och styra utan frisörerna har rekommenderat exakt det som passar mina önskemål och gjort det hur fint som helst. Nu blev det riktigt dyrt att betala 4300 kr utan att se skillnad på färgen. Priset och konsultationen godkännes i förväg också vilket är som att köpa grisen i säcken i det här fallet. Elwira var trevlig, kan tilläggas! Jag upplevde att hon var kunnig kring tjockt hår, så det var en överraskning att komma hem och se resultatet ordentligt.
Jättebra service! Jag blev väldigt trevligt bemött och kände mig bekväm med att göra vilken typ av hårborttagning med laser som helst, trots att jag tycker att sånt är väldigt intimt. Jätte trevliga tjejer!