Quetas Hemtjänster AB

Quetas Hemtjänster AB

Ring 072-523 41 09
5.0

Kvalitetsstädning Jag erbjuder noggrann och effektiv städning till ett rimligt pris. Jag använder naturliga rengöringsmedel som bikarbonat och ättika för en miljövänligt och hälsosamt hem. Nanny och Personlig Assistent Jag har 37 års erfarenhet som nanny, och har arbetat med barn i olika åldrar samt med personer med funktionsnedsättningar,...

3 omdömen om Quetas Hemtjänster AB

Florian M
Skrev om Quetas Hemtjänster AB

Vi har använt Questas Hemtjänster (städning och barnpassning) i 7 år och kan varmt rekommendera företaget. Queta är proffs, städar mycket nogrann och lyssnar på kundens önskemål. Barnen tycker jättemycket om henne och vi har alltid känt oss trygga att lämna barnen med henne. Hon har ett väldigt fint bemötande och vill göra ett bra jobb, något vi uppskattar jättemycket.

Reco tipsar!
Städnivå AB
4.4/5 i betyg av 219 omdömen 4.4 av 219 omdömen
BadgeSevenYears

Vi har hemstädning via Viklunds städ och är så nöjda! De är flexibla, noggranna och alltid trevliga. Rekommenderas!

Funda D
Skrev om Quetas Hemtjänster AB

Queta är bäst, noggrann, trevlig och gör alltid ett kanonjobb.

Svar från Quetas Hemtjänster AB

Tack för dina fina ord, Funda! Feedback är viktigt för mig. Jag är redo när du behöver min tjänst!

Kjell A
Skrev om Quetas Hemtjänster AB

Hon har ett väldigt fint bemötande och vill alltid göra sitt bästa. Hon är mycket duktig och det blir perfekt städat. Vi kan varmt rekommendera Queta.

Reco tipsar!
BVTLER AB
4.8/5 i betyg av 579 omdömen 4.8 av 579 omdömen
BadgeSevenYears

Kan rekommendera Bvtler! Enkla att kommunicera med och vi är mycket nöjda med städtjänsten vi köper. Flexibla och noggranna!

Martina N Martina N
Läs mer omdömen