Bra bemötande, fina bilar ! Köpte inget denna gång.
Bilcentralen i Göteborg
Välkommen till Bilcentralen i Göteborg - Vårt mål är att förenkla ditt bilägande. Vi bedriver försäljning av bilar såväl som bilservice och däckcenter. Vi besiktar och fordonstestar alla bilar vi får in. Vår strävan är att du som kund ska köra välvårdade bilar. - Mångårig erfarenhet inom bilförsäljning - Brett utbud av svensksålda...
494 omdömen om Bilcentralen i Göteborg
Sedan starten hos Reco 2019
Fantastiskt bemötande och trevlig personal ❤️
Super trevlig bemötande Hela affären gick väldigt smidigt och snabbt Åkte med nya bilen efter något timme Väldigt nöjd med hela processen från början till slut Väldigt seriös bilhandlare
Mycket nöjd med mitt bilköp, problem som uppstod inom 3 mån försäkringen lagades direkt.
Jag hade en fantastisk upplevelse med Bilcentralen i Göteborg. Från det ögonblick jag klev in genom dörren möttes jag av professionell och vänlig personal som verkligen brydde sig om att ge mig bästa möjliga service. De tog sig tid att lyssna på mina behov och gav mig kloka rekommendationer utan att vara påträngande. Under hela processen kände jag mig trygg och väl omhändertagen. Både deras utbud och deras kunskap imponerade stort på mig. Dessutom gick hela processen – från att välja bil till att få den levererad – smidigt...
Väldigt bra och trevlig affär och personal Rekommenderar till alla
Riktig bra kundbemötande och riktig bra service. Jag fick bra med hjälp att sätta upp finans delen på bästa och mest effektiva sättet för min plånbok. Jag fick väldigt mycket bil för pengarna och kommer alltid vända mig hit när det gäller fordon. Tack till Bilcentralen!
Personalen var trevliga och jag är nöjd med bilen
Jag va nöjd med dom. Dock verkar de som att de två bra killarna som jag hade med att göra, allt att starta eget.
Bra och professionell verkstad/bilförsäljning
Fick aldrig mitt paket. Ingen notis inte ett skit så ivl. dåligt. Fick kontakta säljaren direkt och be dom skicka på nytt via ett annat transportföretag,
Fantastisk service och alltid bra bemötande!
Very reliable company, highly recommended.
bästa support jag har haft på en bilfirma, säljaren var riktigt kunnig och jätte trevlig
Seriös personal som är engagerad.
Duktig säljare och tålmodig med alla mina papper och signaturer m.m som han hjälpte till med gent emot Volkswagen finans Är mycket nöjd med bilen
Utmärkt och proffesooneöt bemötande Hos dem kan jag tänka mej bli fortsatt kund och även rekommendera andra personer
Det gick väldigt fort när jag anlitade dem att sälja min bil. Väldigt professionella och tillmötesgående.
Vet inte riktigt vad jag har haft med detta företag att göra.. har för mig att jag var och sålde en xc60 till ett bilföretag i gbg för typ 5 år sen.. bor i Umeå själv.. kan va d å det gick ok.
Väl bemötande hittar jag min bil hos de säljare hade förståelse på mina behöv
Snabb service Trevliga personal.
Har inte varit där , detta måste kommit av misstag till Mig
Har ni bra pris och finns det snäll personal när behöver en bil så kommer jag till er och jag kommer att säga till person jag känner att komma till er också jag rekommenderar till alla att ni är bäst. Tack så mycket att ni tänker på sjuka barn
Bra service inget krångel och alltid hjälpsamma! Har både sålt bil och köpt bill av bilcentralen och det har alltid känts bra.
BMW320d Köp o service utmärkt!
Bra och snabb service och kunnig personal
Inte så dålig men inte så bra från 1 till 10 dom är på 5
Snabb och problemfri bilaffär.
Mycket bra service och kunskap, 10p!
Bra service och bra kontakt, till och med fick bilen levererad 25 mil därifrån
Mycket bra bemötande och framför allt man uppfyllde de krav som vi kom överens om.
Köpte en bil som jag blev mycket nöjd med, för ett pris som var acceptabelt. Trevlig personal med ett serviceinriktat bemötande.
Har aldrig varit i kontakt med bilcentralen i göteborg. Jag bor i Västerås och har inget med er å göra. Är jag registrerad hos dom?
Väl bemött, bra kunnande så jag blev en väldigt nöjd kund.
Snabb och enkel affär. Trygg bilhandlare
Trevligt bemötande. Smidigt och enkelt.
Köpte en fin bil och fick bra service. Nöjd!
Professionella och fick en god känsla för de arbete de utförde på min bil!
Snyggt skött affär. Super behjälplig sälja Kent med kunden i fokus
Alltid trevliga och glada. Hjälper dig och hitta rätt bli just för dig som du behöver :)
Trevlig och kunnig personal. Inga problem med att fixa mindre fel på bilen. Rekommenderas
Min bästa upplevelse av mina bilköp. Trevlig personal och skämta mycket men ändå förstog jag allvaret. Mycket trevligt och bra köp.
Pålitlig och trevlig bemötande.
Helt nöjd med vår bilaffär kännes pålitligt ock ärligt kan Rekomdera
Köp av bil Porsche Cayman. Låga förväntningar inför besök som kom på skam när jag kom dit. Sökt produkt fanns. Avtalade tider, möten och hämtning vid station fungerade klanderfritt. Presentation, provkörning, villkor och affär av produkt genomfördes utan problem. Vänligt bemötande. Inget krångel efteråt.
Mycket trevlig personal rakt igenom personalstyrkan. Rekommenderar dem verkligen. Jag har både sålt och köpt bil genom dem.
Grym service och bemötande
Köpte en Volvo som hade bromsar som behövdes bytas kort efter köp samt dåliga sommar och vinterdäck som också behövde byta kort efter köp. Annars har den rullat på fint inga konstigheter men tråkigt bara att jag inte visste det jag vet nu i efterhand. Så håll koll på dessa saker till framtida kunder som inte är så insatta i bilar.
Jätte nöjd med bemötande och affären.
Allt är ok. Jättebra kommunikation med personal. Mvh Srdjan Staniskovic