Bilförsäljning i Örebro

Askersund  (1 st)
Ljusnarsberg  (1 st)

Topp 10 bilförsäljare i Örebro

• Magnus T
    Magnus T: Proffsigt, ärligt, lugnt och sansat bemötande. Hade egentligen inga direkta förväntningar, men kände ganska snart att detta är en seriös verksamhet som vill hjälpa och göra det bästa för kunden. Inget skitsnack och lurendrejeri! Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera Linde Bilcenter för den som vill köpa en bil som håller vad som lovats!
  • Jareteg L
    Jareteg L: Vilket fin fint mottagande vi fick 😃 Affären var så smidig och pengarna kom in som överenskommet. Sålde en BMW och vi fick skjuts ner till centralen 😃 Lokalen med alla bilar var uppradade i perfekt ordning och VIP avdelningen med alla Ferrari är en upplevelse för sig. Tack till Vadde för en fin affär.🤩 Emil & pappa Rickard
  • Välkommen till oss på RCD Bil AB! Vi ger dig den trygga bilaffär du behöver, oavsett om du ska köpa eller sälja.
    Andreas B
    Andreas B: När man köper bil så är resan mellan olika hemsidor och bilföretag en del i processen. Drömmen är att hitta bilen man önskar med all utrustning och framförallt till vettigt pris. Väl där så behöver känslan av förtroende mellan försäljare och köpare infinna sig, då är cirkeln sluten. På RCD-bil hittade jag alla dessa parametrar vilket gör att jag varmt kan rekommendera dem till alla som känner att man vill göra en bra och trygg bilaffär. /Andreas
  • Välkommen till Trust Cars - Vi säljer alla typer av bilmärken!
    Robin B
    Robin B: Super bra bemötande. Köpte bilen via FaceTime och levde upp till det dom sa samt att jag bor en bit bort från dom så dom levererade bilen halva vägen var möttes upp i Jönköping kan bara rekommendera detta stället mvh Robin
  • Daniel E
    Daniel E: Värdelöst ställe. Blåser en på pengar och har sönder bilar som du lämnar in på försäljning.
  • Jenny E
    Jenny E: Var till Bilcity Örebro den 8/4-25 å köpte en Subaru. Fick ett trevligt bemötande å fick svar på mina ev frågor. Även nu en vecka senare har vi kunnat lösa vissa frågor å problem med gott resultat. Jag är nöjd som kund!
  • Jan H
    Jan H: Efter att ha kört min Ford Mustang drygt 4 månader är slutsatsen att jag är mycket nöjd och vad bilhandlaren sagt har helt stämt.
  • Helena ilona A
    Helena ilona A: Super dåligt företag ge en förslag och sedan ångra sig .väldigt oseriös
  • BJÖRN L
    BJÖRN L: Köpte bil 2019-01-25 och var verkligen supernöjd med Kamux/ säljaren fram till och med köpet men när detta genomförts vänder det dessvärre då man blir helt ointresserad av att kommunicera och lovar saker utan att sen leverera på det, till och med en sådan enkel sak som att återkoppla. Inför köpet körde de bilen från Örebro till Järfälla för att vi skulle kunna provköra, det kräver förvisso att man lägger en liten handpenning för att visa sig seriös men är ändå en bra tjänst tycker jag. Bilen kom med en monterad och låst cykelhållare på taket men inga nycklar till denna, Kamux skulle fixa nya nycklar men jag har fortfarande inte erhållit någon nyckel och nu är det April. Flera mail och samtal har gått i ärendet. Jag kan förvisso ordna med nyckel själv men jag stör mig på att Kamux lovat att de ska fixa det och sen händer nada. I samband med provkörningen tittade vi under huven och behållaren för styrservoolja var då i princip tom, förvisso inget läckage då nivån varit stabil efter påfyllning men det vittnar lite om att Kamux slarvar med sin kontroll. Klonk från höger bak vid körning över gupp visade sig vara stötdämparen som gett upp och läckte. Bytte till sommardäck i veckan och upptäcker då att 2/4 däck är fläckvis blankslitna och otjänliga, då kollade vi ändå på däcken där de låg i bakluckan på bilen vid provkörningen men vi tog inte ut samtliga däck ur påsarna och granskade dem hela vägen runt - det skulle vi gjort. Jag är nöjd med bilen men besviken på Kamux.
  • Carola H
    Carola H: Oseriös och oproffessionell bilhandlare som enbart är ute efter att tjäna pengar genom suspekta säljmetoder. Har återköpskontrakt men vägrar fullfölja detta. Följer INTE rekommendationer från ARN! Gå till en riktig bilhandlare, det tjänar ni på...