Vi är inte bara en simskola för barn, utan även för vuxna. Vi erbjuder många olika kurser för barn och skolelever, men också för vuxna. Det spelar ingen roll hur gammal man är, det är inte för sent at...
Timea T:
Toppennöjd! Lär ut simning på ett proffsigt sätt.
Katja K:
Rent och fräscht. Barnen hade såååå kul. Vi hade kalas i prinsessrummet och jag hade missat några små detaljer, bl a en som var allergisk. Det löste personalen snabbt med annat alternativ.
Jag ger toppbetyg även denna gång (har varit på Lek och Bus i nacka tidigare också) och rekommenderar verkligen att ha kalas där.
Florian M:
Vi har använt Questas Hemtjänster (städning och barnpassning) i 7 år och kan varmt rekommendera företaget. Queta är proffs, städar mycket nogrann och lyssnar på kundens önskemål. Barnen tycker jättemycket om henne och vi har alltid känt oss trygga att lämna barnen med henne. Hon har ett väldigt fint bemötande och vill göra ett bra jobb, något vi uppskattar jättemycket.
susanne f:
Jag har bara goda erfarenheter av Eskil Johanssons Tuskulum genom att min son brukar vistas på Klockarbos läger och blomstrar där. Dessutom har Eskil tagit initiativ till möten kring min son vilket höjt hans livskvalitet. Susanne Ferrer Graham
VIVECA MARIE K:
Det är så sorgligt att denna vårdcentral som för några år sedan var en så välkomnande, trevlig och välfungerande vårdcentral med massor av trevlig personal (som tyvärr alla verkar ha slutat) nu har blivit det rakt motsatta. Tycker så synd om denna stressade personal som idag måste jobba i dessa numera så tråkiga, ödsliga och själstomma rum.