Christian A:
VARNING OSERIÖS!!!
1. Han ljuger och påstår att han kan skriva in i den elektroniska service boken: DET KAN HAN INTE, han försökte gå in på audi.se och sade att han har konto via AD. Seriöst? Killen vet inte änns vilken site audi har + AD sade att alla har egna login så han ljög när han sade att han loggar in via AD. Han ville bara ha affären. Efter 1 månad och ett par påtryckningar har fortfarande inget hänt, han anstränger sig inte änns.
2. Kör falsk skyltat står att han tillhör AD-gruppen men det gör han inte (finns inget på kvittot man får ifrån han + ad säger han sade upp avtalet januari 2020). Han är en pensionerad hobby mekaniker som kör solo. AD är sura för att han kör falsk skyltat. Ring själva och prata med huvudkontoret.
3. Första gången i telefon sade han isch 3300, nästa gång jag ringde sade han 4000 och slutresultatet blev 4300 det är en ökning med 30% detta trots att inget tillkommit.
4. Ljuger gör han eftersom när jag kom tillbaka så "hade helt plötsligt" internet gått sönder och han kunde inte skriva in det i den elektroniska serviceboken. Gissningvis har han dragit ut kabeln.
5. Följer inte service schemat. När jag skulle betala satt han och skröt om hur bra service han gör och att det är fullservice, vem bryr sig? Det han sade mellan raderna var "jag är jätte dyr och kommer ta bra betalt för att göra överflödig service". När jag kollade service schemat + historik så såg jag att hälften behövdes inte göras och vissa saker hade han inte gjort.
Sammanfattning:
Killen ljuger om att han kan föra elektronisk servicebok, ljuger om att han kör via AD, skiter i att lösa dina problem, sätter ett högt pris, följer inte service schemat, kan inte serva nya bilar eftersom han inte vet hur man fyller i serviceboken hur kan han då veta hur nya bilar med komplicerad elektronik fungerar?
Min rekommendation är att undvika honom. Hade gett lägre än 1 om det gick.