Begagnade bilar i Västernorrland

Kramfors  (1 st)
Timrå  (1 st)

Topp 16 försäljare av begagnade bilar i Västernorrland

• Klas Göran O
    Klas Göran O: Köpte en begagnad bil. Trevligt bemötande. Allt gick snabbt och enkelt.
  • Aren B
    Aren B: Hej. Först Köpte och görde inbyte flera gånger hos Jesper på grund av jag tycker detta är bästa bilföretag som finns i hela Västernorrland. Jag läste på era hemsidan för att ni redan flyttade. Lycka till båda till dig och till dina kollegor. Jag kommer ihåg när jag köpte en Audi A3 du precis började men nu du har Västernorrlands bästa bilföretag. Bästa hälsningar Aren B.
  • Gonzalo Francisco O
    Gonzalo Francisco O: Köp inte från de säger jag bara, undvik huvudvärken.
  • Eva-Britt H
    Eva-Britt H: Oro över att köpa bil på nätet och 100 mil ifrån hemmet skingrades efter kontakt med Alex, Auto Bolag AB. Ärlig försäljare och jättefin bil som levererades helt enligt överenskommelse.
  • Hans Peter F
    Hans Peter F: 0 badbollar om det vore möjlig!! Blev så lurad, köpte 21 maj, tog en utökad garanti på 12 månader det hjälpte föga, jag kom ca 1-1,5 mil efter köpet, då tändes motorlampan och det efter 3-4 starter Det visade sig vara NOxsensor + lambdasonden slutgiltig kostnad blev 15 154 kr verkstaden försökte få billigare delar men det gick inte passade inte fast Mekonomen hävdade det, verkstads killen sa redan från början att han varit med om detta förut där säjare skjuter problem och kostnad till köpare,så han tror Swekos bara släckte koden inför försäljning då det behövs ca 3-4 starter innan lampan tänds, för verkstaden släckte den efter felsökningen av felkoder, att den då tändes efter 3-4 starten igen, samt att den service som det skulle vara utförd nog inte var korrekt endast olja o eventuellt oljefilter var bytt såg kvitto på det i bilen men övrig service inte var utför fast det stod så i serviceboken. Så fel på bilen, samt ev bluff service införd i boken , nej är inte kul, Efter många turer nekade och avslog tillslut försäkringsbolaget min begäran , dem ansåg bilen var såld med felet de sa att jag skulle kontakta, säljare, det var svårt att nå han, och om man nu han svara, så var han utomlands, eller på annan ort osv, hörde att han inte ville prata om detta sa att jag skulle få svar via mail m.m men ingen respons och sen när jag ringer blir det upptaget ton efter 3-6 signaler eller så kom det ett sms ' kan jag ringa upp' vilket aldrig hände , skickade via mail brevet ixrån försäkringsbolaget samt offerten verkstaden en Meco partner något säjare sa att jag skulle vända mig till. Fick idag då höra av säljaren att den ekonomisk ansvariga revisor för företaget, att det inte gällde för att jag ordnat det utan ok ifrån dem!? men hallå !! tiden gick ingen respons osv och ville ha bilen att rulla fick den tillslut ordnad under 3 dagar 12-14Juli efter 2 månader tjafs.. sen att forsätta jaga säljaren under 3 månader, Blev upprörd så jag sa att jag skulle försöka varna så många jag bara kunde nå, samt kontakta ARN m.m " Gör så sa han och lade på." Så vad göra annat än att varna andra för Swekos bil ab . Jag kunde nöjt mig med halva summan bara de tog något slags ansvar, men nej Swekos bil ab är bilskojare.
  • Kim Olof Ingemar J
    Kim Olof Ingemar J: Bästa som finns en riktigt seriös bilfirma Kolla själv så förstår ni Mitt 3 köp av tommas inga bekymmer hjälper även när garanti har löps ut...
  • Douglas Christian R
    Douglas Christian R: Oerhört hjälpsam och trevlig personal! Rekommenderar till 100%👌🏼
  • Mattias erik L
    Mattias erik L: Bästa frisören I Sundsvall, rekommenderas varmt till alla!
  • John T
    John T: Första mötet var okej, men sen var det lite virrigt angående leveranstid och även fakturor som var oklart. Man önskade att man fick mer information och att man inte skulle behöva vara den som fick ligga på.
  • Jan Johan Emanuel H
    Jan Johan Emanuel H: Tar inte ansvar utan försöker övertyga en om saker för hans egen vinning. En fyrhjulsdriven bil såldes där fyrhjulsdriften inte fungerar ”funkar bara på vintern” var hans svar. Detta skrattade verkstaden gott åt. Framrutan var sprucken och ”det ska vara så” Framrutan skulle inte klara besiktningen. Söker man kontakt med hon så svarar han ej. Han vill inte hjälpa ”för att jag har inte råd” Han har enskilt företag. Köper in bilar som andra företag inte vill sälja.
  • Jan K
    Jan K: Mycket trevligt bemötande, känns seriöst.
  • Lars S
    Lars S: Köpte en bil av dem, mycket bra service, överlägset billigast i landet på den bilen jag köpte ny. Mycket nöjd med säljare, lokal och deal.
  • Åsa G
    Åsa G: Blir uppriktigt förvånad över alla kritiska kommentarer !!!!Finaste butiken i stan,trevlig och tillmötesgåene personal hela tiden.Har bara fina ord att säga om.denna butik och personal🙏👍
  • Johnny J
    Johnny J: värdelöst företag bokade tid 0700 för att reparera en enkel sak på bilen 1200 hade jag inte fått min bil åter. seriöst företag? skulle inte tro det bokar man en tid så skall jobbet göras på den bokade tiden
  • Stefan S
    Stefan S: alldeles förlång väntetid på verkstan har en bil som stått 6 månader en skulle varaklar på 5-7 dagar nu har det gått 9 dagar vi får se om vi får tillbaka någon bil stefan
  • Björn Joakim G
    Björn Joakim G: Otroligt struligt. Får jaga personal vid fel. Lovar att ringa upp men hör aldrig av sig. När man köper där så svarar dom direkt. Haft bilen knappt en månad ,sen började fel dyka upp.