Badrum i Stockholms län

Är det dags att ge badrummet ett lyft? När man äntligen får ta tag i alla drömmar och idéer om vackert kakel, moderna handfat eller det där fantastiska badkaret från Sköna Hem kan det lätt bli överväldigande och det kan vara svårt att veta var man ska börja. Här får du lite tips och trix för hur du kan tänka när du ska designa ditt nya badrum!

Börja med att mäta upp badrummets storlek. Det är viktigt att inte samla för mycket saker på liten yta och att veta måtten du har att jobba med är A och O när det gäller inredning.

Steg två blir att bestämma vilka funktioner du kräver från ditt badrum. Är det dusch eller badkar som gäller? Ska det finnas spegel i skåp eller på hela väggen? Duschkabin eller duschvägg? En eller flera handfat? Måste det finnas avställningsyta för t.ex. smink eller tandborstar och hur mycket golvyta vill du ha över? Det finns många frågor att ställa sig och det kan vara bra att ha benat ut detta innan du anlitar en hantverkare eller åker och tittar på badrumslösningar och inredning i butik.

När du bestämt dig för vilka funktioner ditt badrum ska ha och tagit reda på vilka mått olika delar i badrumsinredningen får ha är det dags att prata med någon som kan. Antingen pratar du med en entreprenadfirma som kan renovera hela badrum eller så hittar du en leverantör av badkar, duschkabiner och handfat som kan hjälpa dig med nya ytskikt och detaljer.

Läs mer »
Lidingö  (1 st)
Värmdö  (1 st)

Topp 25 badrumsinredare i Stockholms län

• Adam F
    Adam F: fantastiska verkligen. Tog kontakt med Nabil för att få hjälp med att måla om min nyköpta lägenhet samt spackla diverse väggar. Är supernöjd. Enkla,snabba med fantastisk service. rekommenderas starkt. Tack Nabil! /Adam Farhoumand
  • Andreas S
    Andreas S: Vi har köpt bänkskivor mm i många år från Granitkungen och det fungerar alltid bra och våra kunder är nöjda.
  • Elisabet M
    Elisabet M: Total renovering av wc samt dusch/wc. Delvis renovering av kök. Vänligt mottagande - men ibland en stressig ton och ringde alltför många ggr om saker som de kunnat ta reda på själva innan de sökte oss. Ibland pressade de på om beslut som kunnat ske lugnare. Hantverkarna åkte iväg och handlade många ggr istället för att handla fler saker ihop. Infriade våra förväntningar. Duktig elektriker. Bra vvs. Missnöjd med den rekommenderade glasmästaren. Nöjda. Lite dyrare förstås. Tog lite längre tid. Lite stressat bemötande.
  • Jimmy B
    Jimmy B: Beställde renovering av gammalt okaklat badrum med byte av all inredning. 3Nor lämnade detaljrik offert inkl. alla typer av arbeten som behövde utföras, solklart vad som ingick i priset och inte. Arbetet startade på tid och sköttes exemplariskt. Om oförutsedd kostnad tillkom meddelades detta genast och jag som kund kunde ta ställning direkt. Alla frågor sköttes genom en enda person på 3Nor, så jag behövde aldrig diskutera med underleverantörerna. Avtalade tider hölls, hallgolv och trapphus sopades efter varje dags arbete.
  • Camilla O
    Camilla O: Vi anlitade Savalle Entreprenad för att bygga ihop råvinden över oss med vår lägenhet. Resultatet blev så bra! Savalle Entreprenad är enkla att jobba med, ledde projektet med bravur och hjälpte oss med många smarta lösningar. Rekommenderar varmt detta företag.
  • Monica W
    Monica W: Utmärkt service, mycket kompetenta, många goda råd
  • Bo Tomas S
    Bo Tomas S: Stockholm ROT byggde om vår gamla toalett utan fönster till ett jättefint badrum med takfönster. Efter avslutat arbete fick vi certifikat på att arbetet är utfört enligt branschreglerna. Vi tackar Johannes och hans killar för ett väl utfört projekt och kommer säkerligen anlita dem igen framöver. Rekommenderas!
  • Eva-Lotta S
    Eva-Lotta S: Almviks arbetar hållbart! Tydliga och väl specificerade fakturor. Väldigt lite material går till spillo. Hantverkarna har möjlighet att påverka sin arbetstid, har bra kläder och verktyg=god arbetsmiljö. De kan snabbt få kontakt med sin chef Dimitri och det kan jag som kund också få. Hos oss har de dragit nya rör, isolerat, satt nya innerväggar, tagit bort fönster ,tagit upp för nytt fönster, tapetserat och målat alla snickerier som de också bytt ut, Nytt kök och badrum kaklat och lagt klinkers. De kan fixa rubbet. Vi är nöjda, nästa år kommer de åter och lägger om taket.
  • Kund B
    Kund B: En duktig kille som fixade rörledningarna och elementen. Rekommenderas varmt att anlita det företaget.
  • Johan F
    Johan F: Totalrenoverade vår sekelskiftesvåning med snäva tidsmarginaler. Är själv väldigt krävande och noggrann kund. Resultatet och vägen dit var en fröjd. Löpande kontakt, bra hantverkare och allt gick enligt tidsplan. Hade löpande kontakt med Peter som gjorde ett strålande jobb. Kan varmt rekommendera Dekå Byggrenoveringar.
  • Haga Plattsättning AB

Verifierat företag
    24 omdömen
    David E
    David E: Riktigt bra företag med mycket erfarenhet kring plattsättning. Fint utförande och proffs bemötande.
  • Christian
    Christian: Bra och pålitliga. Lyssnar in behov och kommer med bra förslag. Tiderna hölls och likaså budgeten.
  • Kenneth L
    Kenneth L: Företaget följer inte avtal trots att de skrivit på Hantverk formulär 17, De använder sig av företags målvakter , RECO bör känna till att de flesta av recensionerna är skriva av företaget själva , företaget använder sig av två namn , dela VILKELS BYGGOCH MÅLERI dels av VIKMANS BYGG OCH MÅLERI , dvs använder sig av två Orgnr. 559302–6528 Orgnr 559125–8867 i bland korsvis!!! Ägarna, både en nuvarande och tidigare är inte folkbokförda i Sverige och har en rad domar på sig, F Vilkels bygg och måleri AB skulle renovera fasaden och måla den och de skulle genomföres började i augusti 2023 och skull vara färdig på 10 veckor enl avtalet , de var inte klara . Vilkels bygg och måleri AB tog inte bort sina byggsopor! De målade inte ! Vilken kräver betalt arbeten de inte genomfört ! vi fick bekosta det , har nu skickat krav via kronofogden! vi litade på att RECO har koll på företaget , ser dock nu att de har mer är 7 föreläggande och enskilda domar på sig enl Alla bolag och mr koll .
  • ANDREI D
    ANDREI D: Har haft Afram som snickare sen hade de en underleverantör som slipade om golven. Sen målade två killar om vardagsrum och hall, det blev väldigt snyggt jag är supernöjd med slutresultatet, men de var tvungna att jobba en lördag för att hinna i fatt. Men det gick bra. Kommer att anlita igen!
  • Ska du bygga om eller renovera hemma? Vi på Gaston's gör allt inom bygg, men vi är riktiga specialister på kök och köksrenovering! Varmt välkomna!
    Markus B
    Markus B: Mycket nöjd med mitt nya Marbodalkök som Gaston monterat. Gaston tog hand om allt från rivning/bortforsling av det gamla köket till monteringen av det nya inklusive lite justeringar av lägenheten (rivning av vägg, målning, elarbete etc). Proffsigt bemötande hela vägen från offertstadiet till utförandet. Rekommenderar starkt!
  • ILIASS T
    ILIASS T: Köket har bra kvalitet och fin design. Men deras kundbemötande, problemlösning, leverans och kommunikation är under all kritik. Ren katastrof. Aldrig igen Noblessa Bromma. Fick slut på tecken och det går inte att lämna en fullständig recension men i vilket fall, vi beställde kök från dessa "proffs" för 125 k. Blev lovade guld och gröna skogar och att leveransen till och med skulle kunna komma två veckor tidigare. Schysst tänkte vi och tänkte att vi kör nog på det. Skulle aldrig ha gjort det, skulle bara kört med Ikea trots längre leveranstiden, i alla fall var Ikea ärliga. Bokade upp tider med hantverkare och hela köret, sen blir köket 3 veckor sent. Från vecka 46 till vecka 49. Vi får reda på det här Vecka 46 och alla hantverkare avbokas i sista sekund. Otroligt. Vi fick en ersättning på 10 k för att täcka "delar av montagekostnaden", som täckte knappt hälften och då räknar vi inte med pengarna vi la för utemat (3 veckor+ då vi ej kan laga). Ett oerhört nonchalant beteende från deras butikschef. Var tvungen och hota med tvist för att få fram ersättning. Ingen känsla för problemlösning utan försöker bara svara för stunden och inga resultat ges. Jag åkte själv ut till deras lager för att hämta blandare och diskho, då de inte kunde skicka ut i tid (detta var nu för ett par dagar sen, vecka 51 i skrivande stund). Sjukt att kunden ska behöva gå så långt?! För ert eget bästa, både för er tid, ekonomi och hälsa, så håll er borta från dessa och köp på något annat ställe, där de värderar kunder.
  • Gunnel L
    Gunnel L: Vi har varit jättenöjda med Bellmansro Montage och Bygg. Dom har hållit tider som dom lovat och alltid kommit på avtalad tid. Våtr tak som dom lagt ser nu jättefint ut.
  • Per W
    Per W: Jättebra bemötande. Kunniga och informativa, inte alls pushigt. Letar ni efter kombination snygg design, bra material, prisvärt, och inte hittar det ni söker i bauhaus / Ikeas standardproduktsortiment ska ni definitivt kolla närmare på Sveabad! Rekommenderas varmt. Per Wahlstedt
  • Louise H
    Louise H: Vi fick hjälp med att bygga ett entrétak. Offo var fantastiskt tillmötesgående och proffsiga. De höll både offert och tidsplan och vi är hemsk nöjda med resultatet.
  • Sebastian K
    Sebastian K: Väldigt skickliga hantverkare, trevligt bemötande från ledning. Oerhört hjälpsamma, flexibla och effektiva samtidigt som dem var noggranna!
  • Kerstin E
    Kerstin E: Jag var lite tveksam till att anlita en stylist, men Anna var fantastisk! Så tryggt att låta sitt hem bli fint och inbjudande med hennes kreativa händer! Jag blev så överraskad lver hur fint det blev. Ska jag sälja mitt hem igen kommer jag definitivt anlita henne igen
  • Maria F
    Maria F: De svarar inte på mail. Jag antar att de inte vill göra små jobb utan bara stora dyra projekt.
  • Nastaran M
    Nastaran M: Mats är både skicklig, kreativ, pålitlig och trevlig. Han renoverade hela vår lägenhet, inklusive badrum och gjorde ett jättebra jobb.
  • Niklas L
    Niklas L: Riktigt bra service. Vi kontaktade honom och han kunde hjälpa oss rätt snabbt. Fantastiskt bra jobb.
  • Anders B
    Anders B: Ombyggnad av badrum med marmor, massagebadkar m.m. installation av duschkabin, gfasdörrar m.m. i en annan lgh mycket väl bemött, proffsigt och vänligt de levde upp till mina förväntningar, rättade snabbt till de fåtal punkter som behövde korrigeras skall gärna använda dem på nytt....