Hej Vi blev vänligt och korrekt bemötta. De kom väldigt snabbt för att hämta efter att vi ringt. Förväntningarna har stämt med vad vi förväntade oss. Vi tycker att det stämde bra överens med hur den avlidne önskade. Bosse Ursberg
Lyckbackes Begravningsbyrå AB
22 omdömen om Lyckbackes Begravningsbyrå AB
Sedan starten hos Reco 2022
Bra bemötande de skötte allt med blommor mat och ett fint minnesalbum
Mkkt trevligt bemötande. Hade inga förväntningar, allt fick vi hjälp med, saker som vi aldrig tänkt på. Mycket nöjd, tack
Min man avlidit i augusti, dem har hjälpt mig i kremering, att få papperna till begravning till utlandet. Dem är jätte hjälpsamt, har stor empatiförmåga. Jag rekommenderar Lyckbackes Begravningsbyrå när denna sorliga tid kommer. Rita
Vi blev bemötta på ett varmt o professionellt sätt. Vi kände oss trygga med att våra förväntningar skulle uppfyllas genom att välja denna byrå. Vi köpte begravning visning o minnesstund
Kontakten med Jenny och själva cermonien var mycket bra.
Mycket bra hjälpsamma trevliga snälla på alla vis
En otrolig trygghet, så mycket stöd och kunskap. Det stödet och tryggheten är precis vad man behöver i det svåra i livet. Jenny och hennes kollegor är helt fantastiska och har verkligen gott denna tiden så mycket enklare. Vi är så otroligt tacksamma för att lyckbackes begravningsbyrå finns, och kommer absolut alltid att rekommendera dessa fantastiska människor. Tack Jenny med kollegor, ni är fantastiska! All kärlek till er!
Blev bemött med värme. Blev lyssnad på. Ingav stort förtroende.
Fantastiskt bemötande, kunde inte vara bättre. Kände mig så trygg och med fint och ödmjukt lotsad i en så svår situation.
Jag bemötes på ett fint sätt fick reda på allt som jag behövde och väldigt tacksam för all hjälp
Otroligt fint och professionellt bemötande av båda Jenny och Joanna i en svår och jobbig situation, tack till Joanna för att mina föräldrar fick en värdig och fin begravning
Mycket bra bemötande och personlighet och vi är mycket nöjda.
Blev så proffsigt och personligt bemött vid min pappas begravning. Jenny gjorde inte bara det lilla extra utan det stora extra. Rekommenderas varmt!
Fick så proffsigt bemötande & fin hjälp vid min pappas bortgång.
Ett helt fantastiskt bemötande.Varmt och fint.Bra information .Allt man kan önska sig i en svår situation.Hjälpte oss med allt som behövs inför en begravning.Varmt tack till er.❤️
Fantastiskta människor att ha till sin hjälp Allt så värdigt och professionellt Mycket duktiga
Otroligt fin. Ett professionellt bemötande och en verklig vilja att göra allt för att få det som jag ville ha det i min sambos begravning. Allt från första samtalet där vi bokade möte till sista samtalet för att hämta urna en tid efter begravningen. Jag skulle inte välja annan begravningsbyrå efter den fina begravning som anordnades!
Faktiskt fint bemötande hela vägen. Skulle absolut välja Lyvkbackes igen. <3
Hjälpsamma och lyssnande! Smidigt att kunna ta stöd i ett lokalt bolag.
Mycket bra bemötande av dom alla.
Väldigt bra. God kontakt och jättetrevliga. Endast bra saker att säga