Vi har använt Questas Hemtjänster (städning och barnpassning) i 7 år och kan varmt rekommendera företaget. Queta är proffs, städar mycket nogrann och lyssnar på kundens önskemål. Barnen tycker jättemycket om henne och vi har alltid känt oss trygga att lämna barnen med henne. Hon har ett väldigt fint bemötande och vill göra ett bra jobb, något vi uppskattar jättemycket.
Quetas Hemtjänster AB
Kvalitetsstädning Jag erbjuder noggrann och effektiv städning till ett rimligt pris. Jag använder naturliga rengöringsmedel som bikarbonat och ättika för en miljövänligt och hälsosamt hem. Nanny och Personlig Assistent Jag har 37 års erfarenhet som nanny, och har arbetat med barn i olika åldrar samt med personer med funktionsnedsättningar,...
3 omdömen om Quetas Hemtjänster AB
Vi har hemstädning via Viklunds städ och är så nöjda! De är flexibla, noggranna och alltid trevliga. Rekommenderas!
Queta är bäst, noggrann, trevlig och gör alltid ett kanonjobb.
Tack för dina fina ord, Funda! Feedback är viktigt för mig. Jag är redo när du behöver min tjänst!
Hon har ett väldigt fint bemötande och vill alltid göra sitt bästa. Hon är mycket duktig och det blir perfekt städat. Vi kan varmt rekommendera Queta.
Kan rekommendera Bvtler! Enkla att kommunicera med och vi är mycket nöjda med städtjänsten vi köper. Flexibla och noggranna!