Blommor i Stockholms län

Lidingö  (1 st)
Värmdö  (1 st)

Topp 25 blomsterbutiker i Stockholms län

• Sari J
    Sari J: Täydellinen palvelu, joka kattoi kaiken hautajaisärjestelyihin liittyvät asiat ja vielä enemmänkin. Henkilökunnalla oli aikaa ja saimme paljon myös ohjeita ja neuvoja kuinka toimia muuten kuolintapauksessa. Suomenkielellä asioiminen on todella iso plussa. Se helpottaa valtavasti, kun ei tarvitse miettiä, että ymmärsikö kaiken oikein. Maarit Hansson oli aivan ihana, lämmin ja asiantunteva työssään. Asiat eivät olisi voineet sujua paremmin. Lämmin suositus. En perfekt service som täckte allt som rörde begravningsarrangemang och mer. Personalen tog god tid på sig och vi fick också många råd och vägledning om hur vi skulle hantera dödsfallet. Att servicen var på finska är ett stort plus. Det underlättar så mycket när man inte behöver fundera på om man har förstått allting rätt. Maarit Hansson var helt underbar, varm och kunnig i sitt arbete. Det kunde inte ha gått bättre. En varm rekommendation
  • Välkommen till blomsterbutiken Melody Flowers! Blommor och buketter för alla tillfällen som levereras inom en timme eller på bestämd tid. Bröllop, fester och event.
    Wissal A
    Wissal A: Riktigt duktig och serviceinriktad florist som skapade otrolig fina buketter och arrangemang till vårt bröllop. Kan varmt rekommendera Melody Flowers!
  • Maria N
    Maria N: Vår rådgivare var väldigt inkännande och varm, samtidigt som hon skickligt förde samtalet framåt och liksom hjälpte till där vi fastnade. När min far gick bort var vi även vid det tillfället i kontakt m Spånga Begravningsbyrå o de var så fina även den gången. De har hjälpt till med dödsannons i dagstidningar, bouppteckningskontakter, arrangemanget vid kyrkan, inkl blommor. Deras samarbetspartner för blomsterarrangemang är fantastiska! Mycket vackra arrangemang! Spånga Begravningsbyrå har även ett samarbete med Evigt Minne varigenom jag köpt en ring med min mors röst graverad i en ljudvåg. TACK för ert professionella mottagande. Det hjälpte oerhört mycket i sorgens svåra stund.
  • Bo Ö
    Bo Ö: Helt bra hela vägen. Bra service och bra bemötande.
  • 45 omdömen
    Zacharias L
    Zacharias L: I sent some flowers yesterday. It worked fine and the flowers were beautiful, but as I see it, there are two big flaws in this service that makes me want to use another service next time. 1. StickaBlommor sends a text to the reciever saying that they are going to get flowers delivered and asks them to confirm their address. The surprise is in the text message rather than the actual flowers. It's just like saying what's in the birthday gift, before it's unwrapped. 2. There is a lot of branding and text in the bottom of the postcard that was attached. Is it StickaBlommor who is sending a message to the reciever of the postcard or is it me? StickaBlommor comes off as desperate, thinking about conversion rate rather than providing an elegant experience. Conclusion: They delivered what they promised, but it seems like a business rather than a service. That's how brands die in 2015.
  • Dag L
    Dag L: Seriöst bemötande o stort deltagande vid denna svåra stund när min mor lämnade.
  • 27 omdömen
    Yvonne P
    Yvonne P: Beställde blombuketter, corsage, blommor till bågen, blomkransar och brudbukett från de och allt blev så fint, precis som jag ville ha de. Bra bemötande och bra service. Kan rekommendera till de som behöver blommor till sitt bröllop.
  • 26 omdömen
    CECILIA H
    CECILIA H: Fick en riktig dålig blomma och ingen som helst hjälp av kundtjänst. Värdelöst företag.
  • Ralf S
    Ralf S: Vi anlitade Solna Begravningsbyrå för deras tjänster i samband med att vår mor gått bort. Vi fick hjälp av Erika som var en underbar person att ha som stöd genom hela processen. Både vad gäller alla förberedelser men även under själva begravningsakten. Så vänlig, mjuk och lyhörd. Vi, alla tre syskon, känner att vårt farväl av vår mor blev precis så bra och värdigt som vi önskade. Det finns inget som vi skulle vilja ändra eller ha gjort på något annat sätt. Tack för ert stöd. //Ralf Skantz
  • Katarina R
    Katarina R: Förvaltningssekreterare från Finska Församlingen i Stockholm berättade oss att Hanssonsn Begravingsbyrå betjänar på finska. Vi hade ingen förväntningar av företaget, så blev vi överraskad positivt. Vi är så tacksamma av Maarit´s hjälp. Hon hljäpte oss på många sätt. Vi rekommenderar gärna Hanssons Begravingsbyrå´s tjänsterna.
  • Åsa W
    Åsa W: Köpte en väldigt vacker bukett till min mammas 80-årsdag. Fick fin service av den hjälpsamma och trevliga personalen. De hade även fina inredningsdetaljer till bra pris, som vi fastnade för och köpte. Vi återkommer gärna!
  • 15 omdömen
    J
    J: Sur personal, dyra blommor och dåligt utbud. Dessutom endast kontant betalning(hade kunnat leva med det om resten varit tipptopp, sätt upp en skylt på dörren!? Kanske därför ni får kunder). Handlade en ros, fick inget vattenomslag(frågar man inte om det!?), bad om att få vatten. Suckandes hänvisade hon till hinkarna på föreställningar, när vi förklarade att vi skulle på ett Spex där de inte har det öppnades nederdelen av inpackningen och dit sattes en blöt tuss som dinglade i en påse. Gjorde varken till eller från.. Bemötandet var ett skämt, synd vi hade sådan tidsbrist att vi hamnade där! Sveriges sämsta blomsterhandel, mitt på St.Eriksplan..
  • 4 omdömen
    Cajsa J
    Cajsa J: Alltid fina, fräscha blommor och för att inte tala om det super trevlig bemötandet från de som jobbar här. Jag har alltid svårt att slita mig, trots att mina blommor är betalda och inslagna. Det är ett mer eller mindre måste att avsluta arbetsveckan med att köpa med sig blommor hem från Helenas Blomsterbod.
  • Maria L
    Maria L: Jätte mysig affär och super trevlig personal! ett stort plus att det ligger en jättebra frisörsalong en trappa upp i samma lokal:)
  • 2 omdömen
    Ann-Marie W
    Ann-Marie W: Efter eget önskemål och via Interflora ordnade Studio Viola på Danderyds sjukhus en underbar bukett med snabb leverans. Proffsigt och vänligt bemötande. Butiken rekommenderas varmt. Ann Marie W.
  • K
    K: Åh, jag är så imponerad av utbudet i den här butiken. De följer åstidsväxlingarna och lyckas alltid ha det man vill ha hemma, även det som man inte visste att man vill ha. Det är livsfarligt att gå förbi deras trottoardisplay av krukväxter, utplanteringsväxter och snittblommor om man inte vill komma därifrån med ett spontaninköp. Har köpt blommor i present till mina vänner här massor av gånger, och de är min stapelförsäljare av jord till mina balkonglådor (de har riktig kvalitetsjord, bättre än Weibulls och Hasselfors jord). Klart bästa blomsterbutiken i området, dessutom med trevlig personal.
  • Jendi Sila C
    Jendi Sila C: Otroligt bra och snabb service , mycket vackra buketter!!
  • 2 omdömen
    Madeleine A
    Madeleine A: Blomster-Boo är proffs på fräscha fina blommor, växter för utplantering, beställningar etc. Trevlig personal med säker blick. Brett och varierande sortiment av blommor och vad därtill hör. Madeleine
    Hans Wilhelm F
    Hans Wilhelm F: Efter att C på Frosths blommor ringde upp så löste hon ärendet genom att skicka nya blommor redan samma dag. Bra agerat i ärendet.
    Eva-carin M
    Eva-carin M: En fantastisk butik, hittar alltid det jag vill ha. Fina blommor, personligt och väldigt trevligt bemötande. Stockholms bästa blomsterbutik!
  • Britt-mari A
    Britt-mari A: Hade beställt en bukett via nätet men då alla blommor inte fanns hemma som skulle ingå så ringde en jättetrevlig kvinna upp mig och undrade om det var ok att ta några andra blommor. Omtänksamt och fin service!
  • Eva Maria Christina L
    Eva Maria Christina L: Alltid tillmötesgående och backa arrangemang
  • Keith B
    Keith B: Helt underbara människor och så fantastiskt duktiga som konstnärer med blommor. Ett gott råd.Ta er hit om ni vill glädja någon med en bukett vackra blommor!!!!
    Berit J
    Berit J: Jag, min familj, min släkt och mina vänner kan på det varmaste rekommendera Bredängs Blommor i Bredängs Centrum. Där finns kunnighet, stilkänsla och kvalitet på hög nivå. Berit