Begravningsbyrå i Kronoberg

Älmhult  (1 st)
Tingsryd  (1 st)

Topp 3 begravningsbyråer i Kronoberg

• Britt-Marie S
    Britt-Marie S: Vi blev väl bemötta och våra förväntningar och önskemål uppfyllde dem på bästa sätt . Vilket gjorde att avskedet blev så fint och precis som vi önskade. Vi köpte tjänsterna kistläggning, personligt avsked, minnesalbum, programkort, kistplåt, urnplåt, kista, urna, annonser. Vår önskan att bilen med kistan på sin väg till kyrkan skulle köra genom byn där mamma bott uppfylldes.
  • Markus R
    Markus R: Jag vill varmt rekommendera denna begravningsbyrå för deras fantastiska service i en mycket svår tid. De visade enastående medmänsklighet och empati, vilket gjorde processen så mycket lättare för oss. De gick långt utöver vad som förväntades av dem och gjorde mer än vad de egentligen behövde, vilket visar på en verklig omtanke och engagemang. Ett särskilt tack till Joanna, som med sin värme och professionalism gjorde allt för att hjälpa mig genom sorgen. Tack för att ni finns och för ert stöd! Ni har verkligen gjort skillnad för mig i en tid då det behövdes som mest.
  • Oscar R
    Oscar R: Mycket bra mottagande och genomförande. Vi fick exakt det vi önskade. Byrån fick uppdrag att ta hand om hela begravningen; gudstjänst, jordfästning och minnesstund. Alla gäster inklusive präst tyckte att det var en mycket speciell och fin begravning.