Fick se en bil på nätet som de hade i hallen. Åkte dit på chans. Det bemötande jag fick har jag aldrig tidigare fått hos någon bilhandlare. En försäljare kom fram och hälsade med ett glatt leende som hade fått vem som helst på bra humör. Han frågade mig om jag sökte något särskilt. Jag berättade vad jag sökte och fick svar på alla frågor jag hade om bilen. Hela tiden med genuin vänlighet och med ett glatt leende. Efter ett par dagar köpte jag bilen och den servicen och hjälp jag fick ger jag lätt 10 poäng av 10. De är supertrevliga,...
VIP On 4 Wheels AB
Välkommen till VIP On 4 Wheels AB! Om du söker efter att sälja din bil, köpa ny bil eller byta din gamla mot en ny bättre begagnad, ja då har du kommit rätt. Hos oss på VIP On 4 Wheels AB kan du enkelt värdera din bil om du är nyfiken på hur mycket den är värd. Sälj den sedan enkelt till oss och ta pengar i hand eller byt den...
237 omdömen om VIP On 4 Wheels AB
Sedan starten hos Reco 2020
Hej Tack för ditt fina omdöme det uppskattas Mvh VIP Bilar :)
När jag kom dit så gick jag runt för att leta efter bilen jag var intresserad av! Så snart jag hade hittat den och börjat titta runt den, så kom en säljare och öppnade direkt bilen, och svarade på frågor jag hade! 😁 Jag ville naturligtvis provköra bilen innan jag bestämmde mig om den var rätt för mig! Det var många bilar i hallen och jag tänkte att jag får nog komma förbi en annan dag för att provköra. Det tog dem mindre än 3 minuter så kunde jag prova bilen! Fick även kaffe under den tiden! ☕️ När jag hade bestämt...
Hej Tack för de vänliga orden Mvh VIP Bilar
Vi blev mycket trevligt bemött. Kunnig o förtroendeingivande personal. Bara att rekommendera !!
Hej Tusen tack Mvh VIP Bilar
Köp ingen bil här ! Får du problem får du ingen hjälp av detta företag. . Dom kör fjortis metoden med att blocka eller inte svara på Mail .. blir ju billigast så !! Seriösa Nej Köpte en bil där med fel som dom skulle åtgärda . Men när dom själv ska godkänna att den är bra ! Är inte det kunden som avgör det ? Iallafall efter deras så kallade lagning efter riktning av fälgar mm Så kvarstår problemet… då är man en krånglig kund ! Ska jag köpa en bil för 300,000kr så ska man väl åtminstone komma längre än en km på motorvägen...
Hej Mikael Vi har riktat 4-fälgar åt dig, satt på två helt nya bakdäck, gjort en 4-hjul inställning samt balanserar samtliga däck & fälgar åt dig. Vi har hämtat bilen i Karlstad och lånat ut en bil under tiden. Vi har återlämnat bilen i karlstad och tankat upp den åt dig. Du köpte bil 2024-09-21 och mailade till oss 2024-09-24 kl 18:30 och sedan dess har vi försökt att ställa upp och hjälpa dig på alla sätt och vis och ändå är vi här. Två verkstäder ( inte våran) helt oberoende av varann kommer fram att det finns inga vibrationer...
Jag kollade bilar på nätet, samtidigt ville jag sälja min Dacia Sandero åkte över 30 mil och detta ångrar jag inte. Min bil blev inbytt och sedan ordnade ägare en annan billigare bil så jag tog mig hem. Jag kan till 100 % rekommendera VIP on 4 Wheels en firma som vet hur man behandlar en kund med en mindre plånbok. Gick runt i deras lager lokal när min ekonomi vänder upp då handlar jag hos VIP, dagens besök glömmer jag aldrig, ödmjukhet är grunden att lyckas i affärer.
Tack för de varma orden och hjärtligt välkommen åter/MVH VIP bilar
Förväntningarna var höga när jag klev in på VIP eftersom tanken var att byta bil. Blev väldigt trevligt bemött och det slutade med att jag blev ägare till en Kia xceed
Tackar det var roligt att höra MVH VIP bilar
Så trevliga o duktiga... Rekommenderar dom verkligen
Det uppskattas alltid med vänliga ord MVH VIP bilar
Respektfullt och trevligt bemötande med kundfokus. Mina förväntningar är överträffade med råge. Känner mig nöjd trots att det var min ögonsten som jag sålde! Rekommenderas varmt.
Tack så mycket det uppskattas MVH VIP bilar
Trevligt bemötande, god service
Alltid roligt med nöjda kunder MVH VIP bilar
Mycket bra bemötande. Helhetsmässigt mycket smidigt att genomföra affären. Fick bra hjälp med att transportera bilen till hemorten.
Vad trevligt att höra nöjda kunder är viktigt för oss MVH VIP bilar
Vilket fin fint mottagande vi fick 😃 Affären var så smidig och pengarna kom in som överenskommet. Sålde en BMW och vi fick skjuts ner till centralen 😃 Lokalen med alla bilar var uppradade i perfekt ordning och VIP avdelningen med alla Ferrari är en upplevelse för sig. Tack till Vadde för en fin affär.🤩 Emil & pappa Rickard
Stort tack själva, vi strävar efter att göra alla kunder nöjda MVH VIP bilar
Mycket proffsigt bemötande och allt hanterat enligt överenskommelse.
Tusen tack för de vänliga orden MVH VIP bilar
Jag är mycket nöjd! Jag sålde en privat personbil till Vadde och hans team på VIP On 4 Wheels AB. Affären gick snabbt, var väldigt smidig med extremt bra service och en självklar tydlighet i varje steg som togs. Jag kan varmt rekommendera alla att göra bilaffärer med VIP On 4 Wheels AB!!
Tack för de vänliga orden MVH VIP bilar
Jag sålde min Camaro till VIP. Enastående bra bemötande från första samtal, av Vadde. Efter överenskommelse fanns kontantinsatsen på kontot innan samtalet var slut. Pengarna överförda enligt kontraktet, samma dag innan bil hämtades upp. Ett stort bevis på att det faktiskt finns seriösa människor som står för vad som utlovas! Jag kan bara ge mina bästa rekommendationen om VIP, när det gäller försäljning! Jag skulle inte tveka en sekund på att köpa en bil av Vadde och hans företag! Inget velande eller trugande, raka rör!...
Hej Jonas Tusen tack för att vi fick möjligheten att köpa in din fina bil till våran hall på VIP. Otroligt vacker bil som platsar helt rätt i VIP-rummet som jag lovade dig. Jag är också glad att jag kunde fullfölja alla steg utan krångel precis som jag hade sagt innan affären. Önskar dig en härlig sommar och hoppas att du kan besöka oss nån gång när ni har vägarna förbi Örebro🌷 Med vänlig hälsning, Vadde
Proffsiga! Kunniga! Väldigt bra bemötande. Jag kommer att rekommendera dom vidare👍
Tackar dina ord uppskattas mvh VIP bilar
Jag kan bara ge toppbetyg av mitt köp av en superfin Camaro! Från första samtalet till att jag rullade iväg med min nya kärra har jag blivit trevligt och proffsigt bemött. För ett tryggt bilköp kan jag starkt rekommendera VIP On 4 Wheels!
Tackar va roligt att höra mvh Vip bilar
Sålde en bil till VIP On 4 Wheels. Trevligt, professionellt och krångelfritt bemötande från första kontakt till upphämtning av bil. Rekommenderas!
Hej Alex Tusen tack för din feedback och tack för att vi fick köpa in eran fina SLK till firman. Med vänlig hälsning, Vadde
Mycket trevligt och proffesionellt bemötande av samtlig personal på plats. En bytes affär gjordes smidigt och tryggt som kund. Kan mycket väl tänka mig att återvända till denna firma för ytterligare äffärer om det blir aktuellt.
Tusen tack, hoppas att du blir nöjd med din nya Captur, välkommen åter🌷 Med vänlig hälsning, Vadde
Trevligt och proffsigt bemötande. Snabb och bra affär!
Hej Hans Tusen tack & Grattis till din nya fina SLK. Önskar dig många trevliga mil i din magiska Cabrio🌷 Med vänlig hälsning, Vadde
Vi fick ett väldigt proffesionellt bemötande, kändes väldigt tryggt när vi valde bil, otroligt serviceminded, jag klantade mig o fick en ”reva” i däcket efter 1 vecka, så jag ringde om tips, blev ombedd att komma dit o dom fixade det direkt utan att ta betalt, så ska ni köpa bil åk dit, ni kommer inte bli besvikna!! Vi är mer än nöjda!
Hej Christer Jag hoppas att du har haft en trevlig dag och hjärtligt tack för att du delar med dig av din upplevelse kring besöket hos oss. Det glädjer oss otroligt mycket att du är nöjd över ditt nya köp och servicen du blev erbjuden. Hoppas du trivs med nya bilen och du är alltid varmt välkommen åter till oss! Med vänlig hälsning, Vadde
Toppklass! Väldigt trevliga och mycket serviceminded och hjälpsamma. Kan varmt rekommendera denna bilfirma
Hej Jenny Tusen tack & alltid välkomna 🌷 Med vänlig hälsning, Vadde
Otroligt väl bemött, från första mejlkontakt, samtal och även sent en fredagskväll när vi tog oss till Örebro för att fullfölja ett klockrent köp. Väldigt nöjd med Vadde, och hela köpet. Top notch!
Tusen tack för din varma ord mvh VIP bilar
Mycket bra och trevligt bemötande jag hade lite problem med bilen men det löste dom på ett fantastiskt bra sätt
Tack det var roligt att höra mvh VIP bilar
Positiv upplevelse! Köpte en lite äldre bil från VIP. När jag kom hem visade det sig att en fjäder hade gått av. Jag ringde upp samma dag och berättade vad som hade hänt. Dagen efter hade bilen en sprillans ny fjäder och bilen gå hur bra som helst! Gott kaffe har dom också. Mvh Jocke
Tusen tack för de orden mvh VIP bilar
Allt var otroligt bra, trevligt och proffsigt!!
Hej Ann-Christin & Göran Tusen tack för de fina orden, grattis till nya fina VW Golf🌷 Med vänlig hälsning, Vadde
Bra service. Fick lite problem med mitt köp på en Hyundai men det fixade dom direkt. Kan verkligen rekommendera ett bil köp där.👍👍
Tackar så mycket det värmer mvh VIP bilar
Jag är väldigt nöjd med min ny Audi och VIP seirvisen . Tidigare hade jag köpt två bilar från VIP och hade alltid varit nöjd med köpet och servisen efter.
Tusen tack det uppskattas mvh VIP bilar
Otroligt professionellt och trevligt bemötande!
Hej Tusen tack för de orden mvh VIP bilar
Trevligt och professionellt bemötande. De lyssnade till mina behov och kom med bra alternativ. Köpte bil direkt och efter nästan en vecka är jag fortfarande riktigt nöjd. Känner mig trygg i att jag kan åka tillbaka om jag upplever problem och att jag då kommer få hjälp. Dessutom bjöds det på god fika 😊
Tusen tack roligt att höra mvh VIP bilar
Bästa stället att köpa ny bil på! Han tar verkligen hand om sina kunder! Jag känner mig trygg när jag köper bil här och jag lovar att du inte kommer bli besviken heller! Behöver du en ny bil åk till vadde!
Hej Fia Tack för dina fina ord, uppskattar det verkligen 🌷. Din nya V60 CC blir den fjärde bilen från VIP och alltid extra kul med nöjda återkommande kunder. Ni är alltid välkomna och jag & personalen gör vårt bästa för att ha nöjda kunder. Med vänlig hälsning, Vadde
Det finns många oseriösa handlare på bilmarknaden därav är jag försiktig i mina bilaffärer. Hade några diskussioner med Vadde innan jag bestämde mig för att sälja till hans bolag. Affären sköttes oerhört smidigt och proffsigt. Pengarna på kontot och sedan kopia på begärt ägarbyte. Mycket nöjd!
Tusen tack för de fina orden MVH VIP bilar
Lätta att ha att göra med , ger bra priser men framförallt BRA bilar så de är knappt att man behöver gå igenom bilen man ska köpa utan man vet att allt är ok 👌🏻
Hej Daniel Tusen tack för ditt omdöme och grattis till din speciella & unika Jaguar Supersport Supercharge, önskar dig många trevliga mil ihop med sonen i eran nya pärla😉 Med vänlig hälsning, Vadde
Nu är det femte bilen vi köper på VIP och lika nöjda varje gång. Bemötandet är alltid proffesionellt och servicen i toppklass. Kommer alltid köpa bil på VIP.
Tusen tack de orden värmer verkligen mvh VIP bilar :)
Fantastisk service!! Vadde gjorde affären 5 stjärnig. Grym säljare med det lilla extra. Rekommenderas starkt! :-)
Hej Vad roligt att höra mvh VIP bilar
Korrekt och bra uppträdande. Mycket trevligt bemötande och service. Vi köpte en bil som vi är jättenöjda med.
Mycket bra service och hjälpsam..
Tack för de goda orden mvh VIP bilar
Väldigt trevlig personal och en smidig affär
Tack Filip & lycka till med din nya Honda Civic, på återseende och hoppas att jag får möjlighet att leverera en Porsche GT3 R som är din drömbil i framtiden till dig 😉 Med vänlig hälsning, Vadde
Köpte en Skoda Yeti hos Vip on 4 wheels. Och jag gjorde en snabb och smidig affär med Fillbert som var väldigt trevlig och tillmötesgående. Fick lite problem med bilen men det löstes snabbt, och var inte så allvarligt i slutändan. Jag fick också helt nya bromsar runt om då det bedömdes vara för slitet, vilket jag uppskattar väldigt mycket. Och hade jag några frågor eller problem svarade dom alltid snabbt och trevligt. Jag skulle utan tvekan rekommendera dom till den som är ute efter en bil. /Robert
Tack Robert för ett lika gott bemötande från dig, önskar dig härliga mil och en fortsatt trevlig sommar med din fina Skoda Yeti och hoppas verkligen på återseende! Vänliga hälsningar VIP on 4 Wheels
Här har vi en bilfirma med bilförsäljare som inte är för ”påiga” utan väntar in kunden. Finns bilar i alla prisklasser och dom är i absoluta toppskick. Att ägaren dessutom är trevlig och har lätt till skratt ser vi som en bonus. Kommer garanterat tillbaka för nästa bilbyte.
Tusen tack för de vänliga orden mvh VIP bilar
Proffsigt och välkomnande bemötande. Hade inga förväntningar utan besökte företaget med "uppet sinne" och blev inte besviken. Köpte en mycket fin Renault clio, som vi är mycket nöjda med.
Hej Stefan, Jag hoppas att du har haft en trevlig dag och hjärtligt tack för att du delar med dig av din upplevelse kring besöket hos oss. Det glädjer oss otroligt mycket att du är nöjd över ditt nya köp och servicen du blev erbjuden. Hoppas du trivs med nya bilen och du är alltid varmt välkommen åter till oss! Vänliga hälsningar VIP On 4 Wheels
Mycket bra mottagande av personal och chef. Bra service vid leverans av bil.
Tusen tack för de fina orden MVH VIP bilar
Bemötandet man fick när man kom till bilfirma var riktigt bra trevliga försäljare m.m
Tackar de orden värmer mvh VIP bilar
Vi blev väldigt bra bemötta vid vår ankomst och det slutade med en snabb och smidig affär av en Mercedes SLK i mycket fint skick. Allt blev över förväntan och Vadde var en fantastisk försäljare som gjorde att vi var helnöjda när vi åkte därifrån. 10 poäng av 10 möjliga 👍
Tusen tack för de vänliga orden mvh VIP bilar
Köpte en Mazda CX-5 av de här trevliga killarna. Det blev problem med bilen efter några dagar, jag åkte upp med bilen och de tog in den så jag fick en lånebil istället, inget krångel. Hämtade bilen och efter ett par dagar uppkom fel igen, denna gång kom de till mig med lånebil, inget krångel denna gång heller. Bra kommunikation och trevligt bemötande! Kan rekommenderas!
Tusen tack för dina fina ord, vi gör alltid vårt bästa och våra kunder är alltid i fokus båda innan köpet och även efter köpet och även om det händer otroligt sällan hos oss att det uppkommer problem efter försäljning så är vi alltid där och ställer upp för kunden och ser till att åtgärda problemet. Önskar dig en fin sommar och många härliga mil i nya Mazdan 🌷 Med vänlig hälsning, Vadde
Väldigt seriösa o bra bemötande, bra service
Hej Tusen tack och grattis till din fina Mustang, hoppas på många härliga mil i din nya Cabrio. Välkommen åter 🌹
Jag fick sälja min bil till VIP genom en smidig affär, De hade väldigt fint bemötande och det kändes att de har kunderna i central. Vahid företagaren var väldigt snällt och en bra rådgivare när jag bad honom att ge mig tips vid nästa köp. Grymt företag!
Hej Tack Dyan för dina fina ord och tack för att vi fick köpa in din fina Nissan Juke till företaget, hoppas att du blir nöjd med din nya bil. Med vänlig hälsning, Vadde
100% nöjd kund!. Mycket trevlig personal och fick all den hjälp vi behövde🥰
Hej Jonas Tusen tack för affären och grattis till din nya fina Audi Q3. Tack för dina fina ord och ett nöje att få leverera eran nya bil. Hoppas att det blir en till snart ( Fiat 500) Välkomna Med vänlig hälsning, Vadde
Trevlig och snäll ärlig . Stort tack 🙏
Tusen tack för de vänliga orden mvh VIP bilar
Jag har köpt mina två senaste bilar hos VIP och är väldigt nöjd med såväl bemötandet i samband med försäljningen som med tex däckhotell och recond. Rekommenderas Lars-Åke
Tusen tack välkommen åter mvh VIP bilar
Mycket trevligt bemötande med kunnig och engagerad personal. Bilen var i väldigt fint skick. Bra information och smidig affär. Någon vecka efter köper hörde försäljaren av sig och kollade läget. Uppskattat! Kan varmt rekommendera att köpa bil där.
Alltid trevligt med nöjda kunder mvh VIP bilar