Välkommen till en personlig bilhandlare som ser möjligheter i allt och vill att du ska bli nöjd med din bilaffär!
Louise Stengard K:
Jag är mycket nöjd med upplevelsen i samband med mitt köp. Säljaren Carlos var otroligt trevlig, kunnig och professionell. Han utstrålade ett lugn och tog sig verkligen tid att lyssna och förstå mina behov, vilket gjorde hela processen smidig och rätt trevlig.
Eftersom jag gick in utan särskilda förväntningar blev jag glatt överraskad över hur väl jag blev bemött och hur enkelt bilköpet gick.
Jag rekommenderar Moberg Bil AB varmt till alla som letar efter en pålitlig bilhandlare med exceptionell service.
Söker du en begagnad bil till bra säkerställd kvalitet? För Interperial Bilförsäljning är det hög kvalitet och sjyst garanti som gäller. Bra bilar, Smidig hantering och nära samarbeten.
Fredrik Patrik R:
Jag var påväg att byta bil . Min bror föreslog att vi skulle till Interperial och titta.
Viktlös de in en bil och vi fick ett mycket trevligt bemötande . Vi kollade färdigt och sa att vi åter kommer . Sedan ringde jag och sade att jag var intresserad av bilen . Försäljaren reserverade bilen och sedan 2 dagar senare åkte jag tillbaka och provkörde bilen . Då bestämde jag mig för att köpa bilen . Han var jätte trevlig och vi kom överens om hur vidare affären skulle göras . Han informerade mig om hur allt går till . Sedan gjorde vi affären 2 dagar senare . Känns tryggt att göra affärer med försäljaren . Jag kan starkt rekommendera att om man hittar en bil man vill ha att köpa där .
Elham S:
Han var ärlig, rak på sak, höll sitt ord. Sådana kvaliter lyser igenom. Vilket gör att man känner sig trygg. Det gjorde att jag köpte bilen direkt. Hans ord och förtroendet han gav var helt uppriktigt...
nu i efterhand är intrycket fortfarande samma. Bilen är underbar.
Torslanda Bilförsäljning köper och säljer begagnade bilar, samtliga bilar är leveransklara så att du kan ta med dig din nya bil hem på en gång. Varmt välkommen!
Daniel K:
Väldigt bra samt professionellt bemötande.
Även snabb respons när det kom till e-mail biten.
Var inga som helst konstigheter under hela bilaffären.
Välkommen till 45:ans bil, en märkesoberoende bilhandlare som erbjuder begagnade person och transportbilar av ett värde upp till 100.000 kronor.
Claes Lennart S:
Köpte en begagnad bil Aygo i bra skick och till bra pris av firman, när sedan kopplingen slutade fungera vilket kan hända med en så gammal bil 07 som gått 17000 mil, kontaktade jag Ingvar om förslag på lösning.
Fick då ett trevligt bemötande och hjälp att lösa problemet snabbt och till en rimlig kostnad.
Omdöme. Trevlig, kunnig och Snabb till en rimlig pris.
Claes Svensson Alingsås.
Car 4 Sale - Köper, säljer, byter och förmedlar bilar!
Roger J:
Mycket smidig affär och bilen var precis så fin som bilderna och säljaren påpekade. Säljaren mötte upp mig på stationen ( en Söndag) och bilen är kanon.. Tack för all hjälp Dragan
Lena S:
Hej!
Vid bilköp vänder jag mig till Backmans bil i Kungälv. Blir alltid väl mottagen och köpen faller mig i smaken.
Anlitar ingen annan firma.
Med hälsning Lena Lundh Selander
Lennart K:
Jag fick hjälp med försäljning av min bil. Efter att försökt på KVD 2 ggr utan att få tillräckligt bra bud, så hamnade jag hos bilfirman "som köper din bil" med löfte om rimligt pris, men vid möte sänktes det med drygt 30 %. Fortsatte med Blocket och efter det ena skambudet efter det andra, så tänkte jag på vinst å förlust, att prova Bilförmedlingen. Efter möte och genomgång sattes priset efter mitt önskemål och en fair deal. Efter mindre än en vecka såldes bilen och pengar sattes in på mitt konto.... Den absolut bäst hanterade bilaffären jag varit med om. TOPPBETYG
Björn Tommy Fredrik K:
Jag sålde nyligen en bil till företaget och blev imponerad av hur jag bemöttes. Jag fick ett proffsigt och personligt bemötande både vid mail-, telefonkontakt och vid själva mötet. Inga krusiduller, inget tjafs, utan som utlovat! Rekommenderas varmt!
Ioan Daniel K:
Så snabbt och smidigt det hade aldrig varit!
Trevlig personal , hjälpsam och kunnig.
Fick bra pris på inbyten i telefon och dom försökte inte dra ner priset när vi kom fram, som nästan alla brukar göra.
Jag är jätte nöjd med bilen och med hela affären. Stor tack!
Rekomenderar stark!
NIKOLA A:
Nödvändig att byta kupéfläkt konstaterade verkstaden (motståndet bytte jag förra året) Fläkten helt utslagen..Jag passade samtidigt på att göra kamremsbyte (inklusive kompressor rem), byte av bränslefilter och oljefilter samt kupéfiltret.
Alla delar förutom kupéfläkten hade jag med mig själv. Verkstaden fyllde på AC:n och bjöd på byte av kompressor remm i samband med verkstadsbesöket. Fast offert för arbetet som jag uppfattade vara konkurrenskraftig.Arbetet genomfördes korrekt och jag är nöjd. Dom förklarade tidsåtgången för respektive moment vilket jag uppskattade. Jag kommer att komma tillbaka, dom kändes kompetenta och det är fortfarande varm i bilen. Volvo v60
Björn R:
Mycket trevligt och proffesionellt bemötande. Mycket snabb respons även under kvällar och helgdagar. Jag sålde en bil via Autosport och försäljningen gick mycket snabbt och de tog hand om allt. Bilen hämtades dessutom på min ort ca 20 mil från Gbg utan extra kostnad. Jag är mycket nöjd och kommer använda deras tjänster igen i framtiden!
Hans C:
Ser att ni hamnat på svarta listan. Det är helt rätt, där passar ni. Ni struntade i att fixa felet med drivlinan på min bil, en BMW 520D som jag tyvärr köpte hos er. Ni tog dessutom väldigt bra betalt för vinterdäcken som egentligen tillhörde bilen. Så grattis till placeringen!