Eva B:
Jag har besökt Remelco i Sisjön. Beställde grovrengöring både in och utvändigt.
Bra bemötande, snabb leverans. Framför allt imponerad av rengöringen inuti bilen
Anders B:
Jag hade inne min bil då jag köpt en lets deal med service däckbyte hel recond för 1499:- och när jag fick tillbaka bilen ser allt bra ut ren och fräsch med stämpel i boken så jag kan verkligen inte klaga, de kanske har fått skärpa sig.
Marie B:
Väldigt duktiga killar. Gediget hantverk och mycket kunskap. Har även väldigt bra service, hämtar och levererar bilar kostnadsfritt. Rekommenderas varmt!
DENIS D:
Otroligt dålig service och kundhantering. Jag har till och med gått till Allmänna reklamationsnämnden och de har fått ett beslut om återbetalning men struntat i det. Undvik detta företag!
Emil S:
Lämnade in min bil där för invändig rengöring.
Först fick jag en muntlig prisuppgift. När det var dags att lämna in bilen visade det sig att priset var exklusivt moms, trots att han tidigare frågat om det var som privatperson jag skulle ha det.
Efter några timmar var bilen rengjord. Men redan samma dag upptäckte jag att det var fläckar kvar på mittkonsolen som hade gått bort om de använt en våt trasa.
Någon dag senare tyckte jag det var immigt när jag tittade i innerbackspegeln, då visade det sig att de inte ens hade torkat av den med en torr trasa!
Så för mina 1000 kr (plus moms) har de snabbt viftat över insidan med en torr trasa och lite hastigt dammsugit golvet. Hade kunnat göra det själv med samma resultat på under 30 minuter. Där fick jag för att jag anlitade "proffs".
Hade jag gjort det själv hade det blivit billigare (även om jag tagit ledigt från jobbet för att göra det) och bättre. Hade dessutom kunnat köpa en dammsugare för de pengarna.
Kommer garanterat aldrig att anlita dem igen!